Urări de an nou sau chiar vrei sa faci și ceva?

Inteligență emoțională

dec. 23

Vin sărbătorile. Vine și anul nou. În perioada asta vei primi foarte multe urări de an nou. Așa cum se cuvine, îți urez și eu să ai parte de sănătate, bucurii, spor în toate și prosperitate! Și îți mai urez ca anul ce vine să fie mai bun decât cel care trece.

Nu e prima dată când auzi această urare, nu? Sunt sigură că toți cunoscuții tăi îți urează un an nou mai bun și asta în fiecare an. Și? Se întâmplă? Este noul an mai bun decât cel care trece, datorită acestor urări?

Bineînțeles că nu! În ciuda tuturor urărilor de bine, oricât de încărcate de dragoste și de bune new year, new youintenții ar fi, noul an nu se prea deosebește de cel vechi. Și asta pentru că urările nu îți vor schimba viața, ci TU singur trebuie să o faci.

Așa că, în loc de urări de an nou, prefer să îți dau un îndemn care să se concretizeze într-un an nou cu adevărat reușit:

Începe să lucrezi la fricile și temerile tale, scapă de ele odată și eliberează-ți energia creatoare! Cum vrei să ai un an mai bun decât cel care se termină dacă TU nu schimbi nimic?

Cum poți face asta? Instruirea să fie cuvântul cheie, urmată de acțiune. Degeaba te instruiești, dacă nu și aplici.

Ești un om EXTRAORDINAR, și poți face lucruri minunate! Dă-ți voie să vezi asta la tine!

Acum e momentul prielnic! Intră aici și fă rost de materialele necesare pentru un prim pas către un an nou plin de sănătate, bucurii și prosperitate.

Asta nu înseamnă să nu mai primești sau să nu faci urări de an nou 🙂 . Ci doar setează-ți intenția, atât pentru tine, cât și pentru ceilalți să treci la acțiune, pentru a împlini toate urările în noul an.

 

La mulți ani!

>