Împrietenește-te cu câte o emoție în fiecare zi


Programul online de 60 de zile care îți poate schimba viața cum nici nu te aștepți

a fost parcurs până acum de 126 de persoane

„A venit la timp pentru sufletul meu.  Foarte interesante combinațiile, mi-a plăcut foarte mult, eram curioasă în fiecare dimineață să văd noile emoții. Un program provocator, care a meritat fiecare emoție!”

Liliana Craioveanu


Emoțiile îți ghidează viața într-un milion de feluri. Indiferent că ești înclinat să le ascunzi, să le eviți, să meditezi asupra lor sau să le exprimi, nici nu realizezi în totalitate măsura în care emoțiile îți conduc gândurile și comportamentul.

Exploatarea lor este un demers demn pentru oricine speră să se cunoască și să se dezvolte, să construiască relații sănătoase și să trăiască o viață armonioasă și împlinită.

Să trăim în armonie conștientă cu sentimentele noastre, nu să încercăm să le controlăm

Emoțiile noastre ne pot oferi indicii despre cine suntem și despre modul în care am fost afectați de evenimentele din viața noastră, începând din copilărie. Multe dintre acțiunile noastre sunt inițiate de o emoție, ceea ce duce la întrebarea firească: de ce? Care dintre aceste emoții sunt folositoare, mă ajută și care nu? Care dintre emoții sunt declanșate de ceea ce trăiesc în prezent și care își au rădăcina într-un eveniment trăit în copilărie?

Cum faci să treci de la confuzie la claritate?


Vestea bună este că ne putem transforma emoțiile. Deseori, un sentiment precum confuzia sau ciuda îți dau senzația de blocaj. Te simți blocat/ă și nu poți ieși sau rezolva situația în care te afli. Dar când începi să dai straturile la o parte, precum foile de ceapă, și ajungi la miez atunci înțelegi de unde vine emoția și care este rolul ei. Atunci o poți accepta și te poți elibera de ea ca să o înlocuiești cu o emoție pozitivă, care să te ajute, nu să îți pună bețe în roate.

Pentru asta ai nevoie de un instrument


„Tehnicile de Eliberare Emoțională sunt menite a fi instrumentul de top al secolului XXI folosit în vindecare emoțională și fizică.” spunea cu câțiva ani în urmă Candace Pert, neurolog și farmacolog american.

Fie că auzi pentru prima dată de Tehnicile de Eliberare Emoțională (Emotional Freedom Techniques - EFT), fie că ești cunoscător al acestor tehnici, te invit să citești în continuare.

 „Ceea ce este uimitor la tehnica EFT este că funcționează indiferent cât de mult sau puțin crezi în efectele ei .”

Ioana

„Lucruri pe care le-am experimentat în sesiunile de EFT s-au împlinit câteva săptămâni mai târziu în realitate! ”

Madalina

„Recomand deprinderea și folosirea în viața cotidiană a Tehnicilor de eliberare emoțională. Să fie un fel de gimnastică zilnică, dar cu emoțiile.”

Sorin


Cu EFT nu faci altceva decât să tai legăturile energetice cu trecutul astfel încât să nu îl mai retrăiești și să nu te mai tragă înapoi. Te ajută să te repoziționezi în viața ta și să faci modificări semnificative în starea de emoțională într-un  mod rapid, foarte simplu și cu efecte imediate.

Când vrei cu adevărat să schimbi ceva la viața ta, începe cu emoțiile.

Ceea ce este uimitor la EFT este că reușește să ne schimbe realitatea doar făcând „ajustări” în emoțiile noastre.

Știu din proprie experiență, precum și din sesiunile de terapie și coaching cu clienții mei, că nu e ușor să faci o schimbare care să dureze.

Mihaela, manager într-o companie multinațională, mi-a spus în cadrul unui seminar pe care l-am susținut la București:

Eu nu sunt atât de disciplinată să îmi urmăresc emoțiile în fiecare zi, să mă analizez, să scriu în jurnal. Deși înțeleg cât de important este să fac asta și ce beneficii mi-ar aduce, nu găsesc timpul necesar. Am un alt milion de lucruri de făcut: la job coordonez o echipă de 20 de oameni și acasă mă iau de proaspătă doi copii mici. Cum fac, totuși, să instalez obiceiul de a practica zilnic EFT?

Așa s-a născut programul „Împrietenește-te cu o emoție pe zi!”

Un program care combină perseverența cu introspecția și cu EFT. Transformările sunt magice!

