Nu mai faci față din cauza stresului și oboselii? 

Access Bars - terapia care mătură stresul și te energizează,  curăță puncte de vedere, considerații, gânduri, sentimente, 

concluzii, emoții, credințe sau judecăți din toate ariile vieții 

Simona

Terapeut Access Bars

„Astăzi m-am simțit ca și cum aș fi tras lozul câștigător la o mega Loterie. Am câștigat o oră de relaxare alături de un suflet minunat. O oră de încărcare pozitivă, o oră care m-a ajutat să mă înțeleg mai bine și să mai cresc puțin spiritual. Dacă vă doriți o astfel de experiență e mega simplu. O sunați pe Simona. E minunata, iar noua direcție în care se dezvoltă îi vine mănușă. Dacă sunteți devoratoare de terapii alternative și holistice sunteți pe mâini bune. Dacă nu, eu zic că ar fi fain să încercați ... aveți doar de câștigat😉. Mulțumesc draga mea, mi-ai încărcat bateriile.”

Nicoleta

Când să apelezi la Access Bars?

🔘 Te simți copleșit, nu mai poți gândi limpede și ai nevoie să-ți aduni gândurile 

🔘  Nu poți dormi (insomnie), îți lipsește puterea de concentrare și nu ai energie oricâte cafele ai consuma

🔘  Ai migrene frecvente și o stare de nervozitate, ți-e teamă de viitor și te tulbură tot ce se întâmplă în țară și în lume

🔘 Suferi de anxietate, atacuri de panică, depresie, tulburări de somn, stres postraumatic

🔘 Te încearcă deseori tristețea, supărarea sau dezamăgirea

🔘 Urmează să dai sau tocmai ai trecut printr-un examen din viața ta

🔘 Experimentezi dificultăți de vorbire, de exprimare, de învățare

🔘 Ești însărcinată și îți dorești o sarcină și o naștere ușoare

🔘 Simți că te afli în relații dificile sau că ai probleme cu banii

🔘Ești nemulțumit/ă de corpul tău și vrei să schimbi ceea ce simți despre el


Access Consciousness Bars este o tehnică de echilibrare și îmbunătățire a aspectelor legate de sănătate, bani, relații prin accesarea unor centri energetici situați în 32 de puncte din zona capului.

Eliberează starea de nervozitate și dobândește răbdare, liniște și înțelegere față de cei apropiați

Barele (Bars) sunt 32 de puncte situate pe cap și reprezintă lucruri precum: corpul tău, banii, sănătatea, creativitatea, bucuria, pacea și calmul, etc.


Când sunt accesate, corpul se relaxează și se eliberează de poverile care îl apăsau. O sesiune durează în jur de 45 de minute și oameni din întreaga lume spun că Bars i-au ajutat să schimbe lucruri despre care credeau că nu pot fi schimbate.

Ce se întâmplă când terapeutul atinge acești centri energetici?

Se curăța puncte de vedere, considerații, gânduri, sentimente, concluzii, emoții, credințe, judecăți din toate ariile vieții noastre – cele care acum reprezintă blocaje ale energiilor legate de bani, cunoaștere, control, creativitate, relații, conștientizare, îmbătrânire, vise și speranțe, forma și structura, vindecare, sexualitate, corp și multe altele.

Ce face o sesiune de Bars?

✅ Bars (denumirea vine de la benzile de energie în care sunt grupate punctele) eliberează toate gândurile, sentimentele, emoțiile, deciziile, judecățile și convingerile adunate de-a lungul vieții.

✅ În același timp energia Universului devine mai disponibilă și adesea apare o stare de pace, ușurință, claritate, stare de bine.

✅ Medicii au raportat schimbări în undele creierului care trec din beta – undele din starea de veghe și de alertă din viața noastră de zi cu zi – în theta – undele din starea de somn cu vise, care sunt mult mai lente și dau o stare de relaxare și uneori de extindere a conștiinței, schimbare care are loc în decursul unei sesiuni de Bars.

 La ce să te aștepți când vii la o sesiune de Bars?

✅ Cel mai rău lucru care ți se poate întâmpla este să te simți atât de relaxat ca după un masaj bun.

✅ Poți simți pace, liniște, o senzație de ușurință în corp.

✅ Capacitatea ta de a răspunde la situațiile de stres se îmbunătățește.

✅ Ai un somn mai profund și mai odihnitor.

✅ Simți că ceea ce te supăra înainte nu te mai afectează.

Despre Simona

Simona este terapeut cu o energie minunată, specializat pe metoda Access Bars, Facelift și Procese de corp. Vii la ea încordat, cocoșat de probleme și pleci senin, luminos, optimist, cu claritatea soluțiilor și cu forțe proaspete. 

