Webinar: Cum să elimini cauzele emoționale ale kilogramelor în plus

Cum sa elimini cauzele emotionale ale kilogramelor in plus

De câte ori te-ai relaxat ronțăind ceva la un film sau în timp ce citeai o carte? De câte ori nu te-ai putut abține să nu mănânci o plăcintă atunci când ai trecut pe lângă o patiserie și mirosea atât de bine? De câte ori ai simțit nevoia să mănânci ceva dulce atunci când treceai prin momente de tensiune în relațiile cu familia, cu prietenii sau la muncă?

Când o problemă continuă să reapară, este necesară analiza și abordarea cauzelor profunde care duc la apariția ei, nu doar tratarea simptomelor fizice.

Multe cărți și programe de slăbit îți spun ce și cât să mănânci, însă niciunul nu te ajută să găsești rezolvarea la adevărata cauză pentru care mănânci atât de mult sau atât de nepotrivit: emoțiile nevindecate.

Legătura dintre ce mănânci și starea emoțională se formează încă din primii ani de viață… Din ziua în care ne naștem, asociem mâncarea cu dragostea, căldura, mângâierile și atenția mamei. În copilărie, suntem recompensați cu bunătăți pentru fiecare reușită mai mică sau mai mare ori ca să depășim mai ușor suferințele fizice sau emoționale. La maturitate, această asociere ajunge la cote mult mai înalte din cauza stresului inevitabil… căci mâncarea devine un medicament universal care ne oferă o soluție temporară la aproape toate problemele apărute la birou sau acasă.

Greutatea în exces este un simptom, un efect. Să tratezi doar simptomul, fără să identifici și să rezolvi cauza este ineficient. Asta ai văzut și tu, simptomul reapare pentru că nu este vindecată cauza: după ce ai ținut dieta și ai slăbit câteva kilograme, ele se depun, chiar și cu ceva în plus.

Poate ți se pare ciudat, dar cauza pentru greutatea în exces este, de cele mai multe ori, emoțională: răni ale sufletului nevindecate, stres și emoții neprocesate pe care crezi că poți să le depășești ușor cu mâncare sau ceva dulce.

Singura „dietă magică” pentru a scăpa definitiv de problema kilogramelor în plus este prelucrarea emoțiile și eliminarea lor din mâncare. Știu că este este mult mai simplu să mănânci decât să te confrunți cu supărarea sau furia sau frustrările care se acumulează în fiecare zi. Cu toții am trecut prin asta. Dar îți garantez că odată ce vei simți eliberarea de sub povara emoțiilor îți vei dori mai mult. Participă la webinar ca să înțelegi mai bine ce vreau să îți spun!

„Cum să elimini cauzele emoționale ale kilogramelor în plus” este webinarul în care vei afla:

  • semnificația greutății corporale din punct de vedere biologic, emoțional și spiritual.
  • diferența dintre foamea fizică și foamea emoțională
  • cum te ajută sau împiedică emoțiile și convingerile să ai greutatea optimă.
  • legătura dintre emoțiile pozitive blocate în alimente și poftele alimentare
  • de ce voința nu este suficientă să elimini poftele alimentare

Iată reacțiile și conștientizările celor care au participat la acest webinar:

„Mă regăsesc în tendința de a mă proteja de pericole” – Lucia

„Pentru mine nu este nouă partea asta, dar este frumos ca și reminder și alte povesti de viață.” – Alina

„Am identificat 4 tipare” – Ana

„Am avut multe momente de aha! Am regăsit aproape toate cauzele pe care le-ai prezentat.” – Valentina

„Ultimele idei au fost total noi. Aha! pentru tiparul de acumulare. Multumesc!” – Monica

Înscrie-te aici!

Mai mult decât atât, nu ne rezumăm doar la informații, ci vom lucra practic pe pofte. Am pregătit un exercițiu foarte puternic de eliberare a emoțiilor pozitive din alimentul care îți creează pofte/dependență – astfel încât să poți să consumi acel aliment în continuare, dar fără să te simți vinovată și să poți să te oprești când vrei.

Partea practica, în care am lucrat pe emoții negative și pozitive, a fost EXTRAORDINARĂ!

Oare tu cum ai descrie faptul să pleci de la o poftă de 100 🙂 și să ajungi cu ea la nivelul 2 în 5 minute? 🙂 Exact!

„Ciocolata a fost primul lucru pe care l-am mutat din fața mea că voiam să îți scriu!!! Ca și când nu era!” – Cătălina

„Nu mai simt poftă. A devenit neutru.” (dulcele) – Lavinia

„Nu mi-e poftă, dar mi-e dor de bunica!!!!” – Valentina

„Nu mai este așa de fantastic acel aliment” – Alina

„Pe mine mă trimitea mama să cumpăr mascote de la cofetăria de la bloc. De-aia mănânc ciocolată cu ciocolată, că mascota este ciocolată cu ciocolată. De fapt mie acum mi-e dor de mama” – Ana

„Am conștientizat că bunica mea îmi dădea cubulețe de zahăr! Și nu am știut amintirea asta, credeam ca mama a fost cu dulciulețele…dar nu, când ai zis tu, mi-am dat seama! M-a crescut bunica care nu mai e de mult! Și dulcele acela nu l-am putut mânca niciodată de la altcineva…” – Cătălina

„Pofta 0. Dor 10 de fratele meu cu care mâncam Nutella când eram mici” – Simona

”Îți mulțumesc pentru aceste conștientizări extraordinare pe care mi le aduci astăzi! Incredibil cât de multe continuăm să învățăm pe măsură ce aprofundăm EFT.” – Dorela

Înscrie-te aici!

Vindecarea unei probleme alimentare și a greutății corporale crește încrederea, stima de sine și poate contribui la o viață împlinită.

În locul tău nu aș mai sta pe gânduri. Alătură-te și tu unei comunități care deja depășește problema kilogramelor în plus înțelegând procesele emoționale care au dus la acumularea acestora.

Webinarul va avea loc marți, 29 iunie, ora 18.30.

Locația: online pe zoom (la tine acasă)

Preț: gratuit

Ca să participi e necesar să te înscrii la eveniment completând formularul de înscriere. După înscriere vei primi un mesaj cu link-ul de acces la webinar.

Sunt Nicoleta Nistor, practician avansat acreditat de EFTMR Academy UK și autor al cărții ”Emoții sub lupă”. Trăiesc cu bucurie, sunt împăcată cu mine și cu ceilalți. În ultimii 7 ani mi-am descoperit vocația și mi-o împlinesc în fiecare zi. Misiunea mea personală este aceea de a susține femeile care au fost puternice prea mult timp și care au ajuns la suferință emoțională, să își găsească lumina din ele, pentru a trăi în mod autentic și în armonie.

Te aștept la webinarul care îți va aduce multe revelații și răspunsuri la întrebările care te-au tot frământat. Abia aștept să ne vedem și să îți împărtășesc cum am ajutat peste 1000 de oameni să vindece suferința emoțională și zeci de femei să se simtă frumoase, împăcate cu sine și cu ceilalți, arătând superb fără o dietă specială și cum poți face și tu asta!

Nicoleta Nistor - terapeut EFT

Înscrie-te aici!

>