Sunt recunoscatoare cand pot sa ajut

Inteligență emoțională

feb. 05

Aseara, miercuri 4 februarie am avut prima întâlnire din cele 13, din cadrul programului Grup de Practică seria II, program în care lucrăm cu Tehnici de Eliberare Emoţională – EFT.

Mă simt recunoscătoare de fiecare dată atunci când am ocazia să fiu de folos, să ajut oamenii şi aceştia îmi permit să împărtăşesc din experienţa mea şi din cunoştineţele mele.

A fos o seara frumoasă, deşi la început nu foarte comodă pentru participanţi. De ce? Pentru că îi scot din zona de confort, îi îndemn la introspecţie şi mai ales, să pornească de la acele lucruri care nu merg în viaţa lor. Nu e prea confortabil să faci lucrul acesta, de aceea noi nu obişnuim să îl facem în viaţa de zi cu zi.

Programul nou creat, ajută oamenii să se confrunte cu momentele nu prea frumoase din viaţa lor, cu frici, cu temeri, cu îndoieli, cu nesiguranţă, cu nereuşite, să vindece emoţional toate acele aspecte şi astfel să construiască o bază solidă pentru viitor, pentru încredere, pentru reusite, pentru dragoste, pentru bucurie.

Am fost foarte mulţumită atunci când am văzut că pe parcursul întâlnirii, toţi participanţii au început uşor-uşor să se simtă în largul lor, să elibereze din părţile negative şi să se încarce cu gânduri, emoţii pozitive, să construiască o nouă atitudine!

Astăzi am avut surpriza şi bucuria să primesc mesaje de la participanţi, în care îmi împărtăşesc experienţa lor în acest program. Iată câteva dintre ele:

Buna !Am primit exercitiile de la tine.Multumesc.Deja am lucrat cateva dupa foile date la intalnire, cele ramase de facut acasa.

Incerc sa le reiau in fiecare zi pe toate, pana la urmatoarea intrevedere, ca sa mi se intipareasca bine in cap ca pot avea succes si ca merit o schimbare in viata mea, o schimbare in bine; toti meritam o viata plina de reusite, de impliniri si realizari pe toate planurile. Mai ales ca am investit ani de munca, poate sa ajung acolo sus, unde merit si unde imi este locul.
Cred si sunt convinsa ca nimeni nu decide in locul nostru, fiecare meritam sa fim fericiti si rezultatele se vor vedea. Tiparul de gandire este cel care ne conduce  spre rezultate neasteptate  de bune si aceasta metoda EFT ajuta la construirea unei gandiri pozitive care atrage rezultate pe masura.” Ramona M.

 

Buna Nicoleta. Am descarcat exercitiile. Multumesc.Eu mi-am propus, sa fac de 3 ori pe zi (exerciţiile). Asa dau si randament mai bun pe restul zilei.

Stiu ca am un drum lung de parcurs in fata. M-am decis, sa merg pana la capat. Iti multumesc si iti doresc spor in activitate. Ne vedem miercurea viitoare, am senzatia ca pe parcurs ce avansam cu parcurgerea materialului devine din ce in ce mai interesant. Schimbari au inceput, sa apara si in viata mea. Ieri m-am imprietenit cu  Carmen si in sesiune am promovat toate examenele cu note mari. Am oportunitatea sa plec cu o Bursa Erasmus in Italia si din cauza asta conteaza sa obtin o medie mare si pe tot semestrul, apoi pe tot anul. Multumesc si simt ca totul se schimba din ce in ce mai bine in viata mea si in grupul din care fac parte.” Daniela B.

>