Este un proces extrem de hrănitor și relaxant ce eliberează limitările din toate ariile vieții

Este o terapie potrivită la orice vârstă sau situație. Se poate aplica la sugari, copii, femei însărcinate,  vârstnici,  când te încearcă diferite dureri fizice (dureri de cap, de spate, de picioare, etc.). Este potrivită pentru persoanele care trec printr-o perioadă de stres, iritabilitate, după un șoc sau traumă sau pur și simplu după o zi mai grea.


Părinții spun că Bars îi ajută pe copiii lor când au examene. Până și temele nu mai sunt așa stresante.

Adina

 Fetelor care aveți de făcut ședințele de Access Bars la Simona, mergeți la răsfăț! 😊 Azi am plecat de la Simona relaxată și pozitivă. Nu știu ce vrăji mi-a făcut😋, dar mi-a plăcut mult și o să mă mai duc. 😀De mult nu m-am mai răsfățat.

Raluca

Am fost și eu azi. Divin 🥰🥰🥰 . Am plecat cu o stare de spirit foarte bună și am învățat multe.🥰🥰 Mulțumesc, Simona!

Ramona

Si eu recomand cu căldură 😍. E cât se poate de subiectivă părerea mea, așa cum e a oricui va încerca. Dar eu atât zic... să mergeți😉 ❤️

☎️ Programări la tel.: +40 769 832 529 de luni până vineri între 9.00-17.00

Ce este Access Facelift Energetic ?

Access Facelift Energetic o terapie folosită pentru întinerirea feței și inversarea semnelor de îmbătrânire de pe față și de pe întregul corp.


Este un mod dinamic de a aduce frumusețea din interior, care eliberează emoțiile „înghețate" la nivelul feței și al corpului, care redă fluxul natural de curgere al energiei, aduce vitalitate și tonifiere întregului corp.

 

Acest proces conține încorporate 30 de energii care vor ajuta la eliberarea blocajelor energetice, vor favoriza eliberarea judecăților impuse asupra corpului și feței, rigidităților și tensiunilor din mușchi. 


Procesul Facelift Energetic Access este un mod dinamic de a aduce frumusețea din interior, de a anula efectele îmbătrânirii și de a reîntineri fața și corpul.

Proces non invaziv

Aceasta terapie este un proces energetic non invaziv, unde terapeutul aplică atingeri ușoare la nivelul feței și al gâtului.

Reduce ridurile și tonifiază musculatura facială

De cele mai multe ori, după o astfel de sesiune, clientul rămâne cu rezultate ca: 

  • reducerea în general a ridurilor, 

  • strălucirea pielii, 

  • tonicitatea mușchilor faciali și a pielii în general, 

  • o stare de spirit mai ușoară, 

  • încredere în sine, 

  • somn regenerant, 

  • vindecarea/inversarea proceselor de cicatrizare.

Diminuează ticurile nervoase

Rezultate excelente au fost observate pentru persoanele cu pareză, ticuri nervoase, amorțeală a țesuturilor oriunde în organism.

Ce sunt Procesele de corp Access Consciousness?

VINDECARE. Când spui „procese de corp” de gândești la vindecare.


Procesele de corp sunt un mod unic și practic de lucru cu energia care provoacă schimbări dinamice în organism. Există peste 50 de procese de corp și sunt concepute pentru a-ți oferi acces din plin asupra corpului tău.  


Acestea elimină tensiunea și rezistențele, activează sistemul imunitar, ușurează pierderea în greutate, întineresc și provoacă ceea ce majoritatea numim „minuni”.


Printre schimbările raportate menționăm schimbarea corpului (formă, dimensiune) și dispariția durerilor acute sau cronice.

La ce să te aștepți?


La ședința de procese de corp Access nu vii cu așteptări. Când aștepți un rezultat, ești deschis să primești ceva diferit? Dacă ai o judecată că ceva din corpul tău nu se va schimba niciodată, se poate schimba vreodată?


Dacă încerci să scapi de celulele adipoase pentru că le urăști, judecata de a le urî le va menține de fapt în existență.


Procesele de corp Access sunt o invitație la o realitate cu totul nouă pentru tine. Vino fără așteptări și lucruri bune se vor întâmpla!

Procesele de corp sunt instrumente folosite în Access Consciousness care lucrează pe corpul fizic

Stimulează sistemul imunitar, lucrează pe cele mai diverse afecțiuni, ajută corpul să-și refacă matricea energetică și multe altele. Diferitele organe din corp, disfuncțiile metabolice, rănirile datorate sportului sau altor accidente, sistemul respirator, digestiv, pielea, sistemul limfatic si hormonal, sistemul reproducător – toate pot beneficia în urma folosirii proceselor de corp!În cadrul ședinței, terapeutul plasează mâinile pe corpul tău, în diferite poziții, și solicită ca energii specifice să ruleze în fiecare loc. Acest proces facilitează întoarcerea corpului la funcțiile sale originale.  


Energiile care rulează sunt naturale, energii la care corpurile noastre au acces oriunde în Univers.

Programează prima ta ședință de procese de corp

Ce mai aștepți? Fă-ți viața mai ușoară!

>