Crește-ți puterea interioară și strălucirea socială

Femei dansand in iarba la apusul soarelui

Program de vindecare prin arhetipurile feminine și EFT

Simți că nu mai ai timp și dorești o schimbare?
Ai obosit să fii tot timpul tu cea care luptă?
Vrei să dai armura jos și să-ți regăsești feminitatea?
Cauți un partener de viață, dar nu l-ai găsit încă?
Ai carieră, familie, soț și tot simți un gol?
Te simți pierdută și dorești să te regăsești?

Rana emoțională este hrănită de o cantitate reziduală de energie nevindecată. Asta înseamnă că deși tu ești fizic aici, în luna septembrie a anului 2021, mental și emoțional ești în anul 2008 sau 2005 și așa mai departe pentru că ai o rană emoțională care te  conectează cu acea perioadă a vieții tale  în care nu ai putut, nu ai știut să te vindeci și ai continuat să procesezi tot ce s-a întâmplat în viața ta în acord cu rana emoțională respectivă. 

Rănile emoționale pot fi la fel de periculoase și în copilărie, și în adolescență și în perioada adultă, dar rănile din copilărie sunt încărcare cu o semnificație aparte pentru că atunci suntem într-o perioadă de formare și spirituală și emoțională și mentală, prin urmare suntem mult mai vulnerabili și predispuși să adoptăm comportamente care nu ne aparțin, pe care nu le trecem prin filtrul rațiunii. De aceea este important să vedem care sunt aceste răni emoționale și cum se diferențiază între ele.

Vestea bună este că rănile emoționale pot fi vindecate

Viața noastră ar fi mult mai împlinită dacă am cunoaște tipurile de energii primordiale care se exprimă prin noi și dacă am ști să lucrăm cu ele pentru a ne adapta mai bine la rolurile sociale, la situațiile în care ne aflăm și pentru a rezolva anumite probleme existențiale.

Noi, oamenii, suntem „programați” să înțelegem și să reacționăm la imaginile arhetipale într-un mod care depășește puterea noastră de control. Marketingul și studiourile Hollywood au valorificat mult timp această psihologie folosind-o pentru a crea povești inspiraționale și branduri profitabile. Deseori, personalitățile memorabile declanșează în noi un arhetip profund.

Aceste simboluri universale puternice există în inconștientul colectiv. Acesta din urmă, ca un rezervor de experiențe umane, conturează psihicul individual, ca o umbră, influențând în tăcere acțiunile și reacțiile noastre.

Arhetipurile feminine sălășluiesc în inconștientul umanității de mii de ani. Ele diferă una de cealaltă, fiecare având trăsături pozitive, cât și potențial negative.

Acestea reprezintă tipare ale feminității impregnate cu mai multă putere și diversitate comportamentală decât li s-a permis femeilor obișnuite să manifeste de-a lungul timpului. Ele sunt frumoase și puternice și sunt motivate de lucrurile pe care le prețuiesc.

Trezirea și activarea Arhetipurilor Feminine te ajută să te întorci la tine, la Forța ta Primordială și cu cât mai repede le vei înțelege, cu atât mai repede îți vei lua destinul în propriile mâini. Vechile tipare sunt dizolvate pentru că vei învăța cum să transformi talentele tale în realizări magice ce îți pot aduce rezultate practice, realizări de durată și echilibru pe toate planurile.

Reconectarea cu puterea arhetipurilor este o sursă de vindecare și echilibrare a ființei și vieții tale. Învățăm să ne conectăm cu Femininul vindecător din adâncul ființei noastre, să accesăm resurse de energie și echilibru.

De aceea, dacă simți că pentru a trăi mai bine și mai frumos ca femeie ai nevoie să explorezi arhetipurile feminine, să te descoperi prin prisma lor, să îți vindeci rănile și umbrele, te invit alături de mine și de Cristina Eremia, în programul 

”Crește-ți puterea interioară și strălucirea socială” 

Program de vindecare prin arhetipurile feminine și EFT

Program de auto-descoperire si reconectare cu Sinele tău si celelalte femei, la un nivel profund de conexiune, de la suflet la suflet. 

