Matrix reImprinting

Matrix Reimprinting este o Terapie de Meridian nou nouță despre care vorbește toată lumea. Este eficientă în tratarea problemelor emoționale și fizice, dar poate fi utilizată și pentru a-ți atinge scopurile și obiectivele.

Ea se bazează pe EFT, pe epigenetică și pe teoriile moderne despre câmpurile cuantice. A fost creată în 2008 de către Karl Dawson, unul dintre maeștrii EFT.

Matrix Reimprinting folosește sistemul meridianelor din medicina tradițională chinezească folosit pentru acupunctură timp de sute de ani.

Karl Dawson Matrix Reimprinting EFT for YouIată cum descrie această tehnică Maestrul EFT și creatorul Matrix Reimprinting, Karl Dawson:

„Cîmpul matrix este peste tot în jurul nostru și ne conectează cu trecutul nostru. Acest lucru se întâmplă deoarece noi ne păstrăm traumele si experinețele  stresante ale vieții în câmpul matrix. Acestea ne influențează fiecare gând, comportament și acțiune. Orice psihoterapeut sau psiholog poate explica ce se întâmplă în corp atunci când se produce o traumă. O parte din noi se desparte sau se disociază pentru a ne proteja de traumă și de aceea uităm și nu ne mai aducem aminte de acel incident traumatic care s-a produs. Dar unde se duce această parte care se disociază? Experiența mea din ultimii ani mi-a arătat că se duce in matrix.

Noi păstrăm în câmpurile noastre evenimentele traumatizante care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu doar ca amintiri, ci ca entități energetice specifice pe care le-am denumit Holograme Energetice Conștiente (Energy Consciousness Holograms) sau ECHO. Cu tehnica Matrix Reimprinting putem lucra direct pe aceste entități (ECHO) rezolvând încărcătura energetică din jurul lor. Acest fapt schimbă relația cu trecutul nostru și ne afectează starea fizică și emoțională din prezent.”   

Matrix Reimprinting a crescut și s-a dezvoltat într-o serie întreagă de protocoale interesante, incluzând unele care pot transforma:

  • Dependențele
  • Fobiile
  • Alergiile
  • Convingerile negative
  • Traumele de la naștere
  • Problemele care țin de relațiile cu ceilalți

…și multe altele.

Matrix Reimprinting merge mână în mână și cu alte modalități de vindecare ca life coaching, hipnoterapia, consilierea,  psihoterapia ș.a.m.d.

”Marele avantaj al metodei Matrix Reimprinting este acela de a ajunge rapid la rădăcina problemei descoperind emoțiile blocate în mintea subconștientă și poate ajunge chiar la evenimentele traumatice din vremea pre-conștientă sau din viețile anterioare.”

(Irena Relyovska Barton, practician EFT și Matrix Reimprinting, Bulgaria)

Indiferent de tehnicile pe care le practici, având o unealtă care te ajută să îți transformi rapid traumele, nu poate fi decât de folos. Aceasta dă posibilitatea corpului să revină din starea de stres ca să poată avea loc vindecarea.

>