Programează o ședință de terapie EFT care să te scape DEFINITIV de anxietate și de atacuri de panică

Din senin, inima îți bate foarte tare, simți că te sufoci, transpiri, simți o durere puternică în piept și că nu mai ești în control pe corpul tău. Dacă ți-ai făcut investigații și medical ești bine, știi că urmează un nou ATAC DE PANICĂ.


Poate ai trecut printr-un eveniment stresant major din viața ta (moartea unei persoane dragi, pierderea locului de muncă, divorț, frica de cineva sau de ceva, etc.) sau de acumularea unui stres foarte mare într-o anumită perioadă de timp.

Gata cu atacurile de panică!

Nu mai poți dormi, somnul și liniștea îți sunt tulburate, simți o stare accentuată de neliniște, te gândești numai la rău, nu te simți în siguranță. Știai că poți suferi de ANXIETATE?

Te îngrijorezi din orice și trăiești într-o stare de tensiune permanentă. Nu te poți relaxa, te simți mereu încordată, nu mai dormi bine noaptea, ai dureri musculare sau migrene frecvente, te simți neliniștită și nu te mai poți bucura de viață.

Îți este afectată viața personală și cariera, ești nemulțumită de modul în care îți trăiești viața.

Gata cu anxietatea!

Dacă ești hotărâtă să REZOLVI problema

ca să nu depinzi toată viața de medicamente

înseamnă că este pentru tine!

„Cauza tuturor emoțiilor negative este existența unei întreruperi în circuitul energetic al corpului” - Gary Craig, fondator EFT

În ultimii ani s-a extins și la noi în țară o tehnică revoluționară care poate vindeca definitiv aceste stări și restabili funcționalitatea organismului, împreună cu starea de calm și încredere.

Tehnicile de eliberare emoțională (Emotional Freedom Techniques cunoscute, pe scurt, ca EFT) sunt o combinație între psihologia modernă și acupresura chineză. Această tehnică folosește puncte de pe corp ce corespund unor meridiane energetice.

Folosind EFT, o tehnică ușor de învățat, oprești INSTANT atacurile de panică și anxietatea.

În ședințele de terapie săpăm în profunzime ca să descoperim cauzele și să le eliminăm. Doar așa atacurile de panică și anxietatea nu vor mai reveni vreodată.

Tehnicile de eliberare emoțională fac parte din noua grupă de metode de vindecare numită psihologie energetică și rezolvă exact întreruperea din circuitul energetic al corpului, restabilind echilibrul interior.

„Dacă cineva poate fi traumatizat în 30 de secunde, de ce nu ar putea fi vindecat într-o zi, într-o oră sau într-un minut?” - Rick Wilkes, expert EFT

„Am cunoscut-o pe Nicoleta în mediul online, iar după prima ședință online am știut că este omul care mă poate ajuta în drumul meu spre cunoașterea interioară, precum și omul care are acele soluții de care eu aveam atunci nevoie foarte mare. Tehnicile pe care le deține sunt foarte rapide și eficiente.

De-a lungul perioadei în care am făcut terapie împreună cu ea am reușit să trec peste moartea unei persoane dragi, suferință ce o căram cu mine de 11 ani; am reușit să îmi îmbunătățesc relația cu părinții, în special cu tatăl meu pentru care aveam o frică imensă și am ajuns să avem o relație caldă și liniștită; am reușit, de asemenea, să identificăm convingerile care stăteau în spatele relației mele de cuplu, precum și convingerile care mă țineau pe loc din punct de vedere financiar și îmi blocau evoluția în jobul pe care îl aveam.

Recomand cu căldură terapia cu Nicoleta, pentru că aduce o rază de lumină, speranță și bucurie în timp foarte scurt și cu eforturi foarte mici”.

Anamaria Chiș (freelancer)

Nicoleta Nistor

Practician acreditat EFT și MR

Practician acreditat EFT și Matrix Reimprinting la Academia EFT and Matrix Reimpriting din UK, a ajutat în ultimii ani peste 1000 de oameni să își îmbunătățească viețile.

Fie că e vorba de sănătate, de viața personală sau cea profesională, tehnicile pe care Nicoleta le utilizează surprind prin puterea lor de a rezolva situații din cele mai delicate și complexe.


Pune capăt atacurilor de panică cu această metodă simplă și puternică, foarte ușor de aplicat oricând și oriunde.
Cum se va desfășura ședința gratuită de terapie?

În funcție de disponibilitatea ta, poți alege:

- Skype

- Telefon

- Față în față


Programează acum o ședință de terapie cu EFT cu un specialist

100% rezultate, Fără riscuri din partea ta

>