Pentru a-ți accepta și integra fiecare arhetip feminin, Mama, Iubita, Luptătoarea, Preoteasa și Regina, e o muncă de descoperire pe care o poți face mai ușor sub îndrumare, cu unelte specifice și cu un grup fain alături. 

Durata: 10 săptămâni și 11 întâlniri

Ce vom face:
– Conștientizarea celor 3 aspecte ale fiecărui arhetip: umbră, lumină, putere.
– Vindecarea rănilor: respingere, abandon, umilire, trădare, nedreptate.
– Acceptarea și eliberarea emoțiilor negative specifice fiecărei răni
– Integrarea părții luminoase din fiecare arhetip
– Creșterea puterii personale prin accesarea puterii depline a fiecărui arhetip

Participând la acest program vei putea să:

 • Te poziționezi adecvat in relațiile sociale și intime
 • Găsești inspirație în modele feminine mitologice
 • Integrezi aspecte de umbra care te sabotează din interior
 • Onorezi funcția arhetipului de baza si sa afli ce mai ai de făcut ca să dobândești echilibru în manifestarea feminității tale
 •  Afli mitul tău personal și să-ți rescrii povestea de viată
 • Te adaptezi mai eficient la rolul si contextul in care te afli.

În cadrul programului vom folosi tehnici proiective și creative, lucru cu simbolul, imaginație ghidată, tehnici de relaxare, EFT și art terapie. Vei descoperi noi sensuri, metode de autodezvoltare și diverse creații ale sufletului și mâinilor tale. Vei trăi o experiență transformatoare și vindecătoare.

Dacă vrei să trăiești mai bine și mai frumos, te invit cu drag la acest program, în care vei cunoaște și alte femei ce se confruntă sau s-au confruntat cu situații de viață similare cu ale tale. Împreună te vei conecta cu starea de flow și iubire, vei vindeca părți din tine și vei învăța despre Puterea Femeilor Împreună.

Iată cum va arăta călătoria ta în acest program:

workshop 1: Fă cunoștință cu arhetipul Preoteasa.

Prin meditația ghidată de către Cristina, descoperi aspectele luminoase, calitățile și abilitățile sale: animalul de putere, darul ei pentru tine, ce te face unică și specială. Prin exercițiul EFT condus de către Nicoleta, te conectezi cu emoțiile tale cele mai profunde și mai vechi, ce corespund rănii de Respingere, înveți să le accepți, le creezi spațiu să existe și le eliberezi din câmpul tău energetic.

workshop 2: Fă cunoștință cu arhetipul Iubitoarea.

Prin meditația ghidată creată de Cristina special pentru acest arhetip, descoperi aspectele luminoase, calitățile și abilitățile sale: animalul de putere, darul ei pentru tine, ce te face unică și specială. Prin exercițiul EFT condus de către Nicoleta, te conectezi cu emoțiile tale cele mai profunde și mai vechi, ce corespund rănii de Abandon, înveți să le accepți, le creezi spațiu să existe și le eliberezi din câmpul tău energetic.

workshop 3: Fă cunoștință cu arhetipul Mama

Prin meditația ghidată creată de Cristina special pentru acest arhetip, descoperi aspectele luminoase, calitățile și abilitățile sale: animalul de putere, darul ei pentru tine, ce te face unică și specială. Prin exercițiul EFT condus de către Nicoleta, te conectezi cu emoțiile tale cele mai profunde și mai vechi, ce corespund rănii de Umilință, înveți să le accepți, le creezi spațiu să existe și le eliberezi din câmpul tău energetic.

workshop 4: Fă cunoștință cu arhetipul Luptătoarea

Prin meditația ghidată creată de Cristina special pentru acest arhetip, descoperi aspectele luminoase, calitățile și abilitățile sale: animalul de putere, darul ei pentru tine, ce te face unică și specială. Prin exercițiul EFT condus de către Nicoleta, te conectezi cu emoțiile tale cele mai profunde și mai vechi, ce corespund rănii de Trădare, înveți să le accepți, le creezi spațiu să existe și le eliberezi din câmpul tău energetic.