Cum se desfășoară o zi din program:

 • Primești acces la exercițiul și meditația din ziua respectivă. 
 • Începi cu exercițiul pe emoția negativă.
 • Tapotezi punctele și, deși te așteptai sau nu, îți dai seama că ai mai trăit emoția aceea și o mai trăiești încă. Începi să caști sau să plângi (eliberezi), apar amintiri de mult uitate.
 • După ce ai adus emoția negativă la 0, treci la meditația pe emoția pozitivă.

Practic, tot programul este un exercițiu de conștientizare și de modificare a percepției. Te repoziționezi în propria ta viață. Transformările sunt, de cele mai multe ori, subtile și nu le vei observa imediat, ci doar atunci când va apărea situația în care în mod normal ai fi simțit frustrare și îți dai seama că de data asta simți...recunoștință pentru lecția de viață.

Pe tot parcursul programului au loc modificări în starea ta emoțională și se schimbă modul în care te raportezi la ce se întâmplă în viața ta.

Programul EFT Impreteneste-te cu o emotie pe zi
Imprieteneste-te cu o emotie pe zi
Imprieteneste-te cu emotie pe zi
Imprieteneste-te cu o emotie pe zi


Pentru cine este acest program?

 • Pentru psihologii care vor să-și mărească trusa de unelte cu tehnici practice, aplicabile care să-i ajute atât în lucrul cu clienții, cât și în viața personală
 • Pentru profesori interesați de dezvoltarea lor personală și care vor să contribuie la dezvoltarea emoțională corectă a elevilor cu care lucrează
 • Pentru antreprenorii care sunt conștienți că „cifra de afaceri este cea pe care o merită” (Lorand Soares Sasz) și că, pentru a crește CA și a dezvolta afacerea, e necesar ca ei să se dezvolte și să își elimine blocajele
 • Pentru oricine caută soluții pentru liniștirea emoțiilor atunci când e acaparat de prea multe frici, panică, incertitudine
 • Pentru cei care vor să atingă stabilitatea emoțională și să trăiască o viață în armonie și împlinire

Dacă te afli în situația în care: 

 • îți dorești să schimbi tiparele emoționale care ți-au adus probleme în viață și să începi să construiești tipare pentru o viață armonioasă și prosperă,
 • vrei să îți dezvolți inteligența emoțională prin EFT și astfel să fii capabil să îți recunoști și să îți gestionezi emoțiile, să relaționezi cu empatie și să îți îmbunătățești relațiile, să te auto-motivezi,
 • nu mai vrei să fii la cheremul emoțiilor tale, fie că e furie care izbucnește din senin, fie că e frică, tristețe sau invidie,
 • vrei să lucrezi efectiv, să fii implicat/ă, nu doar să asculți vorbindu-se despre emoții.

 te invit să intri în

Programul de 60 de zile, ”Împrietenește-te cu câte o emoție pe zi”

Cu ce te alegi de pe urma acestui program

 • Îți instalezi un obicei nou care îți va fi de folos toată viața,
 • Vei ști ce să faci și vei putea să te controlezi atunci când simți că „te ia” vreo emoție neplăcută,
 • Vei învăța să trăiești în mod conștient, mereu în prezent,
 • Vei reuși să readuci liniștea în interiorul tău. Și, prin urmare, toată realitatea ta se va liniști,
 • Te vei debarasa de poverile pe care simți că le duci cu tine,
 • Nu te vei mai lăsa copleșit de emoții care te încarcă negativ și îți dau viața peste cap.
 • Vei învăța să îți „controlezi” emoțiile astfel încât să nu mai adaugi poveri pe care să le cari cu tine ani de zile,
 • Vei avea o relație mai bună cu tine însăți și cu ceilalți

Timp rămas pentru reducerea aniversară de 70%:

04
Zile
13
Ore
24
Minute
05
Secunde

Ce conține programul?

 • 62 de video-uri cu meditații ghidate cu EFT, în total 11 ore 
 • 7 workshop-uri online de câte 2 ore fiecare, în care discutăm despre provocările care apar pe măsură ce parcurgi programul
 • caiet de lucru pentru fiecare zi din program (în format pdf)
 • cartea „Emoții sub lupă - Cum să îți transformi emoțiile ca să ai succes în carieră și afaceri” 
 • vei face parte dintr-un grup de Facebook unde vei primi asistență și feedback de la mine și de la ceilalți participanți
 • Vom lucra pe familiile de emoții: frică, furie, tristețe, dezgust și fericire, plus sentimente complexe
 • Acces pe viață la exercițiile și meditațiile din program ca să le poți relua de câte ori vrei.  
 • Se lucrează în grup mic de câte 20-30 de persoane.  
 • Plus toate bonusurile de mai jos. Aceste sunt o completare a programului. Le poți parcurge pe toate sau poți alege doar o parte dintre ele.

