EFT for You logo

Să slăbești e știință pură. Emoțiile noastre complică procesul.

Participă la workshopul „Radiografia kilogramelor tale” și află cum poți slăbi eliminând emoțiile din kilograme

De la emoții la mâncatul compulsiv

Ai încercat până acum zeci de diete, ai făcut din corpul tău un câmp de luptă: înfometare, frustrare, exerciții? Și după tot efortul te simți epuizată și dorești o recompensă: o prăjitură! Sentimentul de vinovăție reapare, la fel și kilogramele în plus? Deci, totul a fost în zadar!


Atunci când ești supărată te surprinzi spunând „aș mânca ceva dulce” și apoi nu te poți abține și mănânci o ciocolată întreagă? Sau deși știi că ai mâncat suficient, golul acela din stomac nu dispare și continui să mănânci?


Te-ai săturat de acest cerc vicios?

participă la workshop!

Dacă o problemă continuă să reapară, este necesară analiza și abordarea cauzelor profunde care duc la apariția ei, nu doar tratarea simptomelor fizice. Greutatea în exces este un simptom, un efect. Să tratezi doar simptomul, fără să identifici și să rezolvi cauza este ineficient. Asta ai văzut și tu, simptomul reapare pentru că nu este vindecată cauza: după ce ai ținut dieta și ai slăbit câteva kilograme, ele se depun, chiar și cu ceva în plus.


Poate ți se pare ciudat, dar cauza pentru greutatea în exces este, de cele mai multe ori, emoțională: răni ale sufletului nevindecate, stres și emoții neprocesate pe care crezi că poți să le depășești ușor cu mâncare sau ceva dulce.


Schimbarea nu se întâmplă prin forță, privare, vinovăție sau pedeapsă. Schimbarea se întâmplă cu înțelegere și compasiune. Prin acceptare și iubire de sine.


Vindecarea unei probleme alimentare și a greutății corporale crește încrederea, stima de sine și poate contribui la o viață împlinită.

Emoțiile sunt energie

Energia se simte în corp și rămâne în câmpul nostru energetic. Zi după zi, trăind aceleași emoții, formăm un bagaj emoțional și energetic pe care îl cărăm cu noi.


De multe ori nu mai e suficient să îți spui că vrei să schimbi ceva, că vrei să gândești altfel, că vrei să  simți altceva. 


E nevoie să acționezi asupra energiei corpului tău, să eliberezi din câmpul tău energetic emoțiile blocate și să faci o resetare a creierului pentru a gândi într-un mod mai armonios.

Mintea conștientă vs. Mintea subconștientă

Mintea conștientă este ceea ce credem conștient despre noi. Aceasta stabilește obiective și rezultate, are o bază conceptuală și crede într-un mod abstract. Minții conștiente îi place să încerce lucruri noi și este limitată în timp.


În schimb, mintea subconștientă reprezintă ceea ce nu suntem conștienți cu privire la noi. Aceasta preferă aspecte familiare, obișnuite și stabilește funcționarea corpului. Are o bază senzorială și o memorie pe termen lung; înmagazinează atitudini din trecut, experiențe, valori și convingeri. Mintea subconștientă privește doar timpul prezent. Capacitatea de prelucrare este extinsă la o mie de evenimente.


Mintea conștientă vrea să crești, să te dezvolți, mintea subconștientă vrea doar să supraviețuiești.


Mesajele ajung în subconștient și pe parcursul vieții noastre: prin repetiție sau prin impact emoțional.


Atunci când îți propui să ții dietă, să faci sport, să mănânci sănătos, iei aceste decizii, faci aceste alegeri cu mintea conștientă.


Atunci când observi că nu poți să te ții de ce tu însăți ai hotărât, începi să te autosabotezi sau pur și simplu faci tot ce este posibil, dar kilogramele tot nu pleacă, atunci e necesar să înțelegi că te lupți de fapt cu mintea subconștientă. Iar ea are motivele ei pentru care te împiedică să slăbești, să arăți bine.

Kilogramele tale au un motiv bine întemeiat pentru care nu se dau duse

Și despre asta vom discuta la workshop.


Ce vom face în acest workshop?

