TURNEU NAȚIONAL
Nicoleta Nistor vine și în orașul tău
Eliberează-te de stres!
12+1 tehnici simple și eficiente pentru a te elibera definitiv de stres

       Piatra Neamț                Iași                      Brașov                            Sibiu                  Cluj-Napoca                București

long-arrow-down

Simona

Participanta workshop Sibiu

Felicitări, Nicoleta! Și mulțumesc pentru acest eveniment în care mi-am rezolvat o problemă pe care o duceam de vreo 4 ani.

Eliberează-te de stres!


Viața nu este întotdeauna ușoară. De fapt, pentru cei mai mulți oameni viața de zi cu zi implică foarte mult zbucium și stres.


Mai ales în timpurile noastre, când totul se întâmplă cu repeziciune, ești bombardat de o multitudine de informații și sarcini și simți că ești supus unei presiuni sociale și economice foarte mari.


Fie că e vorba de bani, serviciu/carieră/afacere, sănătate sau relații, majoritatea oamenilor se simt copleșiți de griji și se luptă cu mult mai mult stres și anxietate decât își dau seama.


Și ei își doresc să își facă viața mai bună, mai ușoară și mai plăcută, dar pur și simplu nu știu cum sau metodele folosite până acum nu au funcționat.De la stresat și copleșit la 
relaxat și fericit

Oprește-te o clipă, gândește-te la problema ta și observă ce simți. Care este prima emoție care iese rapid la suprafață? Furie, neliniște, îngrijorare, anxietate, teamă, vinovăție, dezamăgire, mâhnire, tristețe, amărăciune, durere sufletească, etc.Simți că ești în impas? Ai senzația că viața ta nu se îndreaptă spre ceea ce îți imaginai tu că va fi?

Până acum, în educația noastră NU s-a vorbit despre emoții, să ne înțelegem propriile emoții încă de mici. Ajungem astfel ca adulți să descoperim că emoțiile noastre negative adunate de-a lungul anilor nu au dispărut, ci au format un bagaj emoțional foarte mare care ajunge să ne copleșească.

Stresul este un proces complex care îți afectează viața și sănătatea. 

Ar fi un lucru extraordinar să ai un instrument cu care să gestionezi emoțiile negative!

Învață să te eliberezi de emoțiile care îți produc atâtea daune în viața și sănătatea ta folosind Tehnicile de Eliberare Emoțională (EFT)!

Vino la acest workshop ca să afli:

 • check
  Care sunt caracteristicile celor două tipuri de stres, stres bun și stres rău.
 • check
  2 tehnici prin care poți schimba stresul rău în stres bun.
 • check
  De ce stresul pe termen lung este nociv, indiferent de ce natură este el și ce efecte produce în viața ta.
 • check
  Cum să-ți câștigi starea de bine, calmul și încrederea: 10 tehnici simple de gestionare a stresului și o tehnică din categoria ”next level” - EFT.
 • check
  Cum să atingi echilibrul între viața personală și cea profesională și cum să detensionezi relațiile problemă.
 • check
  Vei învăța exerciții și tehnici practice pe care să le aplici în viața de zi cu zi.
 • check
  Vei afla cum poți colabora cu Nicoleta pentru rezolvarea problemelor tale
Liviu Pasat EFT for You


EFT e o metoda simplă dar foarte puternică de eliminare a tensiunilor acumulate în organism. Dacă vrei să iți fie mai ușor să obții rezultate atunci când o aplici, e bine să ai ca mentor o persoană cu experiență, pasionată de metodă și plină de dăruire pentru oameni. Cred din toată inima că aici Nicoleta e cea mai potrivită persoana menită să te ajute să îți preiei controlul emoțiilor tale.


Liviu Păsat
autor, speaker, business coach


Nu sunt străină de tehnica de echilibrare EFT și nu este singura tehnică pe care o cunosc. Întâlnirea cu Nicoleta mi-a confirmat o dată în plus că această tehnică este eficientă și este o metodă facilă de a reuși să trecem peste momentele grele din viața noastră. În plus, am aflat câteva noutăți.
Cred cu tărie că avem nevoie de un antrenor până ne intră în reflex să folosim aceste metode de echilibrare și după întâlnirea de azi sunt sigură că ești un profesor foarte bun, deoarece ești sensibilă, intuitivă și dornică de a dărui tot ceea ce știi.
Mulțumesc Nicoleta!


Dora Moldovan- antreprenor

MirceaD psiholog


Asa cum un medic de picioare merge la un dentist atunci când îl dor dinții și nu încearcă să se trateze singur, așa și eu am ales să merg la un specialist atunci când m-am confruntat cu stări emoționale negative puternice. Tulburările anxioase puseseră stăpânire și nu eram capabil să îmi văd de viață. Avea de suferit afacerea mea și familia mea. Nicoleta, cu ajutorul EFT, m-a ajutat să îmi găsesc identitatea, să fiu din nou un om întreg, să pot să dăruiesc ce sunt capabil familiei mele și celor din jurul meu.


