Programul EFT - împrietenește-te cu câte o emoție în fiecare zi


Programul de 60 de zile care îți poate schimba viața cum nici nu te aștepți

„A venit la timp pentru sufletul meu.  Foarte interesante combinațiile, mi-a plăcut foarte mult, eram curioasă în fiecare dimineață să văd noile emoții. Un program provocator, care a meritat fiecare emoție!”

Liliana Craioveanu


Lumea noastră s-a schimbat dramatic în ultimele luni. Tot ce ai trăit în timpul ăsta a fost nou și pare că această situație se prelungește...nimic din ce știai ca sigur până acum nu mai rămâne. Totul se schimbă. Lucratul de acasă a fost puțin spus o provocare, mai ales dacă ai copii sau familie numeroasă.

Să te ciocnești de toți prin casă și să fii și eficient, pare o glumă bună. Au ieșit la iveală emoții precum iritare, enervare, furie, frustrare, cărora nu le-ai dat importanță până acum, emoții care duc la certuri, chiar conflicte. 

Dacă activitatea ta a avut de suferit și este afectată situația financiară, fie că ești angajat, fie că ești antreprenor, își fac simțită prezența emoții de mult ascunse: frici, temeri, anxietăți… Cum o să te descurci? O să vă mai puteți întreține?

Liniștea mentală a devenit un lux pentru majoritatea oamenilor.

Ca să treci cu bine peste această perioadă care scoate din subconștientul tău multe lucruri neplăcute la iveală, e vital să cunoști o unealtă de eliberare a emoțiilor și astfel să îți recapeți liniștea și controlul asupra vieții tale în mod rapid.

„Tehnicile de Eliberare Emoțională sunt menite a fi instrumentul de top al secolului XXI folosit în vindecare emoțională și fizică.” spunea cu câțiva ani în urmă Candace Pert, neurolog și farmacolog american.

Fie că auzi pentru prima dată de Tehnicile de Eliberare Emoțională (Emotional Freedom Techniques - EFT), fie că ești cunoscător al acestor tehnici, te invit să citești în continuare.

 „Ceea ce este uimitor la tehnica EFT este că funcționează indiferent cât de mult sau puțin crezi în efectele ei .”

Ioana

„Lucruri pe care le-am experimentat în sesiunile de EFT s-au împlinit câteva săptămâni mai târziu în realitate! ”

Madalina

„Recomand deprinderea și folosirea în viața cotidiană a Tehnicilor de eliberare emoțională. Să fie un fel de gimnastică zilnică, dar cu emoțiile.”

Sorin


Când vrei cu adevărat să schimbi ceva la viața ta, începe cu emoțiile.

Ceea ce este uimitor la EFT este că reușește să ne schimbe realitatea doar făcând „ajustări” în emoțiile noastre.

Când vrei cu adevărat să schimbi ceva la viața ta, începe cu emoțiile.

Știu din proprie experiență, precum și din sesiunile de terapie și coaching cu clienții mei, că nu e ușor să faci o schimbare care să dureze.

Mihaela, manager într-o companie multinațională, mi-a spus în cadrul seminarului din ianuarie pe care l-am susținut la București:

Eu nu sunt atât de disciplinată să îmi urmăresc emoțiile în fiecare zi, să mă analizez, să scriu în jurnal. Deși înțeleg cât de important este să fac asta și ce beneficii mi-ar aduce, nu găsesc timpul necesar. Am un alt milion de lucruri de făcut: la job coordonez o echipă de 20 de oameni și acasă mă iau de proaspătă doi copii mici. Cum fac, totuși, să instalez obiceiul de a practica zilnic EFT?

Așa s-a născut acest program!