 • Timp de 6 ore vei fi implicat în mod direct și vei lucra cu pixul pe hârtie, vei împărtăși cu grupul, vom face exerciții EFT, meditații ghidate.
 • Vom pleca de la situația de acum și vei conștientiza toate efectele pe care le au kilogramele în plus în viața ta
 • Vei conștientiza care este rolul kilogramelor în plus pentru tine
 • Vei afla ce emoții, traume și convingeri limitative creează și întrețin această greutate.
 • Vei învăța cum să folosești EFT pentru a elibera emoțiile negative și convingerile limitative care te împiedică să ai corpul pe care ți-l dorești.
 • Apoi, vei afla care sunt cele 7 blocaje subconștiente care te împiedică să ajungi la greutatea ideală și vei învăța cum să lucrezi pentru a le depăși
 • Vei înțelege semnificația greutății corporale din punct de vedere biologic, emoțional și spiritual
 • Vei face un exercițiu foarte puternic de eliberare a emoțiilor pozitive din alimentul care îți creează pofte/dependență – astfel încât să poți să consumi acel aliment în continuare, dar fără să te simți vinovată și să poți să te oprești când vrei.

Iată ce spun cei care au participat la acest workshop

Am conștientizat că bunica mea îmi dădea cubulețe de zahăr! Și nu am știut amintirea asta, credeam că mama a fost cu dulciulețele...dar nu, când ai zis tu, mi-am dat seama! M-a crescut bunica care nu mai e de mult! Si dulcele acela nu l-am putut mânca niciodată de la altcineva...”

- Anca

Pe mine mă trimitea mama să cumpăr mascote de la cofetăria de la bloc. De-aia mănânc ciocolată cu ciocolată, că mascota este ciocolată cu ciocolată. De fapt mie acum mi-e dor de mama

- Diana

După workshop am redus zahărul și mănânc mai puțin la o masă, îmi este mai ușor acum să fac asta. Nu mai am pofte așa mari. Ce mi-a plăcut la abordarea asta este că ne-a oferit un alt mod de a ne uita la noi, de a conștientiza cine suntem, de a ne privi cu blândețe.

- Alma

E mai clar acum că nu e vorba de mâncare, e vorba de traume. A fost un workshop foarte mișto care te conștientizează de emoții și de traume, îți dă instrumente de lucru și creezi o hartă a greutății.  Am avut parte de o eliberare mare la workshop.

- Nicoleta

Teoretic știam, dar acum am înțeles la nivel profund de ce mâncatul compulsiv are cauze emoționale. După workshop am devenit mai conștientă de ceea ce mănânc , când și cât și am slăbit 4 kg fără dietă strictă. Fac alegeri mai bune referitor la alimentație.

- Lavinia

Workshopul a fost revelator, s-au legat foarte multe informații. S-a dat ceața la o parte, acum știu că mâncatul compulsiv sunt, de fapt emoții. Pot să fiu prezentă când mănânc și pot să mă opresc mai ușor când îmi vine să mănânc aiurea.

- Mirela

Fie că ești familiarizată sau nu cu prelucrarea emoțiilor...

...te invit să participi la acest workshop!


Despre creatoarea workshopului, Nicoleta Nistor

Trainer, speaker, antreprenor, practician acreditat EFT și Matrix Reimprinting la Academia EFT and Matrix Reimpriting din UK.


A ajutat în ultimii ani peste 1000 de oameni să își îmbunătățească viețile.


Fie că e vorba de sănătate, de viața personală sau cea profesională, tehnicile pe care Nicoleta le utilizează surprind prin puterea lor de a rezolva situații din cele mai delicate și complexe.

Ce spun cei care au lucrat cu Nicoleta

SANDA COSTESCU

Online marketer

Nicoleta este un profesionist în tehnica pe care o propune și o practică! 

Mi-a adus mai mult echilibru în situațiile inconfortabile ale vieții pe care până la întâlnirea cu ea mă conduceau ele pe mine spre panică și victimizare. Recunoștință pentru Provocarea EFT!

mădălina mocanu

Blogger

Lucruri pe care le-am experimentat în sesiunile de EFT s-au împlinit câteva săptămâni mai târziu în realitate! 

