EFT for You logo

O experiență LIVE cu Nicoleta Nistor, terapeut și practician avansat EFT cu peste 7 ani experiență și peste 3800 de ore de terapie și coaching la activ

Elimină poftele alimentare și obiceiurile nesănătoase printr-o abordare 3D (trup-minte-suflet) în 9 săptămâni

Să slăbești e știință pură. Emoțiile noastre complică procesul. Eliberează-te de kilogramele în plus prin vindecarea traumelor și a emoțiilor neprocesate. 

 • Înscrie-te în program și în 9 săptămâni vei învăța să îți iubești corpul și pe tine
 • Nivelul de energie va crește și vei avea multă vitalitate
 • Vei reuși să elimini poftele alimentare care acum par cel mai greu de oprit, vei elimina obiceiuri nesănătoase
 • Te vei elibera de povara emoțiilor și odată cu ea și surplusul de kilograme de care nu vei mai avea nevoie
 • Vei înțelege care sunt declanșatorii care rezultă din mâncatul emoțional și vei elibera blocajele care te împiedică să scapi de greutatea în plus
 • Vei conștientiza și vei elibera emoții precum frică, îngrijorare, furie, frustrare,
  tristețe, rușine, vină, dispreț, nerăbdare, suferință emoțională
 • După 9 săptămâni te vei iubi așa cum ești, te vei simți eliberată fizic și emoțional, vei avea poftă de viață și vei observa că multe alte situații s-au reglat în acest timp, nu doar kilogramele.

De la emoții la mâncatul compulsiv

Ai încercat până acum zeci de diete, ai făcut din corpul tău un câmp de luptă: înfometare, frustrare, exerciții? Și după tot efortul te simți epuizată și dorești o recompensă: o prăjitură! Sentimentul de vinovăție reapare, la fel și kilogramele în plus? Deci, totul a fost în zadar!


Atunci când ești supărată te surprinzi spunând „aș mânca ceva dulce” și apoi nu te poți abține și mănânci o ciocolată întreagă? Sau deși știi că ai mâncat suficient, golul acela din stomac nu dispare și continui să mănânci?


Te-ai săturat de acest cerc vicios? Pune-i capăt acum!

participă la O experiență unică de transformare

Dacă o problemă continuă să reapară, este necesară analiza și abordarea cauzelor profunde care duc la apariția ei, nu doar tratarea simptomelor fizice. Greutatea în exces este un simptom, un efect. Să tratezi doar simptomul, fără să identifici și să rezolvi cauza este ineficient. Asta ai văzut și tu, simptomul reapare pentru că nu este vindecată cauza: după ce ai ținut dieta și ai slăbit câteva kilograme, ele se depun, chiar și cu ceva în plus.


Poate ți se pare ciudat, dar cauza pentru greutatea în exces este, de cele mai multe ori, emoțională: răni ale sufletului nevindecate, stres și emoții neprocesate pe care crezi că poți să le depășești ușor cu mâncare sau ceva dulce.


Schimbarea nu se întâmplă prin forță, privare, vinovăție sau pedeapsă. Schimbarea se întâmplă cu înțelegere și compasiune. Prin acceptare și iubire de sine.


Vindecarea unei probleme alimentare și a greutății corporale crește încrederea, stima de sine și poate contribui la o viață împlinită.


Începe transformarea prin eliberarea emoțiilor nevindecate în 9 săptămâni


10 întâlniri LIVE în care nu doar vom trece în revistă aspecte teoretice, ci în care vei primi instrumente practice pe care să le poți folosi în drumul tău spre vindecarea și eliberarea suferințelor emoționale și vom lucra practic pe fiecare aspect în parte.


Primești îndrumare din partea unui specialist, meditații ghidate, tehnici de eliberare emoțională plus multe, multe alte BONUSURI. 


Programul se desfășoară în perioada 6 iulie – 5 septembrie și ne vom vedea în fiecare săptămână LIVE pe Zoom, în intervalul 18.30-21.30.

Emoțiile sunt energie

Energia se simte în corp și rămâne în câmpul nostru energetic. Zi după zi, trăind aceleași emoții, formăm un bagaj emoțional și energetic pe care îl cărăm cu noi.


De multe ori nu mai e suficient să îți spui că vrei să schimbi ceva, că vrei să gândești altfel, că vrei să  simți altceva. 


