Cum trebuie să fii ca să ai succes cu afacerea

Afaceri

aug. 18

Ești antreprenor sau te gândești să pornești o afacere pe cont propriu?

Este necesar să știi ceva despre tine mai întâi.

Am lucrat în ultima jumătate de an cu mai mulți antreprenori care treceau prin probleme diferite cu firma sau în viața personală.

Concluzia mea e una simplă, în schimb, poate fi destul de greu de înghițit:

dacă tu nu ești bine pe interior, dacă nu ai setarea mentală potrivită și un grad ridicat de inteligență emoțională, firma nu are cum să meargă.

Tu conduci firma.

Dacă tu nu ești bine, firma nu merge.

Punct.

Si iată doar câteva exemple din zecile întâlnite până acum:

 • Un domn din Sibiu, cu o afacere pornită acum 8 ani, cu o dezvoltare foarte frumoasă în primii ani, a ajuns să fie copleșit de datorii la furnizori, la stat, conturi blocate, divorț, îndepărtare de copii … trecea periodic prin momente de cădere psihică și emoțională foarte puternice.
 • O doamnă din București, cu o afacere de 4 ani, a ajuns la atacuri de panică și anxietate puternică datorită situației cu firma: datorii la bănci, vânzări din ce în ce mai mici.
 • O tânără din Brăila, ce dezvoltă împreună cu soțul ei afacerea familiei de 9 ani, deși firma are succes și s-a dezvoltat foarte mult, pentru că ea muncește foarte mult stresul și grijile o copleșeau și ajungea aproape în fiecare lună la spital de epuizare.
 • Un tânăr din Brașov, ce are firma de vreo 7 ani, nu reușea să fie ferm și să recupereze niște facturi restante de la clienți de 2-3 ani.
 • ș. a.

Ai spune: păi au ajuns la aceste stări emoționale din cauza problemelor cu firma.

Greșit!

Au ajuns la probleme cu firma pentru că nu au setarea mentală și tiparele emoționale ale unui antreprenor. Iar stările emoționale sunt un simptom, nu sunt cauza în sine.

Ce au obținut persoanele care au lucrat cu mine?

 • Echilibru interior
 • Detașarea de probleme: sunt niște situații de viață, nu viața însăși
 • Încredere în forțe proprii, stima de sine crescută
 • Mai multă energie
 • Claritate pe proiecte, claritate în viața personală
 • Fermitate și hotărâre

Exact acele lucruri de care ai nevoie pentru a dezvolta firma și a o duce la nivelul următor.

Cum am ajuns la asta?

Pas cu pas și cu răbdare. Nu s-a ajuns la problema descrisă deodată, ci a fost un proces. Tot un proces este și acela de a ajunge de unde ești, acolo unde vrei să fii.

Există modalități foarte simple, ușoare și în același timp profunde prin care să faci trecerea spre ceea ce îți dorești să fii. Da, mă refer la sesiunile individuale de lucru cu EFT și nu numai. În cadrul ședințelor mele folosesc multe alte tehnici în funcție de problema fiecăruia, așa cum reiese și din cartea „Emoții sub lupă – cum să îți transformi emoțiile ca să ai succes în carieră și afaceri”.

Știu că multe persoane nu se simt confortabil să vorbească despre problemele lor. Îți garantez că disconfortul mic (pentru că știu cum să abordez anumite probleme fără sa îmi povestești în amănunt ce s-a întâmplat) pe care îl poți resimți în ședința de terapie cu mine, este infinit mai mic decât beneficiul pe care îl vei avea: eliberare, calm, liniște interioară, încredere, curaj.

Dacă încă mai eziți, te rog să îți răspunzi la o întrebare? Dacă viața ta ar continua la fel în următorul an, cum ar fi?

[cherry_button text=”Vreau să accesez ședința gratuită!” url=”https://eftforyou.ro/programari/” style=”success” radius=”25″ centered=”yes” icon=”icon: fa fa-star-o” bg_color=”#f2d602″ color=”#000000″ min_width=”400″ target=”_blank”]

>