Ajută-ți copilul să ia examenele cu brio!


O ședință de terapie complementară pentru      SUCCES la EXAMENE și o VARĂ LINIȘTITĂ

Observi că al tău copil este din ce în ce mai stresat pe măsură ce se apropie examenele. Atât de stresat încât se simte fizic rău.

Nu poate dormi sau nu se odihnește cum trebuie, prin urmare nici nu se poate concentra.

A avut emoții foarte mari la simulare. Oare la examen cum va reacționa?

 

În ultimii ani s-a extins și la noi în țară o tehnică revoluționară care poate reduce stările de stres și de emotivitate puternică, redând calmul, încrederea și puterea de concentrare.

Tehnicile de eliberare emoțională (Emotional Freedom Techniques cunoscute, pe scurt, ca EFT) sunt o combinație între psihologia modernă și acupresura chineză. Această tehnică folosește puncte de pe corp ce corespund unor meridiane energetice.

Când folosești EFT, această tehnică ușor de învățat și de aplicat, oprești ușor și rapid starea de stres din corp și redevii stăpân/ă pe situație, motivat/ă să reușești!

În urma acestei ședințe

Copilul tău își recapătă liniștea și încrederea în propriile forțe și își găsește motivația interioară.

Învață metode și tehnici de liniștire pe care le poate folosi oricând, chiar și în sala de examen.

În urma acestei ședințe se va putea concentra mai bine pentru că este eliminat factorul de stres.


Nicoleta Nistor

Terapeut

Despre terapeut

Practician acreditat EFT și Matrix Reimprinting la Academia EFT and Matrix Reimpriting din UK, a ajutat în ultimii ani peste 1000 de oameni să își îmbunătățească viețile. Fie că e vorba de stres, depresie, fobii sau frici, tehnicile pe care Nicoleta le utilizează surprind prin puterea lor de a rezolva situații din cele mai delicate și complexe.

>