E nevoie să acționezi asupra energiei corpului tău, să eliberezi din câmpul tău energetic emoțiile blocate și să faci o resetare a creierului pentru a gândi într-un mod mai armonios.

Kilogramele tale au un motiv bine întemeiat pentru care nu se dau duse

Mintea conștientă vs. Mintea subconștientă

Mintea conștientă este ceea ce credem conștient despre noi. Aceasta stabilește obiective și rezultate, are o bază conceptuală și crede într-un mod abstract. Minții conștiente îi place să încerce lucruri noi și este limitată în timp.


În schimb, mintea subconștientă reprezintă ceea ce nu suntem conștienți cu privire la noi. Aceasta preferă aspecte familiare, obișnuite și stabilește funcționarea corpului. Are o bază senzorială și o memorie pe termen lung; înmagazinează atitudini din trecut, experiențe, valori și convingeri. Mintea subconștientă privește doar timpul prezent. Capacitatea de prelucrare este extinsă la o mie de evenimente.


Mintea conștientă vrea să crești, să te dezvolți, mintea subconștientă vrea doar să supraviețuiești.


Mesajele ajung în subconștient și pe parcursul vieții noastre: prin repetiție sau prin impact emoțional.


Atunci când îți propui să ții dietă, să faci sport, să mănânci sănătos, iei aceste decizii, faci aceste alegeri cu mintea conștientă.


Atunci când observi că nu poți să te ții de ce tu însăți ai hotărât, începi să te autosabotezi sau pur și simplu faci tot ce este posibil, dar kilogramele tot nu pleacă, atunci e necesar să înțelegi că te lupți de fapt cu mintea subconștientă. Iar ea are motivele ei pentru care te împiedică să slăbești, să arăți bine.

Acest program este pentru tine dacă

te regăsești în cel puțin una din afirmațiile de mai jos

 • „Nu am poftă de dulciuri niciodată, în schimb am de patiserie, plăcinte cu brânză, Fornetti... și altele care sunt interzise... Inspir adânc și merg mai departe cu viteză maximă.”
 • „Eu lupt cu pofta de fast food. Cu dulcele n-am treabă și în afara dietei abia gust odată pe lună. Nu mă abțin, pur și simplu nu sunt cu dulciurile, dar fast food aș mânca zilnic.”
 • „Dacă era așa ușor cu poftele, nu se mai făceau grupuri pentru susținere. Persoanele care nu au pofte de mâncare nesănătoasă sigur sunt pe alte grupuri, nu pe cele pentru diete.”
 • „Am ținut o dietă un an de zile. Am pornit de la 130 kg si am ajuns la 74 kg, apoi... am renunțat la dietă și nu am făcut menținerea... na... a venit pandemia. În 7 luni am pus 23 kg.

Să fie menținerea problema? Sau pandemia? Poate economia sau...guvernul. Da, am exagerat puțin pentru că voiam să scot în evidență faptul că menținerea sau pandemia sunt scuze și nu sunt motivul kilogramelor în plus.


Să slăbești este, de fapt, o chestiune simplă, pură matematică. E suficient doar să mănânci mai puțin decât consumi. Problema apare când în scenă intră emoțiile și subconștientul.

Fie că vrei să te eliberezi de adicțiile care de ani de zile te fac să te simți captiv, vrei să-ți schimbi relația cu corpul tău sau să obții cea mai bună stare fizică, să fii plin de energie și vitalitate, acest program este un ghid esențial prin care înveți cum să te bucuri de viața și de corpul tău.

Inconștientul, care include corpul amigdalian din creier, are răspunderea de a ne menține în siguranță. Este proiectat astfel încât să ne protejeze de emoții, experiențe și amintiri ce par amenințătoare. În acest fel, mâncatul emoțional devine folositor pentru că, în timp ce înfulecăm o pizza întreagă sau un tort de ciocolată, putem să evităm mai bine confruntarea cu experiențele, amintirile sau emoțiile pe care inconștientul le-a etichetat drept amenințătoare.

Încă te mai critici?


Un obicei pe care ni-l formăm de-a lungul timpului este de a respinge simptomele noastre fizice sau diferite părți ale corpului atunci când nu ne plac. Însă puțini știu că orice act de respingere sau neacceptare nu oprește acel simptom, ci duce la manifestarea continuă a lui. 


