Am incheiat o etapa, incepe alta!

Emotional Freedom Techniques

apr. 30

Saptamana aceasta a fost saptamana cu lucruri incheiate:

  • marti am finalizat cursul Persuasion Elite, marca , desfasurat la Galati sub indrumarea a doi facilitatori extraordinari, Gabriela Chiriac si Dan Iorga.
  • miercuri am incheiat a doua serie a Grupului de Practica, programul de dezvoltare personala creat de mine.

Am avut un sentiment foarte bun in cele doua zile: recunostinta pentru tot ce am invatat, pentru oamenii extraordinari cunoscuti; mandrie pentru cat am crescut, pentru cat au evoluat cei din jurul meu. Si ma refer la ambele programe.

Despre programele lui Andy am mai scris, mie mi-au fost de mare folos, m-au ajutat sa ma dezvolt si le recomand cu mare drag.

In ultimele trei luni, am avut privilegiul sa fiu langa niste oameni minunati, participantii la Grupul de Practica EFT, care mi-au permis sa ii ghidez, sa le fiu mentor si sa invatam impreuna. De ce impreuna? Pentru ca eu invat din fiecare experienta, de la fiecare persoana intalnita.

Aseara am fost putin nostalgici, dar doar putin :), ne-am si jucat putin si am si lucrat.

Am incheiat o etapa, incepe alta! Plina de incredere, de bucurie, de oameni minunati pe care ii am deja alaturi si alti oameni minunati pe care de-abia astept sa ii cunosc.

Programul in perioada urmatoare se anunta incarcat:

– miercuri 6 mai incepe a III-a serie a Grupului de Practica, cu intalniri saptamanale, in fiecare zi de miercuri, de la 18:00;

– sambata 9 mai – workshop „Preia ACUM Controlul Vietii Tale” la Braila, de la 10:00 la 14:00;

– sambata 6 iunie – Seminar Gratuit Braila, de la 10:00 la 13:00;

– joi 11 iunie – Seminar Gratuit „Preia Controlul Emotiilor Tale” la  Constanta, de la 10:00 la 16:00.

– joi 25 iunie – workshop Constanta, de la 17:00 la 21:00.

Va las acum cu cateva fotografii de la intalnirea de aseara, si cu un testimonial venit, fara ca macar sa il cer:

„Azi am primit o diploma pe care scria „Felicitari pentru ca iti construiesti viata pe care ti-o doresti!” Urarea mi-a placut, pentru ca sintetizeaza scopul pentru care am fost la Grupul de Practica EFT. De fapt, cand am tras linie sa constat cu ce am ramas, am vazut o mana de oameni (pe care de azi eu ii numesc prieteni), care s-au sprijinit sa-si inteleaga si sa-si rezolve unele probleme pe care le duceau in spate si nu stiau de ele. Am invatat ca daca descoperi o problema la tine, exista formule prin care o poti demonta, intelege, si usor, usor, sa o elimini. Daca ajungi sa te cunosti pe tine, daca vorbesti cu tine, daca iti cureti sufletul in fiecare zi cu aceeasi perseverenta cu care te speli pe dinti, ajungi sa te poti bucura de o forta proaspata care sa te incarce cu entuziasm, cu care sa-ti traiesti viata cu bucurie. Multumesc Nicoleta!” Cornel

>