Pacea sufletului tău este pacea lumii. 

În vremuri tulburi, cel mai prețios dar pe care ți-l poți face este să-ți vindeci sufletul

Arhetipuri Vindecătoare  este un program profund de 10 săptămâni în care vei vindeca cele 5 răni emoționale, te vei realinia cu destinul tău și vei ajunge la Sinele tău profund, la cine ești TU cu adevărat 

Program cu întâlniri online LIVE, seria a 4-a

 7 decembrie 2022 - 15 februarie 2023

Cum vei reuși să îți vindeci rănile emoționale ca să funcționezi eficient în viața de zi cu zi și să te simți împlinită?

Te înscrii în programul Arhetipuri Vindecătoare

Participi la Ateliere săptămânale

Parcurgi exercițiile de Vindecare prin Eliberare Emoțională și meditațiile ghidate

Îți Realizezi potențialul Tău adevărat și Îți Împlinești Misiunea Personală

Cum te afectează

rănile emoționale nevindecate

arhetipuri vindecătoare

Rana emoțională este hrănită de o cantitate reziduală de energie nevindecată. Asta înseamnă că deși tu ești fizic aici, în luna noiembrie a anului 2022, mental și emoțional ești în anul 2008 sau 1991 și așa mai departe, pentru că ai o rană emoțională care te conectează cu acea perioadă a vieții tale.  De fapt, regresezi la nivelul de vârstă la care s-a produs o traumă, momentul în care nu ai putut, nu ai știut să te vindeci.  Ai continuat să interpretezi tot ce s-a întâmplat în viața ta de atunci încolo în acord cu rana emoțională respectivă. 

Rănile emoționale pot fi la fel de dureroase în copilărie, în adolescență și în perioada adultă. Rănile din copilărie sunt încărcate, însă, cu o semnificație aparte, pentru că atunci suntem într-o perioadă de formare spirituală, emoțională și mentală. Prin urmare suntem mult mai vulnerabili și predispuși să adoptăm comportamente care nu ne aparțin, pe care nu le trecem prin filtrul rațiunii.

Mulți dintre noi trecem măcar o dată în viață printr-o criză de identitate. Asta pentru că avem o identitate socială care este impusă din exterior de părinți, profesori, societate, etc. și identitatea noastră reală, profundă, ancestrală, care așteaptă să fie descoperită.

Însă rănile emoționale vin cu o armură corporală care creează rigiditate în corp și cu o mască socială care acoperă adevărata ta identitate.

 • Ai tendința să fugi din relații și ai impresia că ceilalți nu te înțeleg.
 • Ești foarte firavă fizic, chiar îți dorești să mai pui câteva kg.
 • sau dimpotrivă, ai o ”păturică” de grăsime în jurul taliei care ține suferința la distanță.
 • Te surprinzi deseori gândind „nu vreau să deranjez”.
 • Ți se pare că lumea nu este dreaptă pentru femei.
 • Ai trăit cu convingerea că nu meriți iubire, apreciere, prosperitate.
 • Îi pui pe ceilalți pe primul loc, neglijându-ți nevoile și dorințele.
 • Accepți să muncești pe bani puțini, deși știi care este valoarea muncii tale.
 • Nu ai încredere în tine, deși nu lași asta să se vadă.
 • Nu mai simți bucurie în viața ta, deși convențional ai tot ceea cea ai nevoie.

E timpul să dai armura jos și masca jos și să te regăsești pe TINE,

cea autentică

Noi toate avem nevoie să fim pe calea noastră, să curgem lin prin viață

Ai trăit cu convingerea că nu meriți iubire, apreciere, prosperitate. Ai simțit neputință, rușine și vinovăție și ai acceptat orice și pe orice doar pentru a primi o picătură de apreciere.

SAU

Deși îți dorești și cauți, pare că sufletul tău pereche nu există și începi să-ți pierzi speranța. Orice relație pe care o ai începe bine, dar sfârșește rău fie prin trădare, fie prin abandon.

SAU

Ai obosit să fii tu cea care luptă tot timpul. Lupți să ai o carieră de succes, să ai relații bune cu toată lumea, lupți să îți educi copilul, lupți să ai o viață bună, lupți…

SAU

Deși ai soț, copii și pare că ai o viață împlinită, simți un gol în suflet care te sfâșie și te face să cauți, să te întrebi care e rostul tău pe lumea asta.