Adică îți respingi propriul corp și el te va respinge pe tine

De exemplu, să simți durere îți displace, deci o respingi.  Din păcate, tu răspunzi la un simptom, pe care îl consideri negativ, printr-o reacție de asemene negativă.  Cum ar putea această atitudine să te ajute să îți rezolvi problema de sănătate, durerea sau simptomul? În niciun fel. Nu faci decât să îți înrăutățești și mai mult problema.


Soluția este alta! 

Vei lucra cu tine în acest program astfel încât să eliberezi cauza profundă a durerilor tale, prin compasiune și multă blândețe.


NU AI ALTCEVA DE FĂCUT DECÂT SĂ TRECI LA FAPTE

 

Cine se lasă dominat de gânduri precum „Nu am timp”, „Nu pot”, „E greu”, „Nu am bani”, „Nu cred...o fi bună terapia asta?”....


.... știu că sună dur, dar își construiește astfel propria soartă, conform cu modul său de a privi și trata lucrurile. 


Continuarea acestui scenariu trist și fără speranță este că va plăti în timp cu sănătatea sa, cu banii mulți pe care îi va da și cu căutările continue pentru o fărâmă de alinare. 

Iată ce vom face în fiecare săptămână a programului

 •  1

 • 2

 • 3

 • 4

 • 5

 • 6

 • 7

 • 8

 • 9

 • 10

Săptămâna 1

Radiografia kilogramelor tale: Află ce comportamente, emoții, evenimente traumatice și convingeri limitative întrețin greutatea ta.

 • Înveți cum să folosești EFT pe tot parcursul programului pentru a elimina simptomele nedorite, emoțiile negative și pozitive care te sabotează, precum și convingerile care te mențin la aceeași greutate.
 • Începi să faci pace cu tine, cu imaginea din oglindă, cu kilogramele tale.
 • Identifici și eliberezi rezistența la schimbare care te poate împiedica să te autosabotezi.

Primești exerciții EFT de susținere în această săptămână (pdf, audio).

Primești un partener de monitorizare.

„Unele din problemele acumulare de kilograme se tratează nu la nutriționist, ci psiholog pentru că echilibrul interior își găsește un bun indicator în numărul de kilograme, indiferent dacă sunt mai multe sau mai puține decât este normal”. - Stephane Clerget

Mi-am dat seama acum că am cărat-o după mine (o emoție trăită la 23 de ani) de atunci. Tot mi-am propus să eliberez greutățile emoționale, uite că se întâmplă. Mi se pare fabulos programul și ceea ce se întâmplă aici. Cum de mi-am adus aminte asta tocmai acum, în timp ce tapotam, cum de m-am regăsit câte un pic în poveștile celorlalți și e super că putem face asta într-un spațiu sigur.

- Anca

Starea de bine de după întâlnirea de data trecută m-a ținut o săptămână. Am ieșit în oraș cu vărul meu, noi suntem gurmanzii familiei, el și-a luat o shaorma, iar eu am putut sta lângă el fără să vreau să mănânc ceva. Nici măcar nu mi-a fost poftă. Lucru care nu visam că se poate întâmpla.

- Cezara

Mă simt mult mai bine cu mine! Mi s-a dus din burtă, hainele stau mai bine pe mine. Cel mai important, nu mai pun presiune pe mine. Am învățat să fiu blândă și atentă cu mine.

- Elisabeta

Vreau să înțelegi că nu ești singură în tot acest proces. Pe lângă îndrumarea mea, vei face parte dintr-un grup, iar puterea grupului este EXCEPȚIONALĂ!

!!Când se lucrează pe situația unei persoane din grup se declanșează un proces de vindecare în toate celelalte persoane.

De vineri am fost neputincioasă...Nu am făcut eft...ieri am reușit (cu încrâncenare să fac 10 minute). Astăzi am primit un impuls minunat de la colega mea de exerciții, Coralia, care m-a motivat și susținut. A fost minunat și îi sunt recunoscătoare! Aștept cu bucurie să ne vedem cu toate doamnele magice în curând!

