Webinar: Cele 7 emoții care te ajută să ai o viață împlinită

Vrei să trăiești în pace și armonie cu cei din jurul tău, dar mereu apar situații care te scot din sărite, te enervează sau te stresează și îngrijorează? Deși îți propui să reacționezi altfel, să te schimbi, te simți blocat/ă și nu reușești să ai o viață liniștită.

De unde atâta armonie?! Toată situația creată de pandemie ți-a dat viața peste cap? Te surprinzi că reacționezi diferit, ciudat, nu știi ce să mai crezi și cum să mai (re)acționezi?

Tu controlezi emoțiile sau ele pe tine? Aceasta-i întrebarea!

Pentru a trăi o viață armonioasă și împlinită nu e suficient să-ți propui și să te forțezi ca să reacționezi altfel de cum simți.

De fapt, să îți blochezi emoțiile e cea mai rea variantă spre o viață armonioasă.

Specialistul în psihosomatică, Mihail Fileaev, subliniază că nu trebuie să confundăm controlul cu conștientizarea. Dacă noi controlăm sau reținem emoțiile noastre în interior, ele se adună în corp și duc la încordări, boli și distrugere emoțională. De aceea, când vorbim despre conștientizare, ne gândim la observarea propriilor emoții și la crearea unor strategii conștiente pentru vindecarea rănilor emoționale. Evoluăm spiritual nu prin reținerea emoțiilor, ci prin transformarea lor.

Ți s-a întâmplat să te deranjeze anumite vorbe sau un comportament al cuiva, dar să nu spui, pentru a nu crea un conflict? Uite-așa s-a creat conflictul în interiorul tău. Pentru că în continuare te deranjează și nu ești împăcată cu situația. Și ajungi să îți reprimi frustrarea, furia ceea ce poate duce la dureri de stomac. Sau să nu dormi bine noaptea. Sau să fii distant/ă cu cei din jur.

De multe ori aceste tipare vin de departe, chiar din copilărie, iar situația actuală le-a scos la suprafață. Să vrei să ai o viață armonioasă fără a fi rezolvat dureri, traume sau suferințe sufletești este ca și cum ai ascunde gunoiul sub preș. Oricât de mult ai vrea să fie curat, mizeria tot va ieși la suprafață exact când te aștepți mai puțin. Și mereu te vei împiedica de ea.

Oricâte afirmații pozitive vei repeta, oricâte cărți vei fi citit sau la oricâte seminarii ai fi participat, la un moment dat va ieși din nou la suprafață:
durerea pierderii celui drag,
– furia pentru nedreptatea pe care ai trăit-o,
– frica de a nu fi abandonat,
– regretul amarnic că nu ai făcut ceea ce ai fi vrut,
– vina că ai luat o decizie pe care o regreți, etc.

În webinarul din 6 aprilie, „7 emoții care te ajută să depășești suferința emoțională și să ai o viață armonioasă și împlinită”, îți voi spune cum să recunoști suferința emoțională și ce ai de făcut ca să scoți „gunoiul” din casă și să nu îl mai fii nevoit/ă niciodată să-l ascunzi sub preș.

De ce e important să fii în armonie cu tine însăți?

 • armonia și liniștea interioară vibrează pe o frecvență înaltă ceea ce înseamnă sănătate, înainte de toate
 • starea ta de pace și armonie se va propaga și la cei din jurul tău și îi va influența în mod pozitiv
 • fiind în armonie ai și claritate, astfel că vei lua mai ușor decizii care se vor dovedi a fi inspirate
 • nu te vei mai lăsa deranjată de orice remarcă pentru că…ești în pace și armonie
 • relațiile cu cei din jur se vor detensiona și veți comunica mai bine, indiferent de opiniile pe care le împărtășiți…sau nu.

În urma webinarului:

 • Vei obține claritate cu privire la sursa problemelor din viața ta
 • Vei ști să-ți analizezi mai bine emoțiile, să le înțelegi și să le gestionezi
 • Vei avea puterea de a rămâne în armonie indiferent de situația din jurul tău, iar energia ta va contribui la liniștirea situației atât în familia ta, cât și în lume
 • Vei obține instrumente care te vor ajuta să te înțelegi, să-ți recunoști emoțiile și să le transformi ca să poți trăi o viață armonioasă
 • Vei înțelege că emoțiile sunt în controlul tău și vei ști cum să le schimbi ca să nu mai retrăiești tipare care te duc din nou în suferință.

Dacă aș întreba primele 100 de persoane pe care le întâlnesc ce își doresc de la viața asta, sunt sigură că răspunsul majoritar ar fi: fericire. Într-o anumită măsură, cu toții tânjim după fericire – acel sentiment profund de pace interioară, de armonie și împlinire.

Cu toții vrem doar să fim fericiți. Însă, în timp ce mulți dintre noi ne străduim să atingem fericirea, pierdem din vedere anumite acțiuni pe care le facem zilnic și care sunt contraproductive pentru obiectivul nostru final. Este vorba despre cele 7 emoții blocante care ne determină acțiunile contraproductive.

La webinarul din 6 aprilie voi vorbi pe larg despre această temă, prin prisma experienței mele de terapeut din ultimii 6 ani și cele peste 3417 ore de terapie cu sute de clienți. Vei afla:
 • Ce este cu adevărat suferința emoțională – cum se simte, ce simptome prezintă și ce ai de făcut ca să te eliberezi de ea
 • Care sunt cele 7 emoții negative care te țin în suferință emoțională
 • Cele 7 emoții elevate care te ajută să trăiești în armonie și împlinire
 • Tehnici prin care să eliberezi rapid emoțiile negative și să le amplifici pe cele care îți aduc armonie și împlinire.
 • Cum poți să implementezi în viața ta obiceiul sănătos de a recunoaște și gestiona emoțiile cu programul ”Împrietenește-te cu câte o emoție pe zi”

Eu sunt Nicoleta Nistor și susțin oamenii care au fost puternici prea mult timp și care au ajuns la suferință emoțională, să își găsească lumina din ei, pentru a trăi în mod autentic și în armonie.

Înscrie-te pe formular ca să primești linkul întâlnirii online pe platforma Zoom!

Webinarul are loc marți, 6 aprilie, ora 18.30.
Durată: 3 ore.
Locația: la tine acasă

Cât costă? Aleg să ofer gratuit acest webinar, pentru că îmi doresc să susțin în acest fel cât mai mulți oameni care au nevoie în această perioadă atât de solicitantă.

>