Vine un moment când începi să te întrebi:

Unde sunt eu ca FEMEIE în viața mea?

Cine sunt eu cu adevărat?

Cum pot să manifest puterea pe care o simt în mine?

Ceea ce, poate, nu ți-a spus nimeni până acum, este că rănile emoționale te afectează mult mai mult decât ai crede.

Puternică cum ești, toate problemele acestea nu te-au doborât, ci te-au făcut să cauți soluții. Așa ai intrat în lumea dezvoltării personale și ai înțeles că rănile emoționale sunt cauza profundă a problemelor tale.

Ce spun femeile care au parcurs călătoria de vindecare a rănilor emoționale și cum se bucură de

regăsirea de Sine manifestată în viața lor

Am învățat să fiu mai blândă cu mine și cu ceilalți

Pe mine m-a ajutat foarte mult acest program, am devenit mai conștientă de mine, de reacțiile mele, de tiparul meu de a fi și de a reacționa. Am învățat să mă accept mai mult, să mă ascult, să fiu mai bună și mai înțelegătoare cu mine și cu ceilalți. Am învățat să fiu mai blândă cu mine și cu ceilalți, să mă iubesc și să mă ascult mai mult pe mine și pe ceilalți. Am învățat să aplic mai mult din fiecare arhetip atunci când am nevoie, să-mi dau voie să simt și să trăiesc mai mult fără a-mi face atâtea griji. Am învățat despre mine că mă pot descurca în multe situații pentru că am avut multe provocări în ultima perioadă. Am învățat că pot face față mai bine durerii, tristeții, pierderii, am conștientizat că am putere să trec peste momente dificile, că am putere și energie să îi ajut și pe alții care au nevoie și-mi cer ajutorul

Simona

Am început să lucrez cu copiii pe rănile lor

Dragele mele, la începutul programului eram o femeie disperată, cu multe convingeri limitative și căutam ceva care să-mi aducă vindecare, alinare. Cu ajutorul vecinuței mele scumpe, Adelina, am reușit sa intru la acest curs care mi-a transformat viața, gândirea. Am început să-mi analizez gândurile, reacțiile, acțiunile, să văd dacă sunt într-adevăr ale mele sau sunt preluate de la părinții mei sau oglindite din rănile celorlalți. Și încep să-mi vină rezolvările la multe lucruri la care m-am simțit blocată. În fiecare zi descopăr un alt adevăr, lucrez imediat cu EFT pentru vindecare eliberare. Și nu doar atât, am început să lucrez cu copiii pe rănile lor, deci este un program care te transformă deosebit și vizibil. Felicitări! Recomand cu încredere!

Codruța

La 5 săptămâni după program...

La începutul programului era un haos total în capul meu. Cu ajutorul acestui curs și a lucrurilor învățate aici și prin exercițiile cu Cristina și Nicoleta, pot spune că am vindecat cele mai dureroase traume din viața mea. Mă pot uita liniștită și cu detașare la trecutul meu fără să mă mai afecteze. Și cu fiecare zi ce trece am tot mai multe conștientizări de tipare, de convingeri greșite. Pot spune că m-a ajutat enorm să mă cunosc cu adevărat, să știu ce vreau în continuare. Toate lucrurile au început să se miște în viața mea într-o altă direcție. Recomand acest program, își merită toți banii. Mi-am regăsit puterea pierdută. Mulțumesc frumos!

CODRUȚA

Răspândește lumină, bucurie și dragoste oriunde mergi

Vindecarea celor 5 răni emoționale prin Arhetipuri asociat cu EFT (Emotional Freedom Techniques) și Matrix Reimprinting este o combinație excelentă pentru eliberarea emoțiilor și a blocajelor negative și regăsirea adevăratei tale identități.

Are un efect vindecător profund pentru că oferă conștientizări și soluții pentru majoritatea problemelor cu care te confrunți în viața de zi cu zi.

În acest program vei căpăta o înțelegere profundă a influenței pe care o au rănile emoționale și măștile care s-au format. Poate că în acest moment ești conștientă de răni, dar nu știi cum să vindeci suferința copilului interior. Și mai mult, nu știi cum să-ți accesezi puterea interioară cu care ai venit pe această lume.

