Crește-ți puterea interioară și strălucirea socială

Femei dansand in iarba la apusul soarelui

Program de vindecare prin arhetipurile feminine și EFT

Simti ca nu mai ai timp si doresti o schimbare?
Ai obosit sa fii tot timpul tu cea care lupta?
Vrei sa dai armura jos si sa iti regasesti feminitatea?
Cauti un partener de viata, dar nu l-ai gasit inca?
Ai cariera, familie, sot si tot simti un gol?
Te simti pierduta si doresti sa te regasesti?

Rana emoțională este hrănită de o cantitate reziduală de energie nevindecată. Asta înseamnă că deși tu ești fizic aici, în luna mai a anului 2021, mental și emoțional ești în anul 2008 sau 2005 și așa mai departe pentru că ai o rană emoțională care te  conectează cu acea perioadă a vieții tale  în care nu ai putut, nu ai știut să te vindeci și ai continuat să procesezi tot ce s-a întâmplat în viața ta în acord cu rana emoțională respectivă. 

Rănile emoționale pot fi la fel de periculoase și în copilărie, și în adolescență și în perioada adultă, dar rănile din copilărie sunt încărcare cu o semnificație aparte pentru că atunci suntem într-o perioadă de formare și spirituală și emoțională și mentală, prin urmare suntem mult mai vulnerabili și predispuși să adoptăm comportamente care nu ne aparțin, pe care nu le trecem prin filtrul rațiunii. De aceea este important să vedem care sunt aceste răni emoționale și cum se diferențiază între ele.

Vestea bună este că rănile emoționale pot fi vindecate

Viața noastră ar fi mult mai împlinită dacă am cunoaște tipurile de energii primordiale care se exprimă prin noi și dacă am ști să lucrăm cu ele pentru a ne adapta mai bine la rolurile sociale, la situațiile în care ne aflam și pentru a rezolva anumite probleme existențiale.

Noi, oamenii, suntem „programați” să înțelegem și să reacționăm la imaginile arhetipale într-un mod care depășește puterea noastră de control. Marketingul și studiourile Hollywood au valorificat mult timp această psihologie folosind-o pentru a crea povești inspiraționale și branduri profitabile. Deseori, personalitățile memorabile declanșează în noi un arhetip profund.

Aceste simboluri universale puternice există în subconștientul colectiv. Acesta din urmă, ca un rezervor de experiențe umane, conturează psihicul individual, ca o umbră, influențând în tăcere acțiunile și reacțiile noastre.

Arhetipurile feminine sălășluiesc în inconștientul umanității de mii de ani. Ele diferă una de cealaltă, fiecare având trăsături pozitive, cât și potențial negative.

Acestea reprezintă tipare ale feminității impregnate cu mai multă putere și diversitate comportamentală decât li s-a permis femeilor obișnuite să manifeste de-a lungul timpului. Ele sunt frumoase și puternice și sunt motivate de lucrurile pe care le prețuiesc.

Trezirea și activarea Arhetipurilor Feminine te ajută să te întorci la tine, la Forța ta Primordială și cu cât mai repede le vei înțelege, cu atât mai repede îți vei lua destinul în propriile mâini. Vechile tipare sunt dizolvate pentru că vei învăța cum să transformi talentele tale în realizări magice ce îți pot aduce rezultate practice, realizări de durată și echilibru pe toate planurile.

Reconectarea cu puterea arhetipurilor este o sursă de vindecare și echilibrare a ființei și vieții tale. Învățăm să ne conectăm cu Femininul vindecător din adâncul ființei noastre, să accesăm resurse de energie și echilibru.

De aceea, dacă simți că pentru a trăi mai bine și mai frumos ca femeie ai nevoie să explorezi arhetipurile feminine, să te descoperi prin prisma lor, să îți vindeci rănile și umbrele, te invit alături de mine și de Cristina Eremia, în programul 

”Crește-ți puterea interioară și strălucirea socială” 

Program de vindecare prin arhetipurile feminine și EFT

Program de auto-descoperire si reconectare cu Sinele tau si celelalte femei, la un nivel profund de conexiune, de la suflet la suflet. 

