Webinar: Cum îți afectează viața cele 5 răni emoționale și cum să le recunoști la tine și la ceilalți

5 rani emotionale

Fericirea vine din ceea ce suntem, nu din ceea ce facem noi sau ce fac ceilalți pentru noi.

Fiecare dintre noi, fără excepţie, poartă în interior, adânc ascunse, mai mult sau mai puţin conştientizate, răni emoţionale.

Pe unele dintre ele le moştenim genetic de la unul dintre părinţi sau de la ambii, care, la rândul lor, le-au primit de la părinţii lor. Dacă nu au reuşit să le descopere şi să le vindece, ele nu au dispărut, ci s-au perpetuat, fiind transmise copiilor.

Ce este o rană emoțională?

O rană emoțională este o cantitate de energie reziduală nevindecată pe care o duci cu tine pe parcursul vieții tale, în tot ceea ce faci. Aceasta ajunge să îți influențeze viața și orice ai face sau oriunde te-ai duce, o vei retrăi. Și, atenție, dacă nu găsești pe cineva care să îți provoace aceeași rană emoțională, vei căuta să ți-o provoci singur pentru că aceasta reprezintă un climat emoțional în care te-ai învățat să trăiești și care reprezintă realitatea ta interioară.

Vindecarea rănilor noastre este posibilă dacă:

 • Recunoaștem rana și masca pe care o purtăm
 • Ne iertăm pe noi înșine și pe cei care ne rănesc sau ne-au rănit
 • Începem să ne acceptăm și să ne iubim pe noi înșine așa cum suntem
 • Redevenim noi înșine, încetând să mai credem că mai avem nevoie de o mască pentru a ne proteja

 Cum îți dat seama dacă ai o rană emoțională? Dacă te regăsești în cel puțin o situație din cele de mai jos, înseamnă că ai o rană emoțională nevindecată:

 • Ți-e frică să îți exprimi nemulțumirile, în familie sau la job
 • Nu poți să spui „nu” chiar și atunci când simți din toți rărunchii că ar trebui să o faci
 • Ți-e frică să pui capăt unei relații, chiar dacă vezi că nu mai merge
 • Simți că partenerul te manipulează și se folosește de tine
 • Consideri că este firesc să te sacrifici și să le faci tu pe toate
 • Ți se pare normal să suferi pentru că ești femeie
 • Trăiești tot timpul cu sentimentul de vină că i-ai rănit pe cei dragi cu alegerile tale
 • Îți este rușine să spui că nu mai poți sau nu știi, să îți recunoști limitele
 • Ești foarte timidă, iar asta te împiedică să avansezi în carieră, deși ești cu mult mai capabilă decât alții
 • Nu reușești să rezolvi o problemă care te macină de mult timp
 • Îți este greu să acţionezi pentru a clarifica o situaţie sau o relaţie
 • Nu te simți iubită
 • Nu ai suficientă energie şi chef de viaţă pentru a face ceea ce îţi propui
 • Te simți singură și epuizată
 • Ți se întâmplă frecvent să pierzi lucruri sau oportunități

Rana emoțională este hrănită de o cantitate reziduală de energie nevindecată. Asta înseamnă că deși tu ești fizic aici, în luna mai a anului 2021, mental și emoțional ești în anul 2008 sau 2005 și așa mai departe pentru că ai o rană emoțională care te  conectează cu acea perioadă a vieții tale  în care nu ai putut, nu ai știut să te vindeci și ai continuat să procesezi tot ce s-a întâmplat în viața ta în acord cu rana emoțională respectivă. 

Rănile emoționale pot fi la fel de periculoase și în copilărie, și în adolescență și în perioada adultă, dar rănile din copilărie sunt încărcare cu o semnificație aparte pentru că atunci suntem într-o perioadă de formare și spirituală și emoțională și mentală, prin urmare suntem mult mai vulnerabili și predispuși să adoptăm comportamente care nu ne aparțin, pe care nu le trecem prin filtrul rațiunii. De aceea este important să vedem care sunt aceste răni emoționale și cum se diferențiază între ele.

Acordă-ți timp. Orice situație prin care treci acum, oricât de grea ți s-ar părea, are o soluție. Webinarul din 12 mai îți va clarifica toate aceste informații, vei conștientiza care este cauza profundă a situațiilor prin care treci și afla ce poți să faci ca să le rezolvi.