Lucrul cu arhetipurile feminine, arhetipul matern și patern, vindecarea copilului interior, va scoate la iveala toată lumina și frumusețea ta.

 • Vei simți cum inima ți se deschide.
 • Îți va fi mai ușor să accesezi stările de bine.
 • Vei descoperi lucruri noi și utile despre tine.
 • Vei învăța să fii tu însăți, fără armuri constrângătoare.
 • Vei deveni plină de curaj, determinare și putere de decizie în cea mai bună versiune a ta
 • Te vei conecta la emoțiile tale, la cine ești cu adevărat și contribui la descoperirea ta, la acceptarea a tot ceea simți și a ceea ce ești
 • De la persoana rușinoasă, temătoare, cu voce stinsă, vei ajunge să ai încredere în tine, să-ți susții punctul de vedere, să ai o atitudine demnă, asumată
 • Vei schimba tiparele de comportament moștenite de la părinți ca să nu le transmiți mai departe copiilor tăi
 • Îți vei schimba modul cum te raportezi la tine și la ceilalți și vei avea încredere că totul se așează cum e mai bine
 • Vei reuși să ai mai multă răbdare și să nu te mai enervezi de la lucruri mărunte
 • Vei crea relații armonioase cu cei din jurul tău pentru că după ce îți recunoști emoțiile și le accepți, viața ta se schimbă la 180 de grade

Devino cea mai bună variantă a ta!

Atunci când vii în contact cu sufletul tău și pătrunzi în profunzimile lui, chiar se întâmplă magie! Apar sincronicități și tot felul de evenimente datorită procesului de aliniere la sinele tău profund.

Arhetipurile feminine sălășluiesc în inconștientul umanității de mii de ani. Ele diferă una de cealaltă, fiecare având trăsături pozitive, cât și potențial negative.

Acestea reprezintă tipare ale feminității impregnate cu mai multă putere și diversitate comportamentală decât li s-a permis femeilor obișnuite să manifeste de-a lungul timpului. Ele sunt frumoase și puternice și sunt motivate de lucrurile pe care le prețuiesc.

Trezirea și activarea Arhetipurilor Feminine te ajută să te întorci la tine, la Forța ta Primordială și cu cât mai repede le vei înțelege, cu atât mai repede îți vei lua destinul în propriile mâini. Vechile tipare sunt dizolvate pentru că vei învăța cum să transformi talentele tale în realizări uimitoare ce îți aduc rezultate practice, de durată și echilibru pe toate planurile.

Reconectarea cu puterea arhetipurilor este o sursă de vindecare și echilibrare a ființei și vieții tale. Învățăm să ne conectăm cu Femininul vindecător din adâncul ființei noastre, să accesăm resurse de energie și echilibru.

O călătorie vindecătoare către sinele tău 

care te va ajuta să te eliberezi de suferința acumulată încă din perioada intrauterină și chiar cea moștenită de la strămoșii tăi, ca să te bucuri de Tine și de viața ta

Programul Arhetipuri Vindecătoare este o călătorie transformațională de 10 săptămâni, la finalul căreia vei ajunge să te cunoști mai bine, să te ierți, să-i ierți pe ceilalți, să te eliberezi de suferința din rănile emoționale cărate ani la rând și să îți regăsești autenticitatea, adevărata putere feminină.

Toate arhetipurile se află în tine și așteaptă să fie scoase la lumină, pentru a-ți revela cine ești.

Iată cum va arăta călătoria ta în acest program:

Săptămâna 1: Începem procesul de vindecare cu prima rană apărută în viața ta.

Înțelegi cauza formării rănii de Respingere, felul în care ți-a influențat dezvoltarea și efectele pe care le-a produs și le produce în viața ta. Descoperi acel aspect al copilului interior care poartă această rană. Accesezi resurse pentru vindecare: te conectezi cu Arhetipul Preotesei, femeia empat, intuitivă și sensibilă.

Prin meditația ghidată de către Cristina intri în contact cu copilul interior căruia îi aduci alinare și acceptare, accesând aspectele luminoase, calitățile și abilitățile arhetipului corespunzător rănii.