- Adriana


Mulțumesc mult! Ce minunat este că putem să schimbăm ceea ce am greșit. Ne schimbăm noi prin conștientizări și ajutăm pe cei dragi! Mulțumesc grupului. Faptul ca sunt persoane care au spus că au preluat din responsabilitatea părinților m-a ajutat să conștientizez relația cu băiatul meu.


Mi se pare fascinant ce senzație de pace simt după fiecare întâlnire și cum parcă toate greutățile și gândurile nu au existat vreodată. Și îmi doresc ca serile astea să fie luuungi, să rămân în starea asta cât mai mult. Și am vrut să împărtășesc asta cu voi.

- Ramona

Această metodă nu este o formulă magică, pentru că vindecarea nu vine peste noapte, dar este un proces atent gândit, care îmbină elemente din Tehnicile de Eliberare Emoțională, psihoterapie integrativă și alte metode terapeutice, ca să-ți ofere o practică pe care o poți învăța și aplica imediat și singur.

Celulita s-a dus, pielea și carnea pe mine sunt mai adunate. În talie se vede o diferență clară în cm, cu minus, dar cântarul s-a dus în sus. Îmi stau bine hainele pe mine, îmi place cum arăt în colanți, așa că nr pe care îl arată cântarul nu mă mai deranjează. Știu că se va regla și asta .

- Andreea

Teoretic știam, dar acum am înțeles la nivel profund de ce mâncatul compulsiv are cauze emoționale. După workshop am devenit mai conștientă de ceea ce mănânc , când și cât și am slăbit 4 kg fără dietă strictă. Fac alegeri mai bune referitor la alimentație.

- Lavinia

Workshopul a fost revelator, s-au legat foarte multe informații. S-a dat ceața la o parte, acum știu că mâncatul compulsiv sunt, de fapt emoții. Pot să fiu prezentă când mănânc și pot să mă opresc mai ușor când îmi vine să mănânc aiurea.

- Mirela

Eu am avut o conștientizare puternică ieri. Mi s-a confirmat faptul că tot timpul încerc să fiu pe placul altora. Tot ce fac legat de mine trebuie să fie pe placul iubitului meu, îi cer validarea aproape inconștient. Sunt convinsă că așa am fost și în trecut. Parcă mi-am pierdut identitatea. Acum stau să mă gândesc dacă am avut vreodată una. Zilele acestea am avut și momente în care am controlat cât mănânc, dar și momente în care am mâncat pe fond emoțional, simțind panică, îngrijorare. Ieri, la masa în familie, am mâncat mult mai puțin, senzația de sațietate a venit mult mai repede, dulcele a intrat doar puțin și mi s-a părut exagerat de dulce.

- Andreea

Observ schimbări îmbucurătoare: ieri am avut o neînțelegere la serviciu de la care, de obicei, mâncam să mă liniștesc. Am fost mai detașată, nu am dat iama în mâncare. Aseară am simțit nemulțumire și revoltă și am călcat puțin strâmb: am ronțăit semințe (dar puține față de alte dăți) și am băut un pahar de vin(  mi-am propus să nu mai beau alcool). Astăzi nu prea mi-a fost foame și nu am pofte!! Mă simt ușoară și încrezătoare.

- Cezara

Pot să mă opresc din mâncat atunci când sunt sătulă. Înainte nu puteam. Cineva mi-a spus ieri că am slăbit și am conștientizat și eu că nu mai stau pantalonii pe mine.

- Aristica

Acum 2 săptămâni am devenit extrem de atentă la starea mea și mi-am dat seama de un lucru: când sunt bine cu mine, cad hainele de pe mine. Prietenii îmi spun: ”Vai ce ai slăbit!”. Când nu sunt bine cu mine, mă deranjează burta și celulita și eu îmi spun în cap ”Vai ce umflată ești!”.

- Silvia

Despre creatoarea programului, Nicoleta Nistor

Trainer, speaker, antreprenor, practician acreditat EFT și Matrix Reimprinting la Academia EFT and Matrix Reimpriting din UK.


A ajutat în ultimii ani peste 1000 de oameni să își îmbunătățească viețile.


Fie că e vorba de sănătate, de viața personală sau cea profesională, tehnicile pe care Nicoleta le utilizează surprind prin puterea lor de a rezolva situații din cele mai delicate și complexe.