Ești în situația în care: 

 • îți dorești să schimbi tiparele emoționale care ți-au adus probleme în viață și să începi să construiești tipare pentru o viață armonioasă și prosperă,
 • vrei să îți dezvolți inteligența emoțională prin EFT și astfel să fii capabil să îți recunoști și să îți gestionezi emoțiile, să relaționezi cu empatie și să îți îmbunătățești relațiile, să te auto-motivezi,
 • nu mai vrei să fii la cheremul emoțiilor tale, fie că e furie care izbucnește din senin, fie că e frică, tristețe sau invidie,
 • vrei să lucrezi efectiv, să fii implicat/ă, nu doar să asculți vorbindu-se despre emoții.

 te invit să intri în

Programul de 60 de zile, ”Împrietenește-te cu câte o emoție pe zi”

Cu ce te alegi de pe urma acestui program

 • Îți instalezi un obicei nou care îți va fi de folos toată viața,
 • Vei ști ce să faci și vei putea să te controlezi atunci când simți că „te ia” vreo emoție neplăcută,
 • Vei învăța să trăiești în mod conștient, mereu în prezent,
 • Vei reuși să readuci liniștea în interiorul tău. Și, prin urmare, toată realitatea ta se va liniști,
 • Te vei debarasa de poverile pe care simți că le duci cu tine,
 • Nu te vei mai lăsa copleșit de emoții care te încarcă negativ și îți dau viața peste cap.
 • Vei învăța să îți „controlezi” emoțiile astfel încât să nu mai adaugi poveri pe care să le cari cu tine ani de zile,
 • Vei avea o relație mai bună cu tine însăți și cu ceilalți

Timp rămas pentru înscriere:

09
Zile
11
Ore
28
Minute
50
Secunde

REDUCERE de GRUP: Dacă te înscrii cu unul sau mai mulți prieteni, veți beneficia fiecare de reducerea de 50%.  Reducerea se aplică automat în shop. 

Ce conține programul?

 • 62 de video-uri cu meditații ghidate cu EFT, în total 11 ore (în valoare de 600 de lei)
 • 7 workshop-uri online de câte 2 ore fiecare, în care discutăm despre provocările care apar pe măsură ce parcurgi programul (în valoare 700 de lei)
 • caiet de lucru pentru fiecare zi din program (în format pdf)
 • cartea „Emoții sub lupă - Cum să îți transformi emoțiile ca să ai succes în carieră și afaceri” (în valoare de 59 de lei)
 • vei face parte dintr-un grup de Facebook unde vei primi asistență și feedback de la mine și de la ceilalți participanți
 • Vom lucra pe familiile de emoții: frică, furie, tristețe, dezgust și fericire, plus sentimente complexe
 • Programul începe luni, 24 august, iar prima întâlnire va fi marți seara, 25 august, la ora 18:00
 • Plus toate bonusurile de mai jos. Aceste sunt o completare a programului. Le poți parcurge pe toate sau poți alege doar o parte dintre ele.

Bonusuri

 • Master mind „Leadership Game”  cu Florin Talpeș,  membru certificat John Maxwell Team. Află care este stilul tău de leadership și cum să spulberi pragul limitativ.  (durata 2 ore, preț 880 lei)
 • Atelier „Pielea ta - harta emoțiilor tale”  cu Laura Busuioc, terapeut holistic și specialist în estetica facială. Descoperă perspectiva 3D (corp-minte-suflet) a frumuseții și sănătății pielii tale.   (durata 2 ore, preț 300 lei)
 • Ședinta coaching pentru imaginea de sine cu Mariana Oprinca,   Coach, Trainer, Speaker, Teacher -certificat John Maxwell Team și practician EFT si Matrix Reimprinting.   (durata 1 oră, preț 250 lei) 
 • Ședinta coaching prin Analiză Tranzacțională cu Ane-Marie Ormenișan,  consilier pentru dezvoltare personală, consultant organizaţional, executive&life coach, jurist specializat în dreptul muncii  (durata 50 minute, preț 290 lei)
 • Ședinta de terapie EFT cu Simona Ardelean, Practician EFT și Matrix Reimprinting (durata 1 oră, preț 150 lei)  

Valoare bonusuri: 1.870 lei

Pe lângă legătura zilnică cu mine, vei intra într-un grup pe Facebook dedicat acestui program.  Rolul lui este să mă ții la curent cu progresul tău sau cu problemele pe care le întâmpini și să ne susținem reciproc.

În momente dificile ai nevoie să te înconjori cu oameni buni, care te înțeleg și te susțin.  Acesta este rolul grupului.