Prin exercițiul EFT condus de către Nicoleta, te conectezi cu emoțiile tale cele mai profunde și mai vechi, ce corespund rănii de Respingere, înveți să le accepți, le creezi spațiu să existe și le eliberezi din câmpul tău energetic.

Săptămâna 2: Vindecarea rănii de abandon

A doua rană primară este rana de a fi în relație. Identifici în mod specific cum ți-a influențat aceasta comportamentul, atitudinea față de lume și față de viață și chiar identitatea.

Prin meditația ghidată creată de Cristina te conectezi cu fetița interioară rănită și îi oferi iubirea și acceptarea ta, descoperi aspectele luminoase ale arhetipului Iubitoarea, calitățile și abilitățile sale, ce te face unică și specială.

Prin exercițiul EFT condus de către Nicoleta, te conectezi cu emoțiile tale cele mai profunde și mai vechi, ce corespund rănii de Abandon, înveți să le accepți, le creezi spațiu să existe și le eliberezi din câmpul tău energetic.

Săptămâna 3: Rana de umilință și arhetipul Mama

Prin trezirea energiei arhetipale a Mamei, învățăm să avem un contact autentic cu noi înșine, să permitem începuturile și sfârșiturile diferitelor cicluri din viața noastră, să ne eliberam creațiile și pe copiii noștri, sa învățam să ne odihnim în conștiința a ceea ce este, așa cum este.

Prin meditația ghidată creată de Cristina special pentru acest arhetip, descoperi aspectele luminoase, calitățile și abilitățile sale, devii mama bună pentru copilul rănit din interiorul tău.

Prin exercițiul EFT condus de către Nicoleta, te conectezi cu emoțiile tale cele mai profunde și mai vechi, ce corespund rănii de Umilință, înveți să le accepți, le creezi spațiu să existe și le eliberezi din câmpul tău energetic.

Săptămâna 4: Rana de trădare și arhetipul Luptătoarea

Această rană ajunge să fie foarte dureroasă la maturitate și creează convingeri puternice despre ceilalți: nu te poți baza pe nimeni, nu poți avea încredere, trebuie să te bazezi doar pe tine. Ajunge să fie foarte copleșitor la un moment dat, chiar și pentru o luptătoare, care are nevoie să învețe să ceară ajutor. 

Luptătoarea este independentă, plină de forţă, energie şi curaj.

Prin meditația ghidată creată de Cristina special pentru acest arhetip, descoperi aspectele luminoase, calitățile și abilitățile sale.

Prin exercițiul EFT condus de către Nicoleta, te conectezi cu emoțiile tale cele mai profunde și mai vechi, ce corespund rănii de Trădare, înveți să le accepți, le creezi spațiu să existe și le eliberezi din câmpul tău energetic.

Săptămâna 5: Rana de nedreptate și arhetipul Regina

Rana de nedreptate ajunge să fie și ea foarte dureroasă și te transformă într-un justițiar. Doar că atragi în viața ta oameni nedrepți, situații nedrepte și chiar ajungi să te comporți astfel cu tine.

Prin meditația ghidată creată de Cristina special pentru arhetipul Regina, descoperi aspectele luminoase, calitățile și abilitățile sale: animalul de putere, darul ei pentru tine, ce te face unică și specială; aduci vindecare fetiței interioare.

Prin exercițiul EFT condus de către Nicoleta, te conectezi cu emoțiile tale cele mai profunde și mai vechi, ce corespund rănii de Nedreptate, înveți să le accepți, le creezi spațiu să existe și le eliberezi din câmpul tău energetic.

Săptămâna 6: Descoperă altă latură a Preotesei/Înțeleapta, precum și umbra ei, Demonul Rănii.

Mergi cu vindecarea rănii de respingere în profunzime, vindecă și integrează părți respinse din tine. 

Descoperi aspecte ale arhetipului patern, care îți aduce și mai multă vindecare și acceptare.

Săptămâna 7: Descoperă altă latură a Iubitoarei, precum și Demonul Rănii.

Mergi cu vindecarea rănii de abandon în profunzime, vindecă și integrează părți respinse din tine.

Descoperi aspecte ale arhetipului patern, care îți aduce și mai multă vindecare și iubire.