Pentru că ești aici înseamnă că îți dorești să trăiești fără să mai fii mereu epuizată, rușinată de propriul corp și nemulțumită de starea ta de sănătate. Iată ce îți propun:

 • Înscrie-te în programul „De la kilograme în plus la un corp suplu” și îți promit că vei experimenta un proces de transformare cum nu te-ai aștepta de la un astfel de program. Nu îți promit că va fi ușor, dar vei avea tot timpul sprijinul și ghidarea mea, precum și susținerea grupului. Se creează o energie fantastică, magică.
 • Te costă doar 990 lei, valoarea lui fiind de fapt de 3.899 lei.  Acest preț este valabil până la 5 iulie 2021.
 • Primești bonusuri în valoare de 1.899 lei

Nu deții acum toată suma? Poți plăti și

în 2 rate a câte 600 lei

- Întâlnirile live din Program valorează cât 10 sesiuni de terapie individuală cu Nicoleta Nistor, care costă în mod normal 200 lei/ședința, astfel ca doar întâlnirile cu Nicoleta valorează 2000 lei.

- Exercițiile și meditațiile ghidate, caietul de lucru și cartea au o valoare de 799 lei

- Sesiunile individuale de coaching și atelierele au o valoare de 1100 lei

- Puterea și energia grupului sunt neprețuite

Iată ce BONUSURI ți-am pregătit

CAIET DE LUCRU

Caietul de lucru este un instrument foarte util. Rolul lui este să te susțină în procesul de vindecare și să amplifice conștientizările pe care le vei avea. Cu alte cuvinte, va fi un partener de nădejde în călătoria pe care urmează să o începi, va fi oglinda prin care vei putea privi direct în subconștientul tău. Este în format pdf și în vei primi săptămânal. Prețul lui este de 150 lei.

MEDITAȚII GHIDATE COMBINATE CU EFT

Rolul meditației este să înlocuiască emoțiile negative cu emoțiile care să te ajute și să îți aducă împlinire. Astfel vei avea meditații ghidate combinate cu EFT pe speranță, încredere, bunăvoință, recunoștință, bucurie, valoare de sine, cu sufletul împăcat, respect, letting go, iubire. Cei care au parcurs aceste meditații spun că au experimentat eliberări cum nu au trăit la alte meditații.

Preț: 200 lei

EXERCIȚII EFT PE DIFERITE TEME REFERITOARE LA GREUTATE

Fiecare percepe greutatea în plus în felul său, iar emoțiile asociate acesteia sunt diferite. Ca procesul de vindecare să fie cât mai complet, îți voi da acces la exerciții EFT personalizate pe emoțiile care vor ieși la suprafață în urma discuțiilor noastre. 

Preț: 200 lei

CELE 5 ELEMENTE PRIMORDIALE

De  multe ori dietele au abordări greșite în ceea ce privește alimentația și pe termen lung fac mai mult rău decât bine. Antidotul este cunoașterea. Să faci diferența dintre mâncare și hrană a devenit un lucru esențial. În cadrul programului primești E-book-ul „Tipuri de hrană – cele 5 elemente primordiale” ca să îți construiești baza în ceea ce privește nutriția.

cei 4 pași pentru un stil de viață sănătos

Subiectul kilogramelor trebuie abordat 3D (corp-minte-suflet) ca să fie eficient și să scapi de surplus pentru totdeauna. De aceea am adus în program un specialist în nutriție care va susține workshop-ul „Cei 4 pași pentru un stil de viață sănătos”. 


Adriana Ionescu este Nutritionist, Eating Psychology Coach, Health& Wellness Coach, Master NLP, Consilier de dezvoltare personala.


durata: 2 ore. Preț: 250 lei

imaginea de sine

Pe măsură ce surplusul de kilograme crește, imaginea de sine scade. Începi să te critici, să gândești urât despre tine, iar asta se va răsfrânge în realitatea fizică prin felul în care cei din jurul tău te vor trata. O imagine de sine bună înseamnă echilibru emoțional, încredere în sine care va aduce succes pe toate liniile.


În cadrul programului beneficiezi de o ședință de coaching pe imaginea de sine cu Mariana Oprinca, coach și trainer JMT. Acceseaz-o!


