Echipa

Echipa EFT for You

Nicoleta Nistor

Nicoleta Nistor

Terapeut Fondator EFT for You

Nicoleta este pasionată de dezvoltare personală și terapii complementare. A reușit să își schimbe cursul propriei vieți, dar și al celor din jurul ei, practicând tehnica EFT și aplicând principiile învățate în cadrul programelor pe care le-a urmat.

Dorința de a ajuta și alți oameni să aibă viața pe care și-o doresc, așa cum i s-a întâmplat și ei, o face să fie într-o permanentă stare de învățare și perfecționare.

Autoarea cărții „Emoții sub lupă - Cum să îți transformi emoțiile ca să ai succes în carieră și afaceri”, carte inedită, prima despre EFT scrisă de un practician român. Conține „povești” reale din sesiunile individuale și explicarea tehnicilor de lucru folosite.

Claudia BRIGHIDOVICI - terapeut EFT for You

Claudia Brighidovici

Terapeut, membru EFT for You

Claudia a fost farmacist timp de 22 de ani. A simțit, mai târziu, că vrea să aducă ceva nou, să ofere soluții de terapie dincolo de pastile, astfel că în anii 2013-2015 a învățat și apoi a oferit pacienților ei homeopatia, gemoterapia și, mai apoi, terapia florală Bach.

A avut curajul să facă o schimbare majoră: să părăsească vechiul loc de muncă care nu doar că o nemulțumea, dar îi provocase multe probleme de sănătate. Poți citi poveste ei aici.

Caludia: „EFT, Matrix Reimprinting, Terapia florală Bach sunt instrumentele absolut surprinzătoare pe care le vom mânui împreună prin sinuosul drum către ELIBERAREA EMOȚIONALĂ.”

Simona Zaharia

Asistent Manager, EFT for You

Simona a descoperit dezvoltarea personală și terapiile alternative în urmă cu 3 ani. A început să studieze pentru ea și pentru familia ei.

Organizată și prietenoasă, găsește întotdeauna soluții la problemele care apar.   

>