Săptămâna 8: Descoperă altă latură a arhetipului Mama precum și Demonul Rănii.

Mergi cu vindecarea rănii de umilință în profunzime, vindecă și integrează părți respinse din tine. Contribuie la vindecarea suferinței femeilor din neamul tău (strămoașele tale).

Descoperi aspecte ale arhetipului patern, care îți aduce și mai multă vindecare și acceptare.

Săptămâna 9: Descoperă altă latură a arhetipului Luptătoarea precum și Demonul Rănii.

Mergi cu vindecarea rănii de trădare în profunzime, vindecă și integrează părți respinse din tine. Contribuie la vindecarea suferinței femeilor din neamul tău (strămoașele tale) și la iertarea bărbaților din neam.

Săptămâna 10: Descoperă altă latură a arhetipului Regina precum și Demonul Rănii.

Mergi cu vindecarea rănii de nedreptate în profunzime, vindecă și integrează părți respinse din tine.

Descoperi aspecte ale arhetipului patern, care îți aduce și mai multă vindecare și acceptare.

Workshop final BONUS

Integrare, împărtășire, conectare, sărbătorire.

Ce primești mai exact când te înscrii în programul Arhetipuri Vindecătoare

 • 11 workshopuri săptămânale, miercuri, cu durata de cca 2,5 - 3 ore, de la ora 18:30. Preț: 3000 lei.
 • 10 meditații ghidate pentru conectarea și activarea Arhetipurilor Feminine. Preț: 500 lei.
 • 5 exerciții EFT pentru vindecarea suferinței din fiecare rană emoțională. Preț: 125 lei.
 • 5 proceduri cu metoda Matrix Reimprinting pentru rescrierea celor mai profunde răni. Preț: 500 lei.
 • Fișe de lucru și exerciții de conectare cu sinele tău. Preț: 175 lei.
 • Grup de Whatsapp pentru susținere unde vei simți o foarte frumoasă energie feminină, de o blândețe deosebită și unde te vei simți bine primită și acceptată, exact ca într-o familie. Preț: neprețuit.

Total 4.300 lei

Pentru că vrem să te susținem în călătoria ta de transformare interioară, am ales să aplicăm o reducere de 55%. Astfel te poți înscrie în program achitând doar 1.950 lei. 

Poți opta pentru plata integrală sau în 3 tranșe egale: una acum la înscriere, a doua în luna decembrie, a treia în luna ianuarie.

3 tranșe

LEI

750

integral

LEI

1.950

Iar asta nu este tot!

Pentru a ne asigura că primești tot ceea ce ai nevoie pentru a face o transformare extraordinară în viața ta,

Am pregătit 4 BONUSURI importante pentru tine, în valoare de 1305 lei

Mergi cu transformarea ta până la capăt!

Ședință individuală de coaching cu Cristina Eremia, psiholog, career coach și trainer cu peste 20 ani de practică individuală și organizațională, cu formare în NLP, Gestalt și Art Terapie.

Lasă în urmă orice lucru cu care nu te identifici și hai să lucrăm împreună la acest proces de transformare. Vrei să evoluezi în carieră sau încă îți cauți vocația? Vrei să dezvolți relații sănătoase sau încerci să aplanezi conflictele interne și externe? În sesiunea de coaching 1:1 vom discuta și vom găsi soluția potrivită problemei cu care te confrunți acum și pe care ești determinată să o rezolvi. Te voi ghida cu empatie și vei obține claritatea pe care o cauți. (valoare – 250 lei)

Descoperă frumusețea din perspectiva 3D

Pielea ta ,,susține” lumea interioara și este contactul nostru cu lumea exterioara. Atelier „Pielea ta – harta emoțiilor tale” cu Laura Busuioc, terapeut holistic și specialist în estetica facială.

Descoperă perspectiva 3D (corp-minte-suflet) a frumuseții și sănătății pielii tale.  Exista zile in care ne simțim bine in corpurile noastre, ne bucuram de darurile vieții, iubim și sunt iubite și atunci strălucim! Exista zile in care nu ne simțim atât de confortabil și descoperim ca pielea ne oglindește exact ce se întâmplă in interior: ce emoții suprimăm, ce gânduri ne frământă, ce dezechilibre exista in organism și la nivelul căror organe avem dezechilibre sau ce obiceiuri alimentare avem.