Preț: 250 lei

aspectele feminității și rănile emiționale

Știai că rănile emoționale influențează felul  în care arăți? De exemplu rana umilinței poate determina un fizic supraponderal, rubicond, pe când rana de trădare poate da la femei șolduri mai largi decât umerii.        


În cadrul programului ai ocazia să participi la atelierul „Aspectele feminității și rănile emoționale” susținut de Cristina Eremia, psiholog, career coach și trainer cu peste 15 ani de practică individuală și organizațională, cu formare în NLP, Gestalt și Art Terapie. Vei afla despre:

- arhetipurile feminine și tipologia constituțională a corpului - rănile emoționale și cum afectează ele modul în care arăți.


Durată: 1h. Preț: 200 lei

Cartea „emoții sub lupă”

SINGURA CARTE DESPRE SUCCES CARE ITI ARATA ADEVARATA CAUZA A INSUCCESULUI: BLOCAJELE SUBCONSTIENTE, PSIHOLOGICE SI EMOTIONALE.

CE GĂSEȘTI ÎN CARTE:
 • Argumente științifice care stau la baza acestor concepte teoretice.
 • Instrumente concrete cu care sa elimini blocajele interioare pentru totdeauna.
 • Tehnici simple, eficiente, ușor de aplicat, cu rezultate dovedite in scurt timp.
 • Descrierea tehnicilor EFT – Emotional Freedom Techniques așa cum nu o mai găsești in nicio alta carte in limba romana.
 • Interviuri in premiera in Romania cu maeștri ai acestor tehnici: Karl Dawson si Kate Marillat.
 • Interviu special pentru femeile care își doresc succes in cariera de mama (si nu numai pentru ele) cu Sharon King, autoarea cărții Heal your birth, Heal your life.
 • Povesti din realitatea românească despre insucces transformat în împlinire – în care te vei regăsi...

Preț: 49  lei

 

EXERCIȚII EFT ÎN FORMAT AUDIO ȘI PDF

În cadrul programului vom lucra frecvent cu Tehnicile de Eliberare Emoțională (EFT) deoarece să vorbești despre emoții nu este suficient. Ca să obții rezultate vizibile imediat e nevoie să intervii cu tapotări asupra corpului fizic. De aceea îți pun la dispoziție o serie de exerciții atât în format audio, ca să le faci odată cu mine, cât și în format scris ca să le faci în ritmul tău. Aceste exerciții sunt create pentru emoții care apar mereu în legătură cu surplusul de kilograme: frică, îngrijorare, furie, frustrare, tristețe, rușine, vină, dispreț, nerăbdare, suferință emoțională.

Preț: 200 lei

ALIMENTE CARE OFERĂ SUPORT EMOȚIONAL ȘI SPIRITUAL

Știai că în călătoria de vindecare a emoțiilor ai aliați și în natură? Există alimente care, prin elementele pe care le conțin, îți pot oferi suport emoțional și spiritual. E bine să le cunoști când intri în acest program pentru că te vor ajuta să treci de la o etapă de vindecare la altă mai ușor. Vei primi E-book-ul „Alimente care oferă suport emoțional și spiritual”.

Pielea ta - harta emoțiilor tale

Pielea, cel mai mare organ, este o hartă care spune multe despre tine. De regulă, când te confrunți cu surplusul de greutate apar și frustrările legate de frumusețea ta: ți-e jenă, poate rușine, nu te mai simți frumoasă, etc. 


Laura Busuioc, terapeut holistic, îți oferă acces în cadrul programului la un Video al Atelierului „Pielea ta-harta emoțiilor tale” în care vei descoperi perspectiva de Frumusețe 3D – Minte-Corp-Suflet. Îți recomand să participi!


Durata: 1h10min. Preț: 200 lei

susținere personalizată

Știu că o astfel de călătorie prin lumea interioară a emoțiilor poate fi copleșitoare: vei avea momente când vei vrea să renunți, să dai bir cu fugiții. Însă știi și tu prea bine că nu asta este soluția și știu că îți dorești să ajungi la destinație. De aceea te susținem cu tot ce putem. Ai la dispoziție unul dintre terapeuții echipei EFT for You pe care îl poți solicita pentru o sesiune privată atunci când simți nevoia.