Ce vei obține în urma acestui webinar:

 • Vei învăţa originea formării fiecărei răni a sufletului şi vei reuşi să le identifici la tine şi la ceilalţi.
 • Vei reuşi să recunoşti momentul în care se activează fiecare rană a sufletului
 • Vei descoperi care sunt cele 5 măşti care se ascund în spatele celor 5 răni ale sufletului şi care sunt atitudinile, emoţiile şi comportamentele specifice fiecărei măşti.
 • Vei afla care sunt caracteristicile fizice ale fiecărei răni emoționale (corpul reflectă fidel ceea ce se întâmplă în interiorul nostru.)
 • Vei ști să recunoști rănile sufletești în ceilalți și astfel vei fi mai tolerantă și îi vei privi cu dragoste și compasiune pe ceilalți.
 • Vei obține mai multă claritate privitor la blocajele tale și cum să le depășești 

Acest webinar este pentru tine dacă:

 • Eşti coplesită de emoţiile tale (furie, frică, tristeţe, gelozie, nesiguranţă) şi nu înţelegi cum le mai poţi gestiona.
 • Îţi este teamă de respingere, abandon, trădare, umilinţă şi/sau nedreptate.
 • Ai impresia că eşti egoistă dacă te pui pe tine pe primul plan, motiv pentru care alegi să acţionezi invers faţă de cum îţi dictează vocea interioară (exemplu: spui “DA” când ai vrea să spui “NU”, preferi să minţi în loc să spui adevărul din teamă că răneşti pe cineva drag).
 • Vrei să conştientizezi şi să înţelegi cauza reală pentru care te simţi deprimat(ă), lipsit(ă) de energie, fără motivaţie şi chef de viaţă şi să regăseşti armonia în relaţia cu tine şi cu cei din jurul tău.

Când are loc?

Miercuri, 12 mai, de la ora 18.30 la 20.30

Locație: la tine acasă (va avea loc online pe Zoom)

Preț: gratuit

Ce spun cei care au lucrat cu Cristina:

Cristina mi-a fost, totodată, exemplu în ceea ce privește conștientizarea și asumarea valorii de sine, deschiderea spre schimburi de energie care să ne hrănească spiritul feminin creator, mi-a amintit că a cere Universului e un pas esențial spre manifestare  (așadar, îndrăznesc mai mult pentru mine și mă ascult mai atent, mulțumesc!). Așezând noile piese de puzzle în povestea mea, mi-a fost mai clar cine mi-am asumat să fiu, printre ce Umbre și Daruri am dansat și unde trebuie să mai lucrez cu mine pentru aduce în lumină frumusețea a ceea ce sunt și pot deveni. 

Sunt recunoscătoare pentru încrederea dăruită, revelarea bucuriei de a trăi împletită cu eficiența de a face și pentru că privesc spre celelalte femei frumoase și puternice care binecuvântează această lume cu și mai mult respect, admirație și deschidere. Cristina, ești una dintre ele și sunt onorată pentru întâlnirea noastră!
- Emilia -

Fă cunoștință cu trainerii!

Eu sunt Nicoleta Nistor, practician acreditat EFT și MR Reimprinting și susțin oamenii care au fost puternici prea mult timp și care au ajuns la suferință emoțională, să își găsească lumina din ei, pentru a trăi în mod autentic și în armonie.

Nicoleta Nistor - terapeut EFT

Sunt Cristina Eremia și sunt psiholog, career coach și trainer cu peste 15 ani de practică individuală și organizațională, cu formare în NLP, Gestalt și Art Terapie. Am ales coaching-ul ca profesie deoarece iubesc contactul profund cu oamenii, cred ca avem resurse pe care nu le folosim si care se pot activa in relație cu o conștiință oglinda, care poate atinge prin cuvânt și prezenta zone insuficient valorizate. Cred în Oameni și în actualizarea potențialului lor latent, cred în Valoare și valori. Cred că orice om are nevoie de atenție, conținere și relație pentru a se înțelege, a se dezvolta și a-și optimiza modul de funcționare. Mă găsești pe transformationart.net

>