Bonusuri

 • Master mind „Leadership Game”  cu Florin Talpeș,  membru certificat John Maxwell Team. Află care este stilul tău de leadership și cum să spulberi pragul limitativ.  (durata 2 ore, preț 400 lei)
 • Atelier „Pielea ta - harta emoțiilor tale”  cu Laura Busuioc, terapeut holistic și specialist în estetica facială. Descoperă perspectiva 3D (corp-minte-suflet) a frumuseții și sănătății pielii tale.   (durata 2 ore, preț 300 lei)
 • Ședinta coaching pentru imaginea de sine cu Mariana Oprinca,   Coach, Trainer, Speaker, Teacher -certificat John Maxwell Team și practician EFT si Matrix Reimprinting.   (durata 1 oră, preț 250 lei) 
 • Ședință de coaching prin utilizarea instrumentelor Modelului Procesului de Comunicarel® cu Ane-Marie Ormenișan, consilier pentru dezvoltare personală, consultant organizaţional, executive&life coach, trainer certificat Process Communication Model®  (durata 50 minute, preț 290 lei)
 • Ședinta de terapie EFT cu Simona Ardelean, Practician EFT și Matrix Reimprinting (durata 1 oră, preț 150 lei)  

Valoare bonusuri: 1.390 lei

Puterea grupului este fabuloasă!


Pe lângă legătura zilnică cu mine, vei intra într-un grup pe Facebook dedicat acestui program.  Rolul lui este să mă ții la curent cu progresul tău sau cu problemele pe care le întâmpini și să ne susținem reciproc.

În momente dificile ai nevoie să te înconjori cu oameni buni, care te înțeleg și te susțin.  Acesta este rolul grupului.

Din feedback-urile primite de la participanții programului a reieșit că grupul de suport este de un real folos. Grupul i-a ajutat foarte mult pentru că au învățat unii de la alții, iar temele din cadrul workshop-urilor s-au potrivit perfect pe situațiile lor. Energia creată în grup este extraordinară, aur curat!

puterea grupului
Imprieteneste-te cu o emotie pe zi
Imprietneste-te cu o emotie pe zi

Imaginează-ți cum va fi viața ta după ce vei fi învățat să te împrietenești cu emoțiile tale: vei avea echilibru emoțional, vei fi calm/ă și plin/ă de încredere în situații care altă dată ți-ar fi provocat furie sau te-ar fi blocat, vei fi răbdător/răbdătoare și plin/ă de empatie față de ceilalți, vei avea curaj și putere să mergi mai departe chiar dacă lumea în jurul tău pare că se destramă.


Ce spun cei care au parcurs deja programul?

Programul mi-a oferit o bună ocazie de a deveni conștientă de emoțiile mele, emoții pe care le credeam eliberate într-o bună măsură, întrucât lucrasem asupra unora dintre ele. Am înțeles că fiecare emoție poate avea aspecte diferite și sunt stratificat „dispuse” în structuri, unele fiind mai recente, altele mai profunde. În mintea mea, unele emoții se confundau cu altele, fiindcă nu aveam o reprezentare specifică pentru fiecare dintre ele. 

Elena Valentina

O tehnică excelentă pentru eliberarea emoțiilor și blocajelor negative. Pentru mine, a lucra cu EFT a devenit o practică zilnică. Deși cunosc această tehnică de șapte ani, programul pe care l-am parcurs ghidată de Nicoleta Nistor, a fost arta și știința de a lucra cu energia blocată eliberând-o și împrietenindu-mă cu o energie de vibrație mai înaltă. Nicoleta a venit în acest program cu ceva nou, punându-și amprenta, energia și creația personale.

Felicia Rușianu

Am descoperit emoțiile traumelor din copilărie. Știam de traume, dar până acum nu conștientizam emoția atașată traumei. Multumesc cu recunoștință!

Ioana Raluca

Sunt foarte bucuroasă că m-am întâlnit cu acest curs; este simplu, cu rezultate imediate. Intenția mea este să mă focalizez pe EFT,  îmi aduce un beneficiu în viață de care am nevoie, care mă echilibrează, cred că mă ajută să fiu Eu la potențialul meu.