Preț: 200 lei

magia grupului

Nu ești singură! În cadrul programului vei intra într-un grup privat alături de oameni care au aceleași interese ca și tine. Puterea grupului este fantastică! Și-a dovedit eficacitatea de-a lungul timpului. Este locul în care împărtășești trăiri și situații fără să fii judecat/ă, locul în care primești susținere, îndrumare, inspirație și încurajări necondiționate.


Preț: neprețuit :)

Ce poți face tu acum este fie...

...poți să încerci în continuare diete cu rezultate temporare, fie să citești la nesfârșit despre mâncatul compulsiv și foamea emoțională
sau
poți să intri în program și să prelucrezi emoțiile pe care le cari sub forma kilogramelor în plus și să începi să trăiești.
 
Alegerea este a ta!

  0  1
Days
:
 
  0  4
Hours
:
 
  3  8
Minutes
:
 
  2  2
Seconds

You missed out!

Valoarea totală a întregului curs și a bonusurilor pe care ți le-am pregătit depășește 3899 lei,  dar tu ai ocazia să primești totul la DOAR 990 lei dacă te înscrii până în data de 5 iulie.


Prețul ulterior al cursului va crește, dar fiind a doua serie a acestui program, tu îl poți avea cu doar 990 lei.


Înscrie-te acum în Program! 


Meriți o viață fără suferințe și dureri fizice și emoționale, meriți o stare de sănătate mai bună, longevitate, vitalitate și o viață în care să te bucuri din plin de corpul tău!

Ce spun cei care au lucrat cu Nicoleta

SANDA COSTESCU

Online marketer

Nicoleta este un profesionist în tehnica pe care o propune și o practică! 

Mi-a adus mai mult echilibru în situațiile inconfortabile ale vieții pe care până la întâlnirea cu ea mă conduceau ele pe mine spre panică și victimizare. Recunoștință pentru Provocarea EFT!

mădălina mocanu

Blogger

Lucruri pe care le-am experimentat în sesiunile de EFT s-au împlinit câteva săptămâni mai târziu în realitate! 

Datorită sesiunilor noastre am găsit liniște și împăcare cu multe traume din trecut. Combinat și cu alte tehnici și coaching în ultimele luni am reușit să cresc financiar, emoțional și personal. Lucruri pe care le-am experimentat în sesiunile de EFT s-au împlinit câteva săptămâni mai târziu în realitate! Nicoleta este extraordinar de intuitivă și blândă!

DELIA ALHAMO

Farmacist

Nicoleta e un om minunat!

M-a ajutat foarte mult să îmi reduc cea mai mare suferință pe care am trăit-o vreodată și urmările ei. Aceasta a fost când fiica mea în vârstă de 3 zile a plecat dintre noi. Împreună am reușit să facem multe conexiuni și să lămurim întrebări la care nu aveam răspunsuri.
Îți mulțumesc draga mea pentru toate învățăturile ce le-ai împărtășit cu mine și pentru că azi mă simt un om liber de emoțiile negative acumulate pe parcursul vieții.

Ce vei obține la finalul programului:

 • Stare de bine, împăcare cu sine, iertare și iubire de sine
 • Îți vei accepta și iubi corpul așa cum este, perfect în imperfecțiunea sa, înțelegând că silueta perfectă este o consecință a iubirii de sine.
 • Vei fi descoperit blocajele care te împiedicau să fii TU cea adevărată, să te arăți așa cum ești.
 • Vei fi vindecat răni sufletești și integrat acele părți de suflet care au fost respinse de-a lungul timpului.
 • Vei avea control asupra mâncatului pe fond emoțional, având la îndemână tehnici și unelte de gestionare a stărilor interioare care îl declanșează.
 • Vei avea o altă percepție despre dietă și ce înseamnă să slăbești
 • Vei avea o altă relație cu mâncarea: mai liniștită, armonioasă, vei putea să te bucuri cu adevărat de mâncărurile care îți plac fără să te simți vinovată și fără să te îngrașe (pentru că ai lucrat deja pe convingerea asta 🙂).
 • Vei putea să faci sport cu ușurință, alegând exact ceea ce este potrivit pentru tine.
 • Toate aceste schimbări se vor vedea și în corpul fizic: silueta pronunțată, fără balonare, mai puțină celulită, te simți bine în corpul tău.

Intră și tu în programul de transformare „De la kilograme în plus la un corp suplu”! 

Programul începe pe 6 iulie

>