Nu ma simt bine sa pretind banii care mi se cuvin

[cherry_row type=”full-width” bg_type=”none” bg_position=”center” bg_repeat=”no-repeat” bg_attachment=”scroll” bg_size=”auto” parallax_speed=”1.5″ parallax_invert=”no” min_height=”300″ speed=”1.5″ invert=”no”] [cherry_col size_md=”12″ size_xs=”none” size_sm=”none” size_lg=”none” offset_xs=”none” offset_sm=”none” offset_md=”none” offset_lg=”none” pull_xs=”none” pull_sm=”none” pull_md=”none” pull_lg=”none” push_xs=”none” push_sm=”none” push_md=”none” push_lg=”none” collapse=”no” bg_type=”none” bg_position=”center” bg_repeat=”no-repeat” bg_attachment=”scroll” bg_size=”auto”] [mp_code]

Ti s-a intamplat si tie sa spui: Nu ma simt bine sa pretind banii care mi se cuvin pentru activitatea mea?

Pare ciudat, dar unii oameni chiar simt un disconfort acut atunci cand sunt pusi in situatia sa spuna banii pe care ii cer pentru o anumita activitate.

Unii dintre ei, chiar simt un sentiment de jena, de parca ar cersi, nu ca ar pretinde banii care li se cuvin.

Daca ai trecut printr-o situatie asemanatoare, stii cat de inconfortabil este.

Te invit in cele ce urmeaza sa elimini aceste sentimente negative si sa constientizezi si sa instalezi un sentiment de bine si multumire atunci cand soliciti si primesti bani pentru activitatea ta.

 

[sociallocker id=12289][cherry_button text=”Descarcă exercițiul” url=”https://drive.google.com/file/d/0B4loEt9NCqqwbjlnVnBseURxbHM/view” style=”default” size=”large” radius=”5″ centered=”yes” icon=”icon: fa fa-download” target=”_blank”][/sociallocker]

Acesta este doar un model ca punct de plecare. Fii liber/a sa pui propriile cuvinte si sentimente pe acest schelet de exercitiu.

Evalueaza din cand in cand intensitatea sentimentelor. Fa acest exercitiu de cate ori simti nevoia. Eu iti recomand sa il faci timp de cel putin o saptamana in fiecare dimineata. Si sa fii atent/a la ce se intampla :)!

Esti un om minunat si poti face lucruri extraordinare!

Succes in tot ce faci!

[/mp_code] [/cherry_col] [/cherry_row]
>