workshop 5: Fă cunoștință cu arhetipul Regina

Prin meditația ghidată creată de Cristina special pentru acest arhetip, descoperi aspectele luminoase, calitățile și abilitățile sale: animalul de putere, darul ei pentru tine, ce te face unică și specială. Prin exercițiul EFT condus de către Nicoleta, te conectezi cu emoțiile tale cele mai profunde și mai vechi, ce corespund rănii de Nedreptate, înveți să le accepți, le creezi spațiu să existe și le eliberezi din câmpul tău energetic.

workshop 6: Descoperă altă latură a Preotesei/Înțeleapta, precum și umbra ei, Demonul Rănii. Mergi cu vindecarea în profunzime, vindecă și integrează părți respinse din tine.

workshop 7: Descoperă altă latură a Iubitoarei, precum și Demonul Rănii. Mergi cu vindecarea rănii de abandon în profunzime, vindecă și integrează părți respinse din tine.

workshop 8: Descoperă altă latură a arhetipului Mama precum și Demonul Rănii. Mergi cu vindecarea rănii de umilință în profunzime, vindecă și integrează părți respinse din tine. Contribuie la vindecarea suferinței femeilor din neamul tău (strămoașele tale).

workshop 9: Descoperă altă latură a arhetipului Luptătoarea precum și Demonul Rănii. Mergi cu vindecarea rănii de trădare în profunzime, vindecă și integrează părți respinse din tine. Contribuie la vindecarea suferinței femeilor din neamul tău (strămoașele tale) și la iertarea bărbaților din neam.

workshop 10: Descoperă altă latură a arhetipului Regina precum și Demonul Rănii. Mergi cu vindecarea rănii de nedreptate în profunzime, vindecă și integrează părți respinse din tine. 

workshop 11: Integrare, împărtășire, conectare, sărbătorire.

BONUSURI

în valoare de 649 lei

Bonus 1Mergi cu transformarea ta până la capăt!

Ședinta coaching individuală cu Cristina Eremia, psiholog, career coach și trainer cu peste 15 ani de practică individuală și organizațională, cu formare în NLP, Gestalt și Art Terapie.

Lasă în urmă orice lucru cu care nu te identifici și hai să lucrăm împreună la acest proces de transformare. Vrei să evoluezi în carieră sau încă îți cauți vocația? Vrei să dezvolți relații sănătoase sau încerci să aplanezi conflictele interne și externe? În sesiunea de coaching 1:1 vom discuta și vom găsi soluția potrivită problemei cu care te confrunți acum și pe care ești determinată să o rezolvi. Te voi ghida cu empatie și vei obține claritatea pe care o cauți. (valoare – 200 lei)

Bonus 2Descoperă frumusețea din perspectiva 3D

Pielea ta ,, sustine” lumea interioara si este contactul nostru cu lumea exterioara. Atelier „Pielea ta – harta emoțiilor tale” cu Laura Busuioc, terapeut holistic și specialist în estetica facială.

Descoperă perspectiva 3D (corp-minte-suflet) a frumuseții și sănătății pielii tale.  Exista zile in care ne simtim bine in corpurile noastre, ne bucuram de darurile vietii, iubim si sunt iubite si atunci stralucim! Exista zile in care nu ne simtim atat de confortabil si descoperim ca pielea ne oglindeste exact ce se intampla in interior: ce emotii suprimam, ce ganduri ne framanta, ce dezechilibre exista in organism si la nivelul caror organe avem dezechilibre sau ce obiceiuri alimentare avem. Preocuparea de a fi femeie, inaintea oricarui rol social, inseamna sa ne intelegem, acceptam si iubim corpul. Frumusetea radianta, ideea pe care doresc sa o aprofundam impreuna, inseamna echilibru intre fizic – mental – psiho-emotional – spiritual. (durata 1 ore, preț 200 lei)

Bonus 3Nutriție pentru un stil de viață sănătos

O sesiune de coaching cu Adriana Ionescu, Nutritionist, Eating Psychology Coach, Health& Wellness Coach, Master NLP, Consilier de dezv personala.