Pentru a-ți accepta și integra fiecare arhetip feminin, Mama, Iubita, Luptătoarea, Preoteasa și Regina, e o muncă de descoperire pe care o poți face mai ușor sub îndrumare, cu unelte specifice și cu un grup fain alături. 

Durata: 4 săptămâni/5 întâlniri a câte 2,5 ore

Când au loc întâlnirile din program:

 • joi 20 mai ora 18.30,
 • joi 27 mai, ora 18.30,
 • joi, 3 iunie, ora 18.30,
 • joi, 10 iunie ora 18.30 și
 • miercuri 16 iunie ora 18.30.

Ce vom face:
– Conștientizarea celor 3 aspecte ale fiecărui arhetip: umbră, lumină, putere.
– Vindecarea rănilor: respingere, abandon, umilire, trădare, nedreptate.
– Acceptarea și eliberarea emoțiilor negative specifice fiecărei răni
– Integrarea părții luminoase din fiecare arhetip
– Creșterea puterii personale prin accesarea puterii depline a fiecărui arhetip

Participând la acest program vei putea să:

 • Te pozitionezi adecvat in relatiile sociale si intime
 • Gasesti inspiratie in modele feminine mitologice
 • Integrezi aspecte de umbra care te saboteaza din interior
 • Onorezi functia arhetipului de baza si sa afli ce mai ai de facut ca sa dobandesti echilibru in manifestarea feminitatii tale
 •  Afli mitul tau personal si sa-ti rescrii povestea de viata
 • Te adaptezi mai eficient la rolul si contextul in care te afli.

In cadrul programului vom folosi tehnici proiective si creative, lucru cu simbolul, imaginatie ghidata, tehnici de relaxare, EFT si art terapie. Vei descoperi noi sensuri, metode de autodezvoltare si diverse creatii ale sufletului si mainilor tale. Vei trai o experienta transformatoare si vindecatoare.

Dacă vrei să trăiești mai bine și mai frumos, te invit cu drag la acest program, în care vei cunoaște și alte femei ce se confruntă sau s-au confruntat cu situații de viață similare cu ale tale. Împreună te vei conecta cu starea de flow și iubire, vei vindeca părți din tine și vei învăța despre Puterea Femeilor Împreună.

BONUSURI

în valoare de 649 lei

Bonus 1

Mergi cu transformarea ta până la capăt! Ședinta coaching cu Cristina Eremia, psiholog, career coach și trainer cu peste 15 ani de practică individuală și organizațională, cu formare în NLP, Gestalt și Art Terapie.

Lasă în urmă orice lucru cu care nu te identifici și hai să lucrăm împreună la acest proces de transformare. Vrei să evoluezi în carieră sau încă îți cauți vocația? Vrei să dezvolți relații sănătoase sau încerci să aplanezi conflictele interne și externe? În sesiunea de coaching 1:1 vom discuta și vom găsi soluția potrivită problemei cu care te confrunți acum și pe care ești determinată să o rezolvi. Te voi ghida cu empatie și vei obține claritatea pe care o cauți. (valoare – 200 lei)

Bonus 2

Pielea ta ,, sustine” lumea interioara si este contactul nostru cu lumea exterioara. Atelier „Pielea ta – harta emoțiilor tale” cu Laura Busuioc, terapeut holistic și specialist în estetica facială.

Descoperă perspectiva 3D (corp-minte-suflet) a frumuseții și sănătății pielii tale.  Exista zile in care ne simtim bine in corpurile noastre, ne bucuram de darurile vietii, iubim si sunt iubite si atunci stralucim! Exista zile in care nu ne simtim atat de confortabil si descoperim ca pielea ne oglindeste exact ce se intampla in interior: ce emotii suprimam, ce ganduri ne framanta, ce dezechilibre exista in organism si la nivelul caror organe avem dezechilibre sau ce obiceiuri alimentare avem. Preocuparea de a fi femeie, inaintea oricarui rol social, inseamna sa ne intelegem, acceptam si iubim corpul. Frumusetea radianta, ideea pe care doresc sa o aprofundam impreuna, inseamna echilibru intre fizic – mental – psiho-emotional – spiritual. (durata 1 ore, preț 200 lei)

Bonus 3

Nutriție pentru un stil de viață sănătos – o sesiune de coaching cu Adriana Ionescu, Nutritionist, Eating Psychology Coach, Health& Wellness Coach, Master NLP, Consilier de dezv personala.