Preocuparea de a fi femeie, înaintea oricărui rol social, înseamnă sa ne înțelegem, acceptam și iubim corpul. Frumusețea radiantă, ideea pe care doresc să o aprofundam împreună, înseamnă echilibru între fizic – mental – psiho-emoțional – spiritual. (durata 1 ore, preț 250 lei)

Nutriție pentru un stil de viață sănătos

O sesiune de coaching cu Adriana Ionescu, Nutritionist, Eating Psychology Coach, Health& Wellness Coach, Master NLP, Consilier de dezvoltare personala.

Un mindset pozitiv, starea de bine și o stare de spirit pozitivă se realizează prin crearea unui stil de viață echilibrat și reducerea stresului. Cel mai indicat mod de a face acest lucru este prin a-ți construi obiceiuri sănătoase, obiceiuri eficiente care să îți servească sănătatea. În sesiunea de coaching pe care o primești cadou Adriana îț va putea da indicații despre un plan de nutriție personalizat pentru tine. Fie că vrei să te vindeci de o afecțiune de care suferi sau vrei să îți fortifici corpul și sănătatea, apelează la sesiunea de coaching oferită cadou. (valoarea sesiunii – 150 Euro)

Rezolvă blocajele interioare

Dacă nu rezolvi blocajele interioare nu vei ajunge să obții rezultatele dorite. Cartea „Emoții sub lupă” de Nicoleta Nistor. (valoare- 55 lei)

Singura carte despre succes care îți arată adevăratele cauze ale insuccesului. Cartea își va descoperi informații inedite despre inteligența emoțională, Tehnica bagajului emoțional, Tehnica filmului, despre cum să scapi de concepțiile eronate, despre furie din punct de vedere energetic, despre cum să ne îmbunătățim viața. O lectură captivantă și extrem de utilă mai ales în contextul actual.

Ce găsești în carte:

Argumente științifice care stau la baza acestor concepte teoretice.

Instrumente concrete cu care să elimini blocajele interioare pentru totdeauna.

Tehnici simple, eficiente, ușor de aplicat, cu rezultate dovedite în scurt timp.

Descrierea tehnicilor EFT – Emotional Freedom Techniques așa cum nu o mai găsești în nicio altă carte în limba română.

Interviuri în premieră în România cu maeștri ai acestor tehnici: Karl Dawson și Kate Marillat.

Interviu special pentru femeile care își doresc succes în cariera de mamă (și nu numai pentru ele) cu Sharon King, autoarea cărții Heal your birth, Heal your life.

Povești din realitatea românească despre insucces transformat în împlinire – în care te vei regăsi…

O abordare 2 in 1 a subiectelor feminitate și vindecare

din perspectiva a doi experți consacrați

Ghizii tăi în program sunt Nicoleta Nistor, terapeut, autor de carte și Cristina Eremia, psiholog, coach.

Cristina Eremia

Pasiunea pentru psihologie am avut-o din copilărie. Având structură de empat, ce ține de arhetipul Preotesei, care este și vindecătoare, am simțit mereu durerile oamenilor, nevoile și emoțiile lor.


Despre arhetipuri ştiu din liceu, de când am citit biografia lui Jung “Amintiri, vise, reflecţii” şi am început să studiez psihologie individual, citind cărţile de pe piaţă, şi apoi ducându-mă la unele din cursurile facultăţii de psihologie. Doream să mă înțeleg pe mine mai bine, să simt unde îmi este locul, care este cu adevărat menirea mea și să găsesc o rezolvare suferinței pe care o simțeam.


Am găsit explicaţia unor vise şi experienţe trăite şi m-am apucat să aprofundez psihologia analitică.


Au urmat studiile formale în cadrul universităţii şi diverse programe de dezvoltare personală şi formare profesională, deci de mai bine de 20 de ani lucrez cu mine și cu alte femei.


Mi s-a spus că am multă căldură şi înţelegere, o bună capacitate de ascultare şi conţinere, claritate şi centrare. Caut să acced la Unicitatea fiecărei persoane şi să o susţin în a pune în valoare, în acord cu misiunea să personală.