Un mindset pozitiv, starea de bine și o stare de spirit pozitivă se realizează prin crearea unui stil de viață echilibrat și reducerea stresului. Cel mai indicat mod de a face acest lucru este prin a-ți construi obiceiuri sănătoase, obiceiuri eficiente care să îți servească sănătatea. În sesiunea de coaching pe care o primești cadou Adriana îț va putea da indicații despre un plan de nutriție personalizat pentru tine. Fie că vrei să te vindeci de o afecțiune de care suferi sau vrei să îți fortifici corpul și sănătatea, apelează la sesiunea de coaching oferită cadou. (valoarea sesiunii – 200 lei)

Bonus 4Rezolvă blocajele interioare

Dacă nu rezolvi blocajele interioare nu vei ajunge să obții rezultatele dorite. Cartea „Emoții sub lupă” de Nicoleta Nistor. (valoare- 49 lei)

Singura carte despre succes care îți arată adevăratele cauze ale insuccesului. Cartea își va descoperi informații inedite despre inteligența emoțională, Tehnica bagajului emoțional, Tehnica filmului, despre cum să scapi de concepțiile eronate, despre furie din punct de vedere energetic, despre cum să ne îmbunătățim viața. O lectură captivantă și extrem de utilă mai ales în contextul actual.

Ce găsești în carte:

 • Argumente științifice care stau la baza acestor concepte teoretice.
 • Instrumente concrete cu care să elimini blocajele interioare pentru totdeauna.
 • Tehnici simple, eficiente, ușor de aplicat, cu rezultate dovedite în scurt timp.
 • Descrierea tehnicilor EFT – Emotional Freedom Techniques așa cum nu o mai găsești în nicio altă carte în limba română.
 • Interviuri în premieră în România cu maeștri ai acestor tehnici: Karl Dawson și Kate Marillat.
 • Interviu special pentru femeile care își doresc succes în cariera de mamă (și nu numai pentru ele) cu Sharon King, autoarea cărții Heal your birth, Heal your life.
 • Povești din realitatea românească despre insucces transformat în împlinire – în care te vei regăsi…

Iată ce spun cei care au parcurs deja acest program:

Călătoria prin arhetipuri pe care programul „Creste-ți puterea personală și strălucirea socială” mi-a propus-o, mi-a dat prilejul să aflu lucruri despre mine pe care fie nu le știam, fie nu mi le recunoșteam, fie le ignoram de prea multă vreme. Meditațiile conduse de Cristina, urmate de exercițiile EFT conduse de Nicoleta, în vindecarea rănii/umbrei care însoțește fiecare arhetip, împiedicându-i manifestarea de putere, au fost uimitoare, ajutându-mă să mă deschid către o perspectivă asupra a ceea ce sunt cu adevărat, pe care nu o abordasem atât de … direct și profund până acum.

Valentina

Dragele mele, la începutul programului eram o femeie disperată, cu multe convingeri limitative și căutam ceva care să-mi aducă vindecare, alinare. Cu ajutorul vecinuței mele scumpe, Adelina, am reușit sa intru la acest curs care mi-a transformat viața, gândirea. Am început să-mi analizez gândurile, reacțiile, acțiunile, să văd dacă sunt într-adevăr ale mele sau sunt preluate de la părinții mei sau oglindite din rănile celorlalți. Și încep să-mi vină rezolvările la multe lucruri la care m-am simțit blocată. În fiecare zi descopăr un alt adevăr, lucrez imediat cu EFT pentru vindecare eliberare. Și nu doar atât, am început să lucrez cu copiii pe rănile lor, deci este un program care te transformă deosebit și vizibil. Felicitări! Recomand cu încredere!

Codruța

Vreau și eu să vă mulțumesc pentru tot ce ați fost în aceste sesiuni. Poate vă gândiți că unele ați vorbit mai mult sau altele prea puțin, să știți că pentru mine tot ce s-a discutat din partea voastră a fost „A-ha” după „A-ha” și vă sunt recunoscătoare!! Eram așa tulburată, deși am făcut 2 terapii diferite plus ‘n’ curățări, din cauza că mi-am făcut vaccinul doar ca să merg în Islanda, și nu mi-am dat seama că eram nervoasă, furioasă și purtam o ranchiuna pe prietenul meu, care fără mine nu pleacă în vacanță, deși era împreună cu sora-sa și prietenul ei. Nicoleta, magic și eliberator a fost exercițiul! Mulțumesc mult!
Vă îmbrățișez cu drag pe fiecare! Zile magice cu blândețe, acceptare și iubire! <img role=<img role=<img role=