Imaginează-ți cum va fi viața ta după ce vei fi învățat să te împrietenești cu emoțiile tale: vei avea echilibru emoțional, vei fi calm/ă și plin/ă de încredere în situații care altă dată ți-ar fi provocat furie sau te-ar fi blocat, vei fi răbdător/răbdătoare și plin/ă de empatie față de ceilalți, vei avea curaj și putere să mergi mai departe chiar dacă lumea în jurul tău pare că se destramă.

Ce spun cei care au parcurs deja programul?

Programul mi-a oferit o bună ocazie de a deveni conștientă de emoțiile mele, emoții pe care le credeam eliberate într-o bună măsură, întrucât lucrasem asupra unora dintre ele. Am înțeles că fiecare emoție poate avea aspecte diferite și sunt stratificat „dispuse” în structuri, unele fiind mai recente, altele mai profunde. În mintea mea, unele emoții se confundau cu altele, fiindcă nu aveam o reprezentare specifică pentru fiecare dintre ele. 

Elena Valentina

O tehnică excelentă pentru eliberarea emoțiilor și blocajelor negative. Pentru mine, a lucra cu EFT a devenit o practică zilnică. Deși cunosc această tehnică de șapte ani, programul pe care l-am parcurs ghidată de Nicoleta Nistor, a fost arta și știința de a lucra cu energia blocată eliberând-o și împrietenindu-mă cu o energie de vibrație mai înaltă. Nicoleta a venit în acest program cu ceva nou, punându-și amprenta, energia și creația personale.

Felicia Rușianu

Am descoperit emoțiile traumelor din copilărie. Știam de traume, dar până acum nu conștientizam emoția atașată traumei. Multumesc cu recunoștință!

Ioana Raluca

Sunt foarte bucuroasă că m-am întâlnit cu acest curs; este simplu, cu rezultate imediate. Intentia mea este sa ma focalizez pe EFT,  îmi aduce un beneficiu în viață de care am nevoie, care mă echilibrează, cred că mă ajută să fiu Eu la potențialul meu.

Claudia Virag

Recunoștință pentru acest program minunat care m-a ajutat să-mi vindec emoțiile negative!

Cătălina Paveliuc

Un exercițiu excelent pentru familiarizarea cu propriile emoții și adâncuri.

Mihaela Dragoie

Emoții adânc găsite de care uitasem sau de care nu mai vroiam sa știu.

Silvia Dana

Cine este Nicoleta Nistor pe scurt

- Terapeut cu 3417 ore de terapie cu clientii săi în ultimii 6 ani

- membră în OPMCA România 

-Practician avansat EFT și practician MR acreditat de EFTMR Academy UK

- Autor de carte, „Emoții sub lupă” 

- Creator de programe de dezvoltare personală (online și offline).


ATENȚIE!  Înscrierea în program se poate face până sâmbătă, 22 august, ora 23:59. Cei înscriși vor primi luni dimineață primul email.

Prețul acestui program este de 1.359 lei (+ bonusuri în sumă de 1.870 lei). 

Valoarea lui ... te las pe tine să apreciezi cât ar valora să ai liniște sufletească, să poți să te bucuri din plin de viață fără suferință și ”bagaje emoționale”.

Având în vedere perioada dificilă prin care trecem și pentru că doresc ca programul să fie accesibil pentru tine, cel care ai atât de multă nevoie, indiferent de situația ta financiară, iată ce am decis să fac:

Am redus prețul programului la 820 lei. De asemenea îți ofer și posibilitatea de plată în 2 tranșe lunare egale (450 lei o tranșă).

REDUCERE de GRUP: Dacă de înscrii cu unul sau mai mulți prieteni, veți beneficia fiecare de reducerea de 50% (adică de un preț de 680 lei). Poți alege și aici varianta de plată în tranșe.  ! Reducerea se aplică automat în shop. 

GARANȚIE

100% banii înapoi!

Dacă:

-  după ce ai parcurs cel puțin 80% din exercițiile din program în ritmul indicat de mine

 -  ai participat la toate workshopurile din program 

și

- nu simți nicio îmbunătățire,

-nicio schimbare în starea ta emoțională și în viața ta,

- simți că nu te-a ajutat cu nimic 

ne scrii și îți dăm TOȚI banii înapoi și păstrezi toate materialele primite..

© 2020,  EFT for You

>