Nicoleta Nistor

Spre deosebire de Cristina, eu mi-am neglijat în adolescență vocea interioară și nu am urmat calea către care sufletul meu tindea. Eram confuză și speriată că trebuie să aleg o meserie pe care trebuie să o fac toată viața. Așa că a ales mama pentru mine: liceul economic, profil contabilitate. Și am făcut această meserie în care nu mă regăseam timp de 17 ani, până când Doamne-Doamne mi-a dat niște ”șuturi” ca să mă trezesc.


Crescând într-o familie cu patru copii, cu doi părinți autoritari și care ne iubeau în felul lor, cu tot felul de probleme acasă, mama învățătoare în satul în care m-am născut, tata sudor în combinat, alcoolic, mult timp am fost o fire foarte emotivă, o ființă cu puțină încredere în sine și cu multe îndoieli referitor la corpul meu, la cine sunt ca femeie, la ce rost am eu pe pământul acesta.


Ultimii 11 ani au însemnat pentru mine o călătorie de transformare, de descoperire a mea și a misiunii mele personale, prin programe de specializare și formare și peste 100 de cursuri de dezvoltare personală.


Cu peste 6400 de oameni susținuți în ședințe de terapie, workshopuri sau webinarii în ultimii 8 ani, acum știu că sunt exact în locul în care vreau să fiu.

Împreună...

...dorim să împărtășim cu alte femei ceea ce am trăit și experimentat pentru a le susține pe calea împlinirii lor, ca să trăiască în autenticitate și armonie și, împreună să facem lumea mai bună pentru noi, copiii și familiile noastre. Să trăim cu responsabilitate față de Sine și mediu, nealterându-ne sensibilitatea și creativitatea de dragul compromisului social.

Lucrăm cu Femei care doresc să-și exploreze, descopere și îmbogățească aspectele propriei feminități, să-și integreze arii de umbră și să le facă să strălucească pe cele de lumină: calități și talente, să-și vindece rănile și să se poziționeze corect în diversele roluri sociale pe care le îndeplinesc.

Generăm un spațiu de căldură, conexiune profundă, transformare, împărtășire de resurse utile, care să ne inspire, informeze și susțină în dezvoltarea noastră și în drumul nostru prin viață. Ca să generăm o comunitate de suport reciproc, împărtășire de bucurii și lecții de viață.

Iuliana

Mulțumesc cu recunoștință tuturor pentru acest program. M-am descoperit, m-am cunoscut mai bine în profunzimile interioare. Nu mă mai judec și critic atât de dur, nu mă mai învinovățesc, mă privesc cu mai multă iubire, blândețe și înțelegere.

Regăsește bucuria de a trăi!

Intră în program ca să:

 • Devii mai conștientă de tine, de reacțiile și tiparele tale
 • Înveți să te accepți, să te asculți și să devii mai bună și înțelegătoare cu ceilalți
 • Începi să trăiești mai mult și să nu-ți mai faci atâtea griji
 • Afli despre tine că ai puterea să treci peste situații dificile și să te descurci cu brio în situații limită
 • Reușești să împrăștii lumină și dragoste oriunde te duci
 • Înveți cum să pui limite în relațiile/situațiile care îți dăunează
 • Devii mai hotărâtă și mai sigură pe tine
 • Găsești soluții mai repede, mai bune și vei acționa mai bine
 • Reușești să dai ascultare mai mult ție și nevoilor tale
 • Devii femeia curajoasă și hotărâtă care visezi să fii
 • Înveți să folosești din fiecare arhetip atunci când ai nevoie
 • Înveți o tehnică simplă și eficientă de eliberare a emoțiilor, Emotional Freedom Techniques - EFT, folosită de peste 1 milion de oameni din întreaga lume, precum și de psihologi, terapeuți, coachi, profesori din peste 20 de țări
 • Găsești legătura dintre emoțiile tale actuale și ce s-a întâmplat în trecut

Descoperă cum să-ți manifești puterea interioară

Garanția noastră că totul va fi așa cum am spus

SATISFACTION
100% 
guarantee

Dacă:

- după ce ai parcurs cel puțin 80% din program

- ai participat la toate întâlnirile și ai parcurs meditațiile și exercițiile

și

- nu simți nicio îmbunătățire,

- nicio schimbare în starea ta emoțională și în viața ta,

- simți că nu te-a ajutat cu nimic

ne scrii și îți dăm TOȚI banii înapoi și păstrezi toate materialele primite.

