EFT – tehnica prin care alungi instant sentimentele negative

EFT – tehnica prin care alungi instant sentimentele negative

Cred că multora dintre noi ne place să aflăm, să învățăm lucruri noi. Și cred că tuturor ne place să ne și distrăm, să ne jucăm. Ce ați spune dacă ați învăța ceva nou și v-ați și juca în același timp? … Și v-ați rezolva și problemele emoționale? … Super!

Zilnic avem de-a face cu tot felul de situații, de activități, de probleme, din cele mai diverse, din toate domeniile vieții, iar aceste situații creează în noi, ne stârnesc tot felul de sentimente, de emoții.

Cu toții ne dorim să avem parte numai de sentimente pozitive, bune, frumoase. Dar nu tot timpul se întâmplă așa, de acord? Ce faci când te invadează sentimentele negative, sau ești copleșit de emoții și de situații dificile? Ți-ai dori să le elimini, să te eliberezi de ele? Sigur că da!

Cum poți să eliberezi sentimentele negative? Gândește-te atunci când ești supărat, frustrat, nemulțumit, ce faci? Probabil că țipi, spargi, trântești sau vorbești cu un prieten sau faci mișcare… Unele metode chiar sunt eficiente, ca  mișcare sau atunci când vorbești despre sentimente cu cineva. Te poți elibera de ele… Dar celelalte metode, precum țipatul, spartul, trântitul, nu sunt foarte constructive, așa este?

Ți-ar fi util să cunoaști o tehnică prin care să alungi instant sentimentele negative?

Tot ce trebuie să știi despre EFT

Ce este EFT

Cum se formează emoțiile negative și efectul acestora în corp

Beneficiile ale EFT

Cum a apărut această tehnică și ce studii științifice stau la baza ei

>