Mircea Dima - Psiholog


Nicoleta Nistor, autoarea cărții


Emoții sub lupă - Cum să îți transformi emoțiile pentru a avea succes în carieră și afaceri” 


vine în orașul tău

Ce găsești în carte:

 • - Argumente științifice care stau la baza acestor concepte teoretice.
 • - Instrumente concrete cu care să elimini blocajele interioare pentru totdeauna.
 • - Tehnici simple, eficiente, ușor de aplicat, cu rezultate dovedite în scurt timp.
 • - Descrierea tehnicilor EFT – Emotional Freedom Techniques așa cum nu o mai găsești în nicio altă carte în limba română.
 • - Interviuri în premieră în România cu maeștri ai acestor tehnici: Karl Dawson și Kate Marillat.
 • - Interviu special pentru femeile care își doresc succes în cariera de mamă (și nu numai pentru ele) cu Sharon King, autoarea cărții Heal your birth, Heal your life.
 • - Povești din realitatea românească despre insucces transformat în împlinire – în care te vei regăsi...

Singura carte despre succes care îți arată adevărata cauză a insuccesuluiblocajele subconștiente, psihologice și emoționale.

Ce spun cei care au participat la alte evenimente sau au lucrat cu Nicoleta


Suferința nu trebuie uitată, ci depașită. Dar cum o depășim când ea pune stăpânire pe noi și ne acaparează cu totul?
O depășim vorbind, păstrând comunicarea, împărtășind senti-mentele și povara simțită. Atunci când vorbim despre ceea ce ni se întâmpla, pulsațiile activate se calmează datorită întâlnirii cu cineva care știe sa asculte.

Eu am întâlnit-o pe Nicoleta care este în primul rând un OM deosebit și un terapeut de calitate. Recomand tuturor EFT pentru a ieși la lumina din tunelul emoțiilor negative.


Cleopatra Zaharia -
 antreprenor


Am pășit întâi timid către Nicoleta, domeniul EFT fiind unul nou pentru mine, dar cu ajutorul exercițiilor EFT și al talentului Nicoletei de a "naviga" printre emoțiile mele exprimate am reușit să îmi clarific și să elimin senzații, trăiri, sentimente negative.


Silvia Maftei - Inginer IT


Ceea ce este uimitor la tehnica EFT este că funcționează indiferent cât de mult sau puțin crezi în efectele ei :)
Nicoleta m-a ajutat să-mi gestionez emoțiile și să-mi recapăt încrederea în propriile forte.
Am reușit împreună să "săpăm" printre amintiri și să "reparăm" unele aspecte care aveau repercursiuni în prezent.


Ioana Moldovan- antreprenor


M-a făcut să mă detașez de toate persoanele și situațiile și să mă accept așa cum sunt și să fiu mulțumită de mine. M-am simțit minunat!


Margareta Sachelarie 
Economist


Cel mai mult mi-a plăcut că am putut să conștientizez tiparele care duc la stres și exercițiile EFT care mi-au dat o stare de

relaxare.


Mariana Muscă - Asistent Manager


Ați reușit să creați o atmosferă detașare, de armonie și de speranță.  Dincolo de informațiile transmise, ați realizat, cu sau fără voia dumneavoastră, un câmp energetic benefic pentru toți participanții. 


Gheorghe Grigorică- Profesor

long-arrow-down

Nicoleta Nistor 

Trainer și terapeut, specializată pe tehnici din psihologie energetică, practician acreditat EFT și Matrix Reimprinting la Academia EFT and Matrix Reimpriting din UK. În ultimii 4 ani Nicoleta a organizat seminarii și workshopuri despre gestionarea emoțiilor și eliberarea de stres și a susținut peste 2000 de ore de terapie și coaching cu antreprenori, freelanceri sau profesioniști din diferite domenii. Spre sfârșitul anului trecut Nicoleta și-a lansat cartea ”Emoții sub lupă” – Cum să îți transformi emoțiile pentru a avea succes în carieră și afaceri.

Cât costă?Prețul real al acestui workshop este de 

150 lei/persoană


Pentru că ne dorim ca informațiile din workshop să ajungă la cât mai mulți oameni, am stabilit un preț care să acopere DOAR cheltuielile de organizare 


30 lei/persoană


Alege-ți orașul și rezervă-ți locul în sală! 

ORAȘ

DATA EVENIMENTULUI

Înscrie-te ACUM!

Piatra Neamț - The Library Bar, Piața Petrodava, nr. 1-3

21 martie 2018,

ora 18.00 - 21.00

Iași - Grand Hotel Traian, Piața Unirii, nr. 1

22 martie 2018,

ora 18.00 - 21.00

Brașov - Hotel CUBIX, Bulevardul Saturn, nr. 47

24 aprilie 2018, ora 18.30 -21.30

Sibiu - Hotel FORUM CONTINENTAL, Sala Tokyo, Piața Unirii nr. 10

25 aprilie 2018,

ora 18.00-21.00 

Cluj-Napoca - Hotel Univers T, Sala Jupiter, str. Alexandru Vaida Voevod Nr. 53-55

26 aprilie 2018,

ora 18.00-21.00 

București - Hotel RIN CENTRAL, sala Nicolae Iorga, str. Traian, nr. 55A, sect. 3

9 mai 2018

sesiunea 1:  10.00 - 13.00

sesiunea 2:  18.00 - 21.00

Locurile în sală sunt limitate! Rezervă-ți locul și vino alături de noi la un workshop în care vei porni un proces extraordinar de transformare cu rezultate remarcabile.

Copyright 2018, NN Coaching and Therapy SRL

Creat de Elena Dolea

>