Un mindset pozitiv, starea de bine și o stare de spirit pozitivă se realizează prin crearea unui stil de viață echilibrat și reducerea stresului. Cel mai indicat mod de a face acest lucru este prin a-ți construi obiceiuri sănătoase, obiceiuri eficiente care să îți servească sănătatea. În sesiunea de coaching pe care o primești cadou Adriana îț va putea da indicații despre un plan de nutriție personalizat pentru tine. Fie că vrei să te vindeci de o afecțiune de care suferi sau vrei să îți fortifici corpul și sănătatea, apelează la sesiunea de coaching oferită cadou. (valoarea sesiunii – 200 lei)

Bonus 4

Dacă nu rezolvi blocajele interioare nu vei ajunge să obții rezultatele dorite. Cartea „Emoții sub lupă” de Nicoleta Nistor. (valoare- 49 lei)

Singura carte despre succes care îți arată adevăratele cauze ale insuccesului. Cartea își va descoperi informații inedite despre inteligența emoțională, Tehnica bagajului emoțional, Tehnica filmului, despre cum să scapi de concepțiile eronate, despre furie din punct de vedere energetic, despre cum să ne îmbunătățim viața. O lectură captivantă și extrem de utilă mai ales în contextul actual.

Ce găsești în carte:

 • Argumente științifice care stau la baza acestor concepte teoretice.
 • Instrumente concrete cu care să elimini blocajele interioare pentru totdeauna.
 • Tehnici simple, eficiente, ușor de aplicat, cu rezultate dovedite în scurt timp.
 • Descrierea tehnicilor EFT – Emotional Freedom Techniques așa cum nu o mai găsești în nicio altă carte în limba română.
 • Interviuri în premieră în România cu maeștri ai acestor tehnici: Karl Dawson și Kate Marillat.
 • Interviu special pentru femeile care își doresc succes în cariera de mamă (și nu numai pentru ele) cu Sharon King, autoarea cărții Heal your birth, Heal your life.
 • Povești din realitatea românească despre insucces transformat în împlinire – în care te vei regăsi…

Fă cunoștință cu trainerii!

Nicoleta Nistor

Eu sunt Nicoleta Nistor, practician acreditat EFT și MR Reimprinting și susțin oamenii care au fost puternici prea mult timp și care au ajuns la suferință emoțională, să își găsească lumina din ei, pentru a trăi în mod autentic și în armonie.

Sunt Cristina Eremia și sunt psiholog, career coach și trainer cu peste 15 ani de practică individuală și organizațională, cu formare în NLP, Gestalt și Art Terapie. Am ales coaching-ul ca profesie deoarece iubesc contactul profund cu oamenii, cred ca avem resurse pe care nu le folosim si care se pot activa in relație cu o conștiință oglinda, care poate atinge prin cuvânt și prezenta zone insuficient valorizate. Cred în Oameni și în actualizarea potențialului lor latent, cred în Valoare și valori. Cred că orice om are nevoie de atenție, conținere și relație pentru a se înțelege, a se dezvolta și a-și optimiza modul de funcționare. Mă găsești pe transformationart.net

Preț: în mod normal, prețul este 1.000 lei tot programul. Pentru că există un interes așa de mare legat de această temă și vrem să te susținem în procesul de vindecare, am ales să aplicăm o serie de reduceri.

Astfel: Pentru plata integrală vei beneficia de o reducere de 35%, adică vei achita doar 650 lei. Mai mult, știm că noi fetele vrem să împărtășim cu cea mai bună prietenă astfel de experiențe, așa că am pregătit și o reducere pentru voi: dacă vii cu o prietenă primești o reducere de 50% adică veți plăti doar 500 lei fiecare.

Alege varianta potrivită ție și hai cu noi în program!

>