Simona

Cea mai mare conștientizare a fost ca mi-am dat seama ca nu am acceptat anumite greșeli in  creștere și educatie pe care pe folosea mama cu mine și sora mea ( eu credeam ca am iertat-o cu toată inima dar prin meditația ghidată am descoperit ca nu era așa). Mulțumesc colegelor pentru împărtășiri am învățat f multe din acestea. Va iubesc <img decoding=” src=”https://s.w.org/images/core/emoji/13.1.0/svg/2764.svg”>” src=”https://s.w.org/images/core/emoji/13.1.0/svg/1f618.svg”>

Iuliana

Ceea ce am mai bifat la capitolul „măsurabile” este faptul că îmi doresc să port rochii, mi-am și cumpărat câteva. Mama mea își făcea și purta aproape exclusiv  rochii și fuste, rarisim pantaloni. Am păstrat foarte multe din lucrurile pe care le făcuse ea, le găsesc superbe și îmi și vin ca măsură, dar nu am putut să le port până acum, ceva  nu  îmi dădea voie. Acum simt că a venit momentul să trec de la pantaloni și haine sport sau confortabile (de casă), la rochii, fuste, haine elegante și feminine. Abia aștept să-mi vină rochiile pe care le-am comandat, să mă aranjez și să ies în oraș cu soțul meu, să arăt și să mă simt ca o Regină.

Andreea

În ultimele 2 săptămâni observ că am fost mai hotărâtă, mai sigură pe mine, m-am descurcat mai bine cu toate, am găsit soluții mai repede, mai bune, am rezolvat lucruri mai ușor și am acționat mai mult și mai bine în general. Am simțit că am manifestat și Iubitoarea, m-am conectat mai bine și mai ușor cu mine, am început să îmi dau mai multă iubire, să am grijă de mine și să îmi dau mai multa atenție, să îmi ofer timp și să fac lucruri care îmi plac. M-a ajutat și melodia trimisă de voi, aceea cu dansul (Peruquois), am mai ascultat și altele de la ea și mi-au plăcut, m-au făcut să mă simt bine și în contact cu mine, am făcut și câteva mișcări în timpul dansului când am simțit. Am reușit să mă ascult mai mult pe mine și nevoile mele. Mi-a plăcut foarte mult și melodia “vuela con el viento”, mă ajută și simt că mă unge la suflet uneori.

Adriana

La 5 săptămâni după program…

La începutul programului era un haos total în capul meu. Cu ajutorul acestui curs și a lucrurilor învățate aici și prin exercițiile cu Cristina și Nicoleta, pot spune că am vindecat cele mai dureroase traume din viața mea. Mă pot uita liniștită și cu detașare la trecutul meu fără să mă mai afecteze. Și cu fiecare zi ce trece am tot mai multe conștientizări de tipare, de convingeri greșite. Pot spune că m-a ajutat enorm să mă cunosc cu adevărat, să știu ce vreau în continuare. Toate lucrurile au început să se miște în viața mea într-o altă direcție. Recomand acest curs, își merită toți banii. Mi-am regăsit puterea pierdută. Mulțumesc frumos!

Codruța

Fă cunoștință cu trainerii!

Nicoleta Nistor

Eu sunt Nicoleta Nistor, practician acreditat EFT și MR Reimprinting și autor al cărții „Emoții sub lupă”. De peste 7 ani susțin oamenii care au fost puternici prea mult timp și care au ajuns la suferință emoțională, să își găsească lumina din ei, pentru a trăi în mod autentic și în armonie.

Am ajutat în ultimii ani peste 1000 de oameni să își îmbunătățească viețile.

Fie că e vorba de sănătate, de viața personală sau cea profesională, tehnicile pe care le utilizez surprind prin puterea lor de a rezolva situații din cele mai delicate și complexe.