Un program intens în care simți de la bun început că se schimbă ceva în tine

Am parcurs un drum frumos împreună

Am învățat să îmi dau voie să mă odihnesc și să mă relaxez când am nevoie, am învățat să mă pun pe mine pe primul loc, să refuz și să nu mă simt vinovată. Am învățat să mă eliberez de niște convingeri vechi dobândite în copilărie care nu-mi mai folosesc, am învățat să spun ce vreau și ce simt, am învățat să pun limite când nu mai pot, am învățat să iubesc și să apreciez fiecare om pentru ce are bun și să înțeleg, să accept ce are mai puțin bun. Vă mulțumesc tuturora, Cristina, Nicoleta și tuturor colegelor, pentru sfaturi, încurajări, împărtășiri, explicații. Fiecare mărturie contează, ne aduce o conștientizare, o înțelegere, ne face să rezonăm cu ceva din noi, să ne înțelegem și să ne acceptăm mai ușor. Toate colegele sunt minunate, am parcurs un drum foarte frumos împreună și mă bucur pentru asta! Felicitări tuturor și vă mulțumesc cu recunoștință!

Simona

Blândețe, iubire și acceptare

Nu mă mai judec și critic atât de dur, nu mă mai învinovățesc, mă privesc cu mai multă iubire, blândețe și înțelegere. Persoanele din jur cu care interacționez, îi privesc cu mai multă înțelegere, iubire și acceptare, fără să-i judec. Cea mai mare conștientizare a fost ca nu am acceptat anumite greșeli în creștere și educație pe care le folosea mama cu mine și sora mea (eu credeam ca am iertat-o cu toată inima, dar prin meditația ghidată am descoperit că nu era așa). Mulțumesc colegelor pentru împărtășiri am învățat foarte multe din acestea. Vă iubesc! ❤️

Iuliana

Abia aștept să-mi vină rochiile pe care le-am comandat

„Ceea ce am mai bifat la capitolul "măsurabile" este faptul că îmi doresc să port rochii, mi-am și cumpărat câteva. Mama mea își făcea și purta aproape exclusiv rochii și fuste, rarisim pantaloni. Am păstrat foarte multe din lucrurile pe care le făcuse ea, le găsesc superbe și-mi și vin ca măsură, dar nu am putut să le port până acum, ceva nu îmi dădea voie. Acum simt că a venit momentul sa trec de la pantaloni și haine sport sau confortabile (de casă), la rochii, fuste, haine elegante și feminine. Abia aștept să-mi vină rochiile pe care le-am comandat, să mă aranjez și să ies în oraș cu soțul meu, să arăt și să mă simt ca o Regină.”

ANDREEA

Întrebări frecvente

Cât durează programul?

”Arhetipuri Vindecătoare” durează 10 săptămâni. Începe pe 7 decembrie 2022 și se termină pe 15 februarie 2023. Atelierele live săptămânale vor avea loc în serile de miercuri, între 18:30 – 20:00.

Care e data limită de înscriere?

Te poți înscrie pentru discuția de calificare până pe 5 decembrie 2022, inclusiv.

Cât timp voi avea acces la materialele din program?

Exercițiile EFT, meditațiile ghidate, precum și înregistrările workshopurilor le vei avea la dispoziție toată viața.

Ce se întâmplă după ce mă înscriu?

Vei primi un email cu confirmarea comenzii tale după care te vom contacta pentru a te adăuga în grupul de WhatsApp dedicat programului.

Dacă nu pot participa la toate workshopurile din program?

Fiecare workshop este creat să fie independent. În plus, vei avea acces la înregistrare.

Dacă nu o să mă pot ține de program?

”Arhetipuri Vindecătoare” este creat în așa fel încât să fie o integrare firească în viața ta. Va fi ca o ieșire săptămânală cu prietenele în oraș, doar că discuțiile avute în grup vor fi vindecătoare și eliberatoare.

Aleg să-mi dau voie să strălucesc

>