Echipa

Echipa EFT for You

Nicoleta Nistor

Nicoleta Nistor

Terapeut Fondator EFT for You

Nicoleta este practician acreditat EFT și MR Reimprinting și de peste 7 ani susține oamenii care au fost puternici prea mult timp și care au ajuns la suferință emoțională, să își găsească lumina din ei, pentru a trăi în mod autentic și în armonie. A reușit să își schimbe cursul propriei vieți, dar și al celor din jurul ei, practicând tehnica EFT și aplicând principiile învățate în cadrul programelor pe care le-a urmat.

Este autoarea cărții „Emoții sub lupă - Cum să îți transformi emoțiile ca să ai succes în carieră și afaceri”, carte inedită, prima despre EFT scrisă de un practician român. Conține „povești” reale din sesiunile individuale și explicarea tehnicilor de lucru folosite.

Simona Zaharia

Terapeut Access Bars, EFT for You

Simona este un terapeut cu o energie minunată, specializat pe metoda Access Bars, Facelift și Procese de corp. Vii la ea încordat, cocoșat de probleme și pleci senin, luminos, optimist, cu claritatea soluțiilor și cu forțe proaspete. 

Access Bars este un proces extrem de hrănitor și relaxant ce eliberează limitările din toate ariile vieții. Terapia este disponibilă la sediul nostru din Galați.

Felicia Dincă

Terapeut Masaj și Reflexoterapie, EFT for You

 Felicia este un om cald și bun la suflet cu mâini magice. Orice problemă ai avea, vei pleca de la ședința de masaj fără ea. Felicia va ști ce puncte din corp să atingă astfel încât să te eliberezi de stres, griji, sau temeri. 

Relaxare maximă este cuvântul cheie.

Lidia Focșa

Asistent Manager, EFT for You

Plină de viață, de voie bună și zâmbete, Lidia este mereu acolo când ai nevoie de ea. Știe să se facă utilă și să relaxeze atmosfera. Ea e cea care îți răspunde la telefon când vrei să îți faci programare.

>