Beneficiile EFT

Beneficiile EFT

Vreau să îți împărtășesc acum câteva beneficii ale EFT și de ce te îndemn să vii la seminar și la workshop:

–          În primul rând EFT produce rezultate foarte rapide. Uneori totul se întâmplă atât de rapid și ușor încât vei fi și uitat că ai avut o problemă cu care te confrunți.

–          EFT poate fi folosită pe o gamă foarte largă de situații. De exemplu, în workshopurile mele și în ședințele de consultații, am ajutat oameni să își învingă teama de a vorbi în public, sau să își învingă frica de șerpi, să scape de timiditate și de teama de ce cred ceilalți despre ei, să rezolve anumite situații legate de relații prezente dar și din trecut, să treacă peste teama de critică, sau să elimine stresul sau …

–          Un alt lucru grozav la EFT este că îl poți folosi oriunde, oricând. Acasă, la birou, în mașină, sau chiar la cumpărături. Deci EFT este foarte flexibilă, la îndemână, adaptabilă, și are caracter multifuncțional. Deci tu poți beneficia de ea, oricând, oriunde.

–          Un alt lucru minunat la EFT este efectul de generalizare. Asta înseamnă că atunci când începi să lucrezi cu EFT pe o situație pe care o ai, vei vedea îmbunătățiri ale altor aspecte ale vieții tale. Și acest lucru îl vor observa și ceilalți, care îți vor spune cât de bine arăți, ce atitudine super ai, și ce persoană interesantă ești!

–          De fapt, această tehnică este unealta cu care vei începe de azi înainte să îți construiești viața pe care tu ți-o dorești!

Nu este necesară o pregătire anume ca să înveți această metodă, ci ai nevoie doar de o minte deschisă, dorința de a te simți mai bine în pielea ta, dorința de a schimba ceva în bine în viața ta.

Eu am folosit și folosesc zilnic EFT și pot spune că m-a ajutat pe foarte multe planuri. Efectiv a adus o schimbare majoră în viața mea, așa cum aduce schimbări și în viața celor care participă la workshopurile mele sau în viața celor pe cei pe care îi ajut  în ședințele de consultanță.

De aceea am ales să împărtășesc această metodă, dar mai ales, să trec de partea de teorie și prin să ateliere și ședințele individuale să te ajut să îți poți îmbunătăți viața începând din acest moment.

>