Sunt Cristina Eremia și sunt psiholog, career coach și trainer cu peste 15 ani de practică individuală și organizațională, cu formare în NLP, Gestalt și Art Terapie. Am ales coaching-ul ca profesie deoarece iubesc contactul profund cu oamenii, cred ca avem resurse pe care nu le folosim si care se pot activa in relație cu o conștiință oglinda, care poate atinge prin cuvânt și prezenta zone insuficient valorizate. Cred în Oameni și în actualizarea potențialului lor latent, cred în Valoare și valori. Cred că orice om are nevoie de atenție, conținere și relație pentru a se înțelege, a se dezvolta și a-și optimiza modul de funcționare. Mă găsești pe transformationart.net

Programul începe pe 23 martie când are loc prima întâlnire din program.

Planul întâlniri:

 • Miercuri, 23 martie
 • Luni, 28 martie
 • Luni, 4 aprilie
 • Luni, 11 aprilie
 • Luni, 18 aprilie
 • Miercuri, 27 aprilie
 • Miercuri, 3 mai
 • Luni,  9 mai
 • Luni, 16 mai
 • Luni, 23 mai
 • Luni, 30 mai

Iată ce primești mai exact când te înscrii în program:

 • 11 workshopuri săptămânale, durata cca 3 ore. Valoare 2000 lei.
 • 10 meditații ghidate pentru conectarea și activarea Arhetipurilor Feminine 500 lei.
 • 5 exerciții EFT pentru vindecarea suferinței din fiecare rană emoțională. Valoare 125 lei.
 • 5 proceduri cu metoda Matrix Reimprinting pentru rescrierea celor mai profunde răni. Valoare 500 lei.
 • fișe de lucru și exerciții de conectare cu sinele tău. Valoare 175 lei.
 • grup de susținere cu oameni minunați la fel ca tine. Valoare: neprețuit.

Valoarea întregului program este de 3.300 lei

EARLY BIRD* - 1.100 lei. Ca să îți rezervi locul achită o primă tranșă de 550 lei

*Valabil pentru înscrierile până pe 6 februarie 2022 ora 24:00.

Imaginează-ți cum ar fi să:

 • devii conștientă de tine, de reacțiile tale, de modul tău de a fi si de a reacționa,
 • te accepți mai mult, devii mai buna si mai înțelegătoare cu tine si cu ceilalți.
 • fii mai blândă cu tine si cu ceilalți,
 • înveți să te iubești si să te asculți mai mult pe tine si cât și pe ceilalți,
 • înveți să folosești din fiecare arhetip atunci când ai nevoie,
 • îți dai voie sa simți și sa trăiești mai mult fără a-ți mai face atâtea griji,
 • descoperi despre tine ca te poți descurca in multe situații în care altă dată nu ai fi făcut față.
 • poți face fata mai bine durerii, tristeții, pierderii, ai putere sa treci peste momente dificile,
 • ai putere si energie sa ii ajuți si pe alții care au nevoie si iți cer ajutorul.
 • îți dai voie sa te odihnești si sa te relaxezi atunci când ai nevoie,
 • te pui pe tine pe primul loc, înveți s spui NU cu fermitate și blândețe si sa nu te simți vinovata,
 • te eliberezi de convingeri vechi dobândite în copilărie care nu iți mai folosesc,
 • reușești să spui ce vrei cu adevărat si ce simți,
 • pui limite atunci când nu mai poți,
 • ajungi să iubești si sa apreciezi fiecare om pentru ce are bun si sa înțelegi și sa accepți ce are mai puțin bun.

Te așteptăm cu drag în program!

Încă mai stai pe gânduri! Iată cele mai întâlnite întrebări și răspunsurile la ele:

Dacă nu voi putea participa în direct la vreo întâlnire, am acces la înregistrare?

Da. Toate atelierele vor fi înregistrate si le vei primi pe email cât se poate de repede după fiecare întâlnire.

Cât timp voi avea acces la materialele din program?

Toată viața. Astfel, vei putea continua lucrul cu tine și să poți folosi meditațiile și exercițiile de fiecare dată când ai nevoie.

 Se poate achita în rate?

Da. Se poate achita în 2 rate egale a câte 550 lei fiecare. Una până pe 6 februarie, a doua până la începerea programului.

Alege varianta potrivită ție și hai cu noi în program!

>