Provocarea EFT - împrietenește-te cu câte o emoție în fiecare zi


Provocarea de 30 de zile care îți poate schimba viața cum nici nu te aștepți


Lumea noastră s-a schimbat dramatic în ultimele săptămâni. Nimic nu maie e la fel ca înainte, nu știi cât o să dureze situația asta, lucratul de acasă este puțin spus o provocare, mai ales dacă ai copii sau familie numeroasă.

Să te ciocnești de toți prin casă și să fii și eficient, pare o glumă bună. Încep să iasă la iveală emoții precum iritare, enervare, furie, frustrare, cărora nu le-ai dat importanță până acum, emoții care duc la certuri, chiar conflicte. 

Dacă activitatea ta a avut de suferit și este afectată situația financiară, fie că ești angajat, fie că ești antreprenor, își fac simțită prezența emoții de mult ascunse: frici, temeri, anxietăți… Cum o să te descurci? O să vă mai puteți întreține?

Liniștea mentală a devenit un lux pentru majoritatea oamenilor.

Ca să treci cu bine peste această perioadă care scoate din subconștientul tău multe lucruri neplăcute la iveală, e vital să cunoști o unealtă de eliberare a emoțiilor și astfel să îți recapeți liniștea și controlul asupra vieții tale în mod rapid.

„Tehnicile de Eliberare Emoțională sunt menite a fi instrumentul de top al secolului XXI folosit în vindecare emoțională și fizică.” spunea cu câțiva ani în urmă Candace Pert, neurolog și farmacolog american.

Fie că auzi pentru prima dată de Tehnicile de Eliberare Emoțională (Emotional Freedom Techniques - EFT), fie că ești cunoscător al acestor tehnici, te invit să citești în continuare.

 „Ceea ce este uimitor la tehnica EFT este că funcționează indiferent cât de mult sau puțin crezi în efectele ei .”

Ioana

„Lucruri pe care le-am experimentat în sesiunile de EFT s-au împlinit câteva săptămâni mai târziu în realitate! ”

Madalina

”Recomand deprinderea și folosirea în viața cotidiană a Tehnicilor de eliberare emoțională. Să fie un fel de gimnastică zilnică, dar cu emoțiile.”

Sorin


Dacă vrei cu adevărat să schimbi ceva la viața ta, începe cu emoțiile.

Ceea ce este uimitor la EFT este că reușește să ne schimbe realitatea doar făcând „ajustări” în emoțiile noastre.

Dacă vrei cu adevărat să schimbi ceva la viața ta, începe cu emoțiile.

Știu din proprie experiența precum și din sesiunile de terapie și coaching cu clienții mei, că nu e ușor să faci o schimbare care să dureze.

Mihaela, manager într-o companie multinațională, mi-a spus în cadrul seminarului din ianuarie pe care l-am susținut la București:

Eu nu sunt atât de disciplinată să îmi urmăresc emoțiile în fiecare zi, să mă analizez, să scriu în jurnal. Deși înțeleg cât de important este să fac asta și ce beneficii mi-ar aduce, nu găsesc timpul necesar. Am un alt milion de lucruri de făcut: la job coordonez o echipă de 20 de oameni și acasă mă iau de proaspătă doi copii mici. Cum fac, totuși, să instalez obiceiul de a practica zilnic EFT?

Așa s-a născut această provocare!

Dacă: 

 • îți dorești să schimbi tiparele emoționale care ți-au adus probleme în viață și să începi să construiești tipare pentru o viață armonioasă și prosperă,
 • vrei să îți dezvolți inteligența emoțională și astfel să fii capabil să îți recunoști și să îți gestionezi emoțiile, să relaționezi cu empatie și să îți îmbunătățești relațiile, să te auto-motivezi,
 • vrei să lucrezi efectiv, să fii implicat, nu doar să asculți vorbindu-se despre emoții.

 te invit să intri în

Provocarea de 30 de zile - împrietenește-te cu câte o emoție pe zi

Cu ce te alegi de pe urma acestui program

 • Îți instalezi un obicei nou care îți va fi de folos toată viața,
 • Vei ști ce să faci și vei putea să te controlezi atunci când simți că „te ia” vreo emoție neplăcută,
 • Vei reuși să trăiești în mod conștient, mereu în prezent,
 • Vei reuși să readuci liniștea în interiorul tău. Și, prin urmare, toată realitatea ta se va liniști,
 • Te vei debarasa de poverile pe care simți că le duci cu tine,
 • Nu te vei mai lăsa copleșit de emoții care te încarcă negativ și îți dau viața peste cap.
 • Vei învăța să îți „controlezi” emoțiile astfel încât să nu mai adaugi poveri pe care să le cari cu tine ani de zile,
 • Vei avea o relație mai bună cu tine însăți și cu ceilalți

Timp rămas pentru înscriere:

09
Days
08
Hours
26
Minutes
16
Seconds

Care-i planul?

Timp de 30 de zile vei primi de la mine, zilnic, un email care va conține:

 • un exercițiu EFT pe o emoție negativă cu care să te „împrietenești”
 • un exercițiu/meditație cu EFT pe o emoție pozitivă pe care vrei să o instalezi, să o trăiești mai des în viața ta.

Pe lângă legătura zilnică cu mine, vei intra într-un grup pe Facebook dedicat acestui program.  Rolul lui este să mă ții la curent cu progresul tău sau cu problemele pe care le întâmpini și să ne susținem reciproc.

În momente dificile ai nevoie să te înconjori cu oameni buni, care te înțeleg și te susțin.  Acesta este rolul grupului.

Imaginează-ți cum va fi viața ta după ce vei fi învățat să te împrietenești cu emoțiile tale: vei avea echilibru emoțional, vei fi calm/ă și plin/ă de încredere în situații care altă dată ți-ar fi provocat furie sau te-ar fi blocat, vei fi răbdător/răbdătoare și plin/ă de empatie față de ceilalți, vei avea curaj și putere să mergi mai departe chiar dacă lumea în jurul tău pare că se destramă.

ATENȚIE!  Înscrierea în provocare se poate face până duminică, 12 aprilie, ora 23:59. Cei înscriși vor primi luni dimineață primul email.

Provocarea începe luni, 13 aprilie.

Prețul este de 100 lei/persoană (tot programul de 30 de zile).

Dacă te înscrii cu un prieten, veți plăti fiecare 70 de lei.

© 2020,  EFT for You

>