„EFT? Ce-i cu prostia asta?”

Anxietatea

iul. 04

Mi s-a intamplat, rar, sa intalnesc cate o persoana care sa se uite sceptica la mine sau daca eram intr-o discutie la telefon, sa ii simt neincrederea in voce, atunci cand ii prezentam tehnicile EFT si lucram. Mi s-a intamplat si azi. Mai ca nu imi spunea: „Ce-i cu prostia asta?”

In asemenea cazuri, imi aduc aminte de mine acum 5 ani si cum ma uitam eu la Florin atunci cand imi explica sa fac EFT: mirata, neincrezatoare, sceptica. In schimb, eram atat de disperata si voiam sa fac o schimbare, incat am fost dispusa sa incerc si „prostia asta”.

5 ani mai tarziu, cu specializare facuta in Anglia si zeci de carti citite si materiale vizionate, cu zeci de seminare si workshopuri sustinute, cu mii de oameni cunoscuti si aproximativ 1000 de ore de terapie sustinute, nu pot sa ma gandesc ce pierdere ar fi fost, nu doar pentru mine, sa raman la acea impresie initiala: „e o prostie”.

Ieri seara, duminica, am primit un mesaj de la o tanara cu care am lucrat vineri pentru prima data. A fost o sesiune telefonica, deci nici macar nu ne-am vazut, in schimb te las pe tine sa vezi ce efect a avut aceasta:

„Buna seara! Vreau sa va transmit ca in urma sedintei de terapie EFT cu Nicoleta de vineri, s-a produs o mare schimbare in fiinta mea!!! Mi-au „rasunat” indicatiile dansei încontinuu in minte. Simt ca s-a dus o mare povara din sufletul meu, si energetic parca sunt „curatita”… Mai am de lucru, dar sunt foarte schimbata! Sunt pe autostrada in drum spre Constanta, dar ma gandesc la ce s-a intamplat cu mine. Multumesc din toata fiinta mea pentru ajutorul primit! Va trimit toata recunostinta mea!” Andreea N., Bucuresti

Te indemn sa te gandesti, despre ce tehnica ai gandit ca este o prostie, despre ce persoana ai crezut ca nu te poate ajuta, ca este sub nivelul tau? Cum ar fi sa gasesti un lucru bun pe care il poti invata si aplica din acea metoda, de la acea persoana? Cat de castigat ai fi?

Gandeste-te, este vorba doar de modul in care tu privesti lucrurile, nu este adevarul absolut. Acelasi lucru este o prostie pentru o persoana, pentru altcineva ii poate schimba viata. Tu cum alegi sa privesti?

>