Exerciții practice EFT gratuite

Găsești mai jos câteva exerciții care sunt o soluție la unele din cele mai întâlnite provocări pe care le au clienții mei. Daca pe ei i-a ajutat, sigur și ție iți vor fi de folos.

Dacă nu ești încă familiarizat cu tehnica EFT – Emotional Freedom Techniques (în româna Tehnica Eliberării Emoționale – TEE), te invit să citești mai întâi detaliile acestei tehnici, apoi să revii aici, la Resurse Gratuite EFT și să practici exercițiile care ți se potrivesc.

Nu știu ce decizie să iau

Nu știu ce sa fac! Dacă iau o decizie și greșesc?

Fie că e legat de alegerea facultății, a serviciului, a schimbării serviciului sau orice altă alegere pe care o ai de facut.

Cum să cer cât mi se cuvine?

Ți s-a întâmplat și ție să spui: „Nu mă simt bine să pretind banii care mi se cuvin pentru activitatea mea.”?

Pare ciudat, dar unii oameni chiar simt un disconfort acut atunci când sunt puși în situația de a cere bani pentru munca lor.

Nu îmi place locul de muncă

Treci și tu prin această situație?

Probabil că îți vine greu să te mai duci la serviciu, să continui să faci acea activitate care nu te mulțumește. Cel puțin asta se întâmplă cu clienții mei.

Teama de schimbare

Te invit acum să te gândești la schimbările importante care au avut loc în viața ta, să conștientizezi emoția negativă pe care o generează. Ai acum posibilitatea să elimini aceste emoții și gânduri negative și aceste convingeri limitative legate de schimbare.

Valori personale

Poate încă nici nu știi care sunt valorile tale! Pentru dezvoltarea ta este important să le conștientizezi și să observi dacă sunt valorile tale sau sunt împrumutate.

Atunci exercițiul ce urmează te va ajuta să le identifici sau chiar să observi în ce măsura ele mai sunt valabile sau nu. E posibil să se fi schimbat.

Nu pot să dorm

Ți se întâmplă și ție să stai minute în șir, chiar ore până reușești să adormi?

Atunci când nu poți dormi pot fi temeri legate de ziua ce tocmai trece, temeri legate de ziua de mâine, temeri mai vechi.

Eu merit!

Meriți să ai o sănătate bună, meriți să ai prosperitate, meriți să fii fericit/ă, meriți să fii iubit/ă, meriți să ai tot ce îți dorești în viața!

Ai îndoieli legate de asta? Poate ar fi timpul să renunți la ele și să îți dai voie să primești în viața ta toate lucrurile minunate pe care le are viața de oferit!

Claritate și focus

În primul exercițiu am mers pe liniștirea minții, a sentimentelor negative ce vin în această situație.

Acest exercițiu îți va da mai multă claritate și focus (concentrare) pe următorii pași ce îi ai de făcut. Acum vom merge pe accentuarea părții pozitive pentru obținerea clarității.