Datorită sesiunilor noastre am găsit liniște și împăcare cu multe traume din trecut. Combinat și cu alte tehnici și coaching în ultimele luni am reușit să cresc financiar, emoțional și personal. Lucruri pe care le-am experimentat în sesiunile de EFT s-au împlinit câteva săptămâni mai târziu în realitate! Nicoleta este extraordinar de intuitivă și blândă!

DELIA ALHAMO

Farmacist

Nicoleta e un om minunat!

M-a ajutat foarte mult să îmi reduc cea mai mare suferință pe care am trăit-o vreodată și urmările ei. Aceasta a fost când fiica mea în vârstă de 3 zile a plecat dintre noi. Împreună am reușit să facem multe conexiuni și să lămurim întrebări la care nu aveam răspunsuri.
Îți mulțumesc draga mea pentru toate învățăturile ce le-ai împărtășit cu mine și pentru că azi mă simt un om liber de emoțiile negative acumulate pe parcursul vieții.

Acest workshop este pentru tine dacă

te regăsești în cel puțin una din afirmațiile de mai jos

 • „Nu am poftă de dulciuri niciodată, în schimb am de patiserie, plăcinte cu brânză, Fornetti... și altele care sunt interzise... Inspir adânc și merg mai departe cu viteză maximă.”
 • „Eu lupt cu pofta de fast food. Cu dulcele n-am treabă și în afara dietei abia gust odată pe lună. Nu ma abțin, pur și simplu nu sunt cu dulciurile, dar fast food aș mânca zilnic.”
 • „Dacă era așa ușor cu poftele, nu se mai făceau grupuri pentru susținere. Persoanele care nu au pofte de mâncare nesănătoasă sigur sunt pe alte grupuri, nu pe cele pentru diete.”
 • „Am ținut o dietă un an de zile. Am pornit de la 130 kg si am ajuns la 74 kg, apoi... am renunțat la dietă și nu am făcut menținerea... na... a venit pandemia. În 7 luni am pus 23 kg.

Să fie menținerea problema? Sau pandemia? Poate economia sau...Iohannis. Da, am exagerat puțin pentru că voiam să scot în evidență faptul că menținerea sau pandemia sunt scuze și nu sunt motivul kilogramelor în plus.


Să slăbești este, de fapt, o chestiune simplă, pură matematică. E suficient doar să mănânci mai puțin decât consumi. Problema apare când în scenă intră emoțiile și subconștientul.

Ce vei obține la finalul workshopului:

 • Vei avea o imagine clară și de ansamblu a acestei teme: GREUTATEA TA. Aceasta va fi specifică ție, nu va fi una generală: greutatea ta este întreținută de emoții, convingeri limitative, traume emoționale.
 • Vei avea instrumente clare de lucru cu blocajele tale: tehnici EFT (tehnica filmului, urmărirea emoției, EFT pe convingeri limitative), exerciții și meditații (sfera de energie luminoasă, Echo Tapping)
 • Vei ști exact de ce simți pofta pe care o simți și vei învăța cum să te eliberezi de ea (emoțiile pozitive sunt stocate în mâncare, fiind asociate cu momente fericite din viața ta. Când vrei să fii fericit/ă simți nevoia să consumi alimentul respectiv: ciocolată, chipsuri, biscuiți, pâine proaspătă, plăcintă, alune, etc.)
 • Îți va fi mult mai ușor să integrezi un stil de alimentație sănătos pentru că vei înțelege piedicile din partea subconștientului („nu am timp/nu am chef să fac sport”, „nu am timp să gătesc sănătos”, „mi-e greu să mă țin de o dietă”, etc.) și vei avea instrumente cu care să le depășești. 
 • Te vei simți ușoară și eliberată sufletește, iar asta se va vedea și pe corpul fizic (eliberând încet, încet, kilogramele)
 • Vei conștientiza blocajele specifice ție care te împiedică să slăbești


ATENȚIE! Acesta nu este un workshop de informații. Este de lucru!


Când? Sâmbătă, 24 aprilie, de la ora 9.00 la 15.00

Unde? La tine acasă (va fi online, pe Zoom)

Cât costă? Prețul normal al acestui workshop de 6 ore este de 450 lei, însă doar acum ai ocazia să participi cu 50% reducere. Prețul pe care îl vei plăti este de doar 225 lei.


Participă și tu la workshopul „Radiografia kilogramelor tale”! 

>