EFT for You logo

Și tu treci printr-o perioadă dificilă, plină de nesiguranță și îngrijorare? 

Intră în Provocarea EFT de 7 zile!

De la îngrijorare la siguranță

Perioada pe care o traversăm este o provocare în adevăratul sens al cuvântului. Cineva descria anul 2020 ca și când ne-am urcat într-un Ferrari și am pornit la drum cu viteza maximă, dar ne-am oprit brusc în zid.  De la începutul anului tot sperăm că situația se va îmbunătăți, dar iată că intrăm într-o nouă buclă de incertitudine și nesiguranță.


Te încearcă și pe tine stări precum frică, poate chiar panică, sau poate simți că îți fuge pământul de sub picioare, ești tulburată?

Înscrie-te în provocare gratuit

Ai să spui că e firesc să simți ceea ce simți pentru că este atâta incertitudine, nimic nu mai e la fel, nu știi ce va urma.


Toate emoțiile sunt firești pentru că îți transmit ceva despre ce se întâmplă în viața ta. Scopul emoțiilor este acela de a te sesiza asupra eventualelor pericole și astfel să găsești soluții.


În schimb, atunci când stai prea mult în aceste stări, ele ajung să te copleșească și nu mai poți găsi soluții, vezi totul în negru, îți afectează modul de gândire, comportamentul și performanța în activitatea ta.

Emoțiile sunt energie

Energia se simte în corp și rămâne în câmpul nostru energetic. Zi după zi, trăind aceleași emoții, formăm un bagaj emoțional și energetic pe care îl cărăm cu noi.


De multe ori nu mai e suficient să îți spui că vrei să schimbi ceva, că vrei să gândești altfel, că vrei să  simți altceva. 


E nevoie să acționezi asupra energiei corpului tău, să eliberezi din câmpul tău energetic emoțiile blocate și să faci o resetare a creierului pentru a gândi într-un mod mai armonios.

Dar cum să faci asta?

Cu EFT – Emotional Freedom Techniques – Tehnici de Eliberare Emoțională.

EFT sunt o combinație între medicina tradițională chineză și psihologia modernă. În ultimii 20 de ani, EFT au ajuns să fie folosite în toată lumea, din America până în Japonia, atât în clinici medicale și spitale pentru tratarea bolnavilor, cât și în școli și grădinițe pentru dezvoltarea inteligenței emoționale la copii. Folosirea EFT în programe de dezvoltare personală și coaching este deja o obișnuință.


7 zile palpitante

În cele 7 zile de provocare nu vei afla informații, nici nu vei urmări materiale plictisitoare, ci vei face practic exerciții de eliberare emoțională.

Conectează-te cu emoțiile tale

Înțelege ce simți, de ce simți, cum simți, ce gândești și acceptă cu blândețe și compasiune față de tine toooot ceea ce simți. Prin lucrul la nivel energetic vei elibera emoțiile negative din corpul tău și din câmpul tău energetic.


Vei observa

Vei vedea după aceste 7 zile că, deși lucrurile în exterior sunt exact la fel, starea ta interioară este cu totul alta. Și continuând cu practicarea EFT se poate schimba și situația în exterior. De ce? pentru că vei găsi alte soluții, vei avea altă energie și te vei conecta pe frecvența altor situații și altor persoane, iar rezultatele tale vor fi diferite.

Iată ce spun cei care au trecut printr-o asemenea provocare

INA LUPU

Instructor Lamaze

 Meditația pe nesiguranță e minunată și chiar se potrivește în aceste vremuri

Am conștientizat de unde vine mai concret nesiguranța față de nașterea ce urmează și a scăzut de la 5 la 2. Urmează să refac exercițiul. A fost foarte faină și protecția divină de la sfârșit și mă gândesc că e un super exercițiu de repetat oricând simt că îmi scade iar siguranța. Meditația pe nesiguranță e minunată și chiar se potrivește in aceste vremuri. Multumesc!

aLEXANDRA COCOTA

Consultant în turism

Am conștientizat că am un nivel ridicat de încredere

Am conștientizat că am un nivel ridicat de încredere, ceea ce mă bucură. Am conștientizat că aveam și un nivel ridicat de îngrijorare pe care l-am redus prin exercițiu (cred că, dat fiind faptul că aveam și încredere mare în mine, nu m-a apucat panica și anxietatea de la îngrijorări).


ANDRREEA POSTOLACHE

Profesor

M-am surprins plină de curaj și încredere

Mi-au prins tare bine exercițiile propuse înainte de a merge la stomatolog pentru o extracție de molar de minte (ultima experiență de acest fel a fost la chirurgie și extrem de neplăcută). Am mai tapotat punctele energetice și înainte de a intra în cabinet și m-am surprins plină de curaj și încredere. Mulțumesc!

Fie că auzi pentru prima dată de Tehnicile de Eliberare Emoțională (EFT), fie că ești deja cunoscător al acestor tehnici...

...te invit să accepți Provocarea EFT de 7 zile!


Despre creatoarea provocării, Nicoleta Nistor

Trainer, speaker, antreprenor, practician acreditat EFT și Matrix Reimprinting la Academia EFT and Matrix Reimpriting din UK.


A ajutat în ultimii ani peste 1000 de oameni să își îmbunătățească viețile.


Fie că e vorba de sănătate, de viața personală sau cea profesională, tehnicile pe care Nicoleta le utilizează surprind prin puterea lor de a rezolva situații din cele mai delicate și complexe.

Ce spun cei care au lucrat cu Nicoleta

SANDA COSTESCU

Online marketer

Nicoleta este un profesionist în tehnica pe care o propune și o practică! 

Mi-a adus mai mult echilibru în situațiile inconfortabile ale vieții pe care până la întâlnirea cu ea mă conduceau ele pe mine spre panică și victimizare. Recunoștință pentru Provocarea EFT!

mădălina mocanu

Blogger

Lucruri pe care le-am experimentat în sesiunile de EFT s-au împlinit câteva săptămâni mai târziu în realitate! 

Datorită sesiunilor noastre am găsit liniște și împăcare cu multe traume din trecut. Combinat și cu alte tehnici și coaching în ultimele luni am reușit să cresc financiar, emoțional și personal. Lucruri pe care le-am experimentat în sesiunile de EFT s-au împlinit câteva săptămâni mai târziu în realitate! Nicoleta este extraordinar de intuitivă și blândă!

DELIA ALHAMO

Farmacist

Nicoleta e un om minunat!

M-a ajutat foarte mult să îmi reduc cea mai mare suferință pe care am trăit-o vreodată și urmările ei. Aceasta a fost când fiica mea în vârstă de 3 zile a plecat dintre noi. Împreună am reușit să facem multe conexiuni și să lămurim întrebări la care nu aveam răspunsuri.
Îți mulțumesc draga mea pentru toate învățăturile ce le-ai împărtășit cu mine și pentru că azi mă simt un om liber de emoțiile negative acumulate pe parcursul vieții.

Participă și tu la Provocarea EFT! 

Participarea este gratuită

>