Claudia Virag

Recunoștință pentru acest program minunat care m-a ajutat să-mi vindec emoțiile negative!

Cătălina Paveliuc

Un exercițiu excelent pentru familiarizarea cu propriile emoții și adâncuri.

Mihaela Dragoie

Emoții adânc găsite de care uitasem sau de care nu mai vroiam să știu.

Silvia Dana

În urma acestui program am observat că m-am neglijat 19 ani încercând să îi impresionez pe ceilalți, încercând să arăt că sunt valoroasă și am uitat să îmi arăt mie, să îmi confirm mie că eu trebuie să simt. S-a întâmplat ceva în ultimul timp în relația cu oamenii: lucrez altfel, la un alt nivel. La începutul programului eram agitată, parcă venisem dintr-o bătălie, obosită, sleită de puteri și nu știam ce să fac. Timp de 2 luni, cât a durat programul, m-am odihnit emoțional. Mulțumesc fiecărui membru din program pentru că, ascultându-vă poveștile, m-am regăsit în fiecare și mă corectez cu fiecare experiență a voastră.

Luiza Vechiu - psiholog

Mă bucur că am programul la dispoziție și că pot să îl accesez oricând. E o adevărată comoară. Mă simt un alt om, unul nou. Fiecare exercițiu m-a dus în urmă cu 20 de ani, 30 de ani. Am lucrat pe emoții care zăceau acolo de zeci de ani de zile și mă rodeau. Mai am de lucru și le voi relua de câte ori voi putea sau voi avea nevoie.

Virginia Stancu

Am început acest program cu un scop: acela de a-mi păstra sănătatea, de a-mi îmbunătăți starea emoțională legată de sănătate. Am descoperit lucruri nebănuit de utile. Am descoperit arta de a-mi crea propria lume interioară, iar asta mi se pare una dintre cele mai mari abilități pentru că de aici decurg celelalte. Am observat că nimeni în afară de mine nu poate să-mi dea mie valoare, că nu are rost să mă bazez pe validări exterioare. Am început să-mi conștientizez emoțiile și să îmi asum responsabilitatea pentru ceea ce simt și cum reacționez”

Meda Jantea

imprieteneste-te cu o emotie pe zi
imprieteneste-te cu o emotie pe zi
imprieteneste-te cu o emotie pe zi

Cine este Nicoleta Nistor pe scurt

- Terapeut cu 3787 ore de terapie cu clientii săi în ultimii 7 ani

- membră în OPMCA România 

-Practician avansat EFT și practician MR acreditat de EFTMR Academy UK

- Autor de carte, „Emoții sub lupă” 

- Creator de programe de dezvoltare personală (online și offline).


ATENȚIE!  Înscrierea în program se poate face până duminică, 11 aprilie, ora 23:59. Cei înscriși vor primi luni dimineață primul email.

Prețul acestui program este de 2.100 lei (+ bonusuri în sumă de 1.390 lei). 

Valoarea lui ... te las pe tine să apreciezi cât ar valora să ai liniște sufletească, să poți să te bucuri din plin de viață fără suferință și ”bagaje emoționale”.

Exact acum 1 an am lansat acest program sub forma unei provocări de 30 de zile. Rezultatele excepționale și feedbackul participanților m-au determinat să îl îmbunătățesc cu fiecare ediție. Iată-ne acum, după 1 an, la cea de-a 6 ediție!

Motiv de sărbătoare!

Te invit să te bucuri alături de mine, primind o reducere consistentă de preț.  

! REDUCERE ANIVERSARĂ de 70% !

până  sâmbătă, 11 aprilie, ora 23:59, adică plătești 630 lei pentru plată integrală (în loc de 2.100 lei).

De asemenea îți ofer și posibilitatea de plată în 2 tranșe lunare egale a câte 400 lei.

GARANȚIE

100% banii înapoi!

Dacă:

-  după ce ai parcurs cel puțin 80% din exercițiile din program în ritmul indicat de mine

 -  ai participat la toate workshop-urile din program 

și

- nu simți nicio îmbunătățire,

-nicio schimbare în starea ta emoțională și în viața ta,

- simți că nu te-a ajutat cu nimic 

ne scrii și îți dăm TOȚI banii înapoi și păstrezi toate materialele primite..

© 2021,  EFT for You

>