Ziua vestilor bune sau „I am happy!”

Emotional Freedom Techniques

apr. 09
I am happy

Aseara am avut cea de-a 9-a intalnire din cadrul Grupului de Practica. Nici nu stiu cand au trecut pana acum doua luni din program si acelasi lucru il spun si participantii.

S-a format o comunitate frumoasa, un grup unitar si cu totii de-abia asteptam intalnirile de miercuri seara.

I-am urmarit si ghidat cu atentie pe toti participantii – asta e si rolul meu in program – si este o mare bucurie sa vad progresul lor saptamana de saptamana. Sa vad cum de la stres, nemultumire, furie impotriva propriei persoane, indecizie, temeri, frici … fiecare dintre cei 12 participanti a trecut la un sentiment de acceptare, multumire, iubire de sine si a capatat mai multa claritate. Ma simt implinita cand vad ca viata lor s-a asezat pe un fagas bun, s-a imbunatatit si totul merge in directia buna.

Ieri am declarat ziua vestilor bune, pentru ca primele patru-cinci persoane sosite la intalnire imi dadeau vesti bune.

Si am sa le impartasesc si cu tine:

– Sorina s-a intors din pelerinajul din Grecia, pe care si l-a dorit foarte mult, si a fost exact asa cum si-a dorit!

– Daniela a obtinut bursa Erasmus la care a inceput sa spere din ianuarie incoace (de cand a inceput sa foloseasca EFT) si va studia incepand din toamna 5 luni de zile la o universitate in Turcia (a obtinut note mari la examenele din ultima sesiune, a trecut cu bine testul de limba engleza, s-a prezentat cu incredere si sigura pe ea la interviu;

– Ramona a reusit sa vanda masina la pretul pe care si-l propusese;

– eu am inceput o colaborare cu Biblioteca Panait Istrati Braila si voi organiza incepand din aceasta luna seminar si la Braila.

– toti ceilalti participanti sunt sanatosi, voiosi si le merge din ce in ce mai bine.

Vesti bune am inceput sa primim si la celelalte intalniri, de exemplu, Carmen, a depasit momentele de neincredere si emotii si a obtinut jobul pe care si-l dorea (la inceputul programului nu lucra de 3 luni de zile).

Este extraordinar sa spui „I am happy!” si sa si simti asta!

Sunt recunoscatoare pentru fiecare intalnire, pentru fiecare persoana care imi da voie sa pun o caramida la construirea vietii asa cum si-o doreste.

Au mai ramas 3 intalniri din acest program si deja unii au inceput sa devina nostalgici.

Deja pregatesc urmatorul program ce va incepe pe 6 mai, iar unii dintre ei si-au exprimat dorinta de a participa in continuare.

Inchei acest articol, cu o intrebare:

Tu ce veste buna ai de impartasit? Pentru ce esti fericit azi?

Lasa-mi raspunsul tau intr